Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wy na to...

DO WSZYSTKICH ZON KTORYCH MEZOWIE SA ZAGRANICA

Polecane posty

Gość co wy na to...

DO WSZYSTKICH ZON KTORYCH MEZOWIE SA ZAGRANICA MIESZKAM W LONDYNIE 3 LATA I DUZO WIDZIALAM NIE MA TAKIEGO FACETA KTOR BY NIE ZDRADZAL SAMA JESTEM Z FACETEM KTORY OD 2 LAT ZDRADZA ZONE DZWONI CODZIENNIE I MOWI ZE JA KOCHA A JEST ZE MNA ...

Gość postawi na nogi

Gość kazdy sadzi po sobie
ja znam takich co nie zdradzaja

Gość a oni są
z mydła :( starczy wszystkim ;)

i na tekiego z podzielna uwag obskoczy dwie a moze wiecej? tobie tez mowi ze cie kocha ? codziennie?

i nie przeszkadza ci to ze on ma w Polsce zone, dzieci i zobowiazania? ze gdyby zobaczyl sie teraz z zoną z pewnoscią kochaliby i piescili calą noc? a ty jestes tylko kochanką, zaspakajasz jego zwierzęce instynkty? nie przeszkadza naprawde>?

Gość nie warto nawet zaczynac
tego tematu. Nie mozna generalizowac, ze wszyscy faceci sa tacy bo mam wielu kolegow z ktorymi pracuje i wychodzimy pozniej na piwko i wiem ze oni nie zdradzaja swoich kobiet. A druga sprawa to ze dziewczyny, ktore zostawimy swoich chlopakow w Polsce zdradzaja ich rownie czesto :) a tym bardziej ze tutaj maja wieksze powodzenie bo na tle grubych Brytyjek wygladaja wrecz cudnie

Gość co radzisz w związku z tym
mój mąż pojechał wczoraj,czy to oznacza,że mam się już z nim rozstać?? A może go śledzić i szukać domniemanych kochanek?

Gość jknksk
nie musisz się martwić! Mojego męża nie ma prawie dwa miesiące, i nie martwię się !! I nie śledzę!! Przecież to dorośli ludzie, wiedzą co straciliby, uważam że normalny, odpowiedzialny facet zastanowi się czy warto tracić to co ma dla jakiejś bezsensownej przygody!!! a jeśli uzna że warto, to droga wolna!!!! Jeśli związek jest mocny, to przetrwa rozstanie!!!! Jeśli nie, to nie trzeba nigdzie wyjeżdżać, i tak się rozwali!

Gość desed
a ja i tak uwazam ze oni sie tutaj swietnie bawia .. telefon do domu a potem fru... i nie piszcie ze gdyby chcieli to juz w polsce by tak zrobili. siedze tutaj 4 lata i duzo widzialam i widze

Gość jknksk
ico??? jesteś tam 4 lata i naprawdę nie spotkałaś ani jednego faceta ktory nie zdradził swojej kobiety? jednego???? zgadzam sie że tam mają jakby większe pole do popisu, że więcej okazji i może możliwości... może ja naiwna jestem, albo nie z tego świata, ale uważam że wielu pojechało tam pracować dla siebie i rodziny, a nie szukać seksu

Nie nooo, bez przesady. Owszem, jak kota nie ma to myszy harcuja, ale ile osob zdradza nawet gdy malzonkowie sa razem w Polsce? Tu nie chodzi o odleglosc, chodzi o zasady, niestety ci, ktorzy je maja sa w mniejszosci, ale jednak istnieja.

A ty autorko zakldajac ten topik nie wiem czy sie chwalisz czy zalisz. Poza tym gratuluje faceta!

Gość hfhfhfhfhfhf
moj facet tez jest za granica i wierze ze mnie nie zdradza bo musze wierzyc...bylam tam z nim przez 3 miesiace no i niestety jego koledzy robili sobie skoki w bok tlumaczac ze 3 miechow to oni nie moga wytrzymac....porazka...

Gość br okropne
pracowalam z mloda laska 19 lat byla gdzies z mazurskich stron tak mniej wiecej , zyje tu z facetem ktory ma 3 dzieci w polsce .. br okropne

Gość zonna
do desed dokldnie tak-- nie musza wyjezdzac jezeli jestes w polsce rozejrzyj sie doolkola

Gość co radzisz w związku z tym
Taki wyjazd oznacza dla mnie sprawdzian małżeństwa.Dopiero teraz okaże się ile jest tak naprawdę warte.Nie bedę na sucho roztrząsać,już kiedyś zwariowałam na tym punkcie.Czas pokaże...

Gość karollline
A co myślicie o takim typie który wyjechał już prawie 2 m-ce temu i ani grosza nie wysłał jeszcze na dzieci, chociaż zostawił nas z długami oszust jeden.Napewno też tam się kurwi.Jak dzwoni to mówi że kasę przywiezie.A ja jego długi spłacam i jest nam ciężko.A on sobie piwko tam popija.Dodam, że sam mieszka w 2 pokojowym mieszkaniu, chyba że już jakąś sobie sprowadził.