Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bladiusza

Czy podczas opalania się łóżko może się pode mną załamać?

Polecane posty

Gość Bladiusza

Byłam dziś na solarium i podczas opalania się słyszałam jak łóżko cichutko trzeszczy pod naporem mojego ciała. Pewnie od razu pomyślicie, że jestem jakaś słonica- nie może do najszczuplejszych nie należę, ale gruba też nie jestem. Z upływem minut wpadałam w coraz większą panikę i wyobrażałam sobie jak wpadam do środka na rozgrzane lampy :o Jak już lampy zgasły to przyjrzałam się i zobaczyłam, że szyba faktycznie pokryta jest 'pajączkami' a w jednym miejscu- ale to na górze jest pęknięta :o

Gość Bladiusza
Czy zakład może używać takiego łóżka czy powinno się to komuś zgłosić? Czy moze to normalne. PS Podejrzewam, że te pajączki już były wczesniej- bo pęknięcie było na pewno.

Gość SkądJaToZnaaam
A już myślałam, że jestem sama :D

Gość Bladiusza
;)

Gość kichaaaaa
zgloscie to jak widzicie, bo tak nie moze byc. placicie to rzadajcie!

Gość Adam*
spaślaki myślą, że jak pójdą na solarium to będą piękniejsze

trzeszczy raczej od rozgrzania...a jezeli jest to stare łóżko, to zazwyczaj ta dolna płyta wygląda-poniszczona przez opalających jak i przy wymianie lamp- ale te pajączki to na pewno nie płyta pęknięta na \"wskroś\"- bardziej popękanie tej 1 warstwy ochronnej i zmywalnej. poza tym tam gdzie ja chodze jest podwójna płyta- więc nawet jakby pękła ta, na której lezysz ( chociaż watpie ) to jest jeszcze jedna- a przynajmniej powinna- to dlatego, ze..\"lezysz\" na lampach- wiec po 1- aby troche zmniejszyc docieranie promieni no i w razie pęknięcia ...

Gość Bladiusza
Adam też cię kocham słoneczko :*

Gość Adam*
jeśli chcesz to możemy się umówić. moje łuszko na pewno nie pęknie pod naszym ciężarem

Gość SkądJaToZnaaam
Ale na moim łóżku nie było żadnych pęknięć! Nie wiem skąd te lęki, ale na więcej niż 10 minut nigdy nie chodzę, bo wykorkowałabym psychicznie :D Adam* koteczku-nie wiem skąd wywnioskowałeś, że jestem spaślakiem. Z natury jestem skromna, ale tym razem niestety muszę stwierdzić, że padłbyś z wrażenia widząc mój tyłeczek :p