Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka25

ile przybieracie na wadze podczas okresu?

Polecane posty

Gość majka25

dzisiaj przezyłam szok dwa kg więcej a 3 h poźniej dostałam okres, czy to możliwe, że to tylko tym spowodowane, czy po prostu przytyłam, ale ubrania nie są za ciasne czy coś, po prostu waga się zmieniła.

heh moja droga to nie ubrania i nie wina objadania sie o nie! mam to samo plus 4 kilo gdy mam okres!! na 3 dni po okresie waze 52 kg gdzies przy 15 dni cyklu zaczynam nie tyc tylko puchnac!i to nic ze sie GLODZE calymi dniami wtedy no moze zejdzie mi pol kilo...przez pewnien czas bralam tabletki moczopedne bylo lepiej ale sie skonczyly jakos sie to nazywalo hydrochlor...12,5 mg tylko z tym trzeba uwazac bo sie z kolei mozna odwodnic. I tak zle i tak niedobrze...

Gość majka25
no właśnie, ale ja nei puchnę czuję się normalnie i to mnie właśnie zastanawia... hmm

Gość kilimanmd
a ile wazysz podczas okresu albo przed?

Gość majka25
od kilku lat zawsze trzymam ta samą wagę 59 kg, kontroluję ją co dwa tyg. a dzisiaj złozyło się akurat tak, że zwarzyłam się w dzień okresu i mam 61. Dla mnie to szok, nie zauważyłam, że przytyłam, a jednak waga nie kłamie, nie wiem czy moge zwalic to tylko na okres bo czuję się swiatnie, nie mam opuchnietego brzucha ani nie czuję się nabrzmiała

Gość bzduraaaa
kochana a czemu sie boisz ze wazysz wiecej ?przeciez dwa kilo to nieduzo a ile masz wzrostu?

Gość majka25
171 cm, to nie chodzi o to że panicznie dbam o wagę i boję sie przytyć, ale umówmy się, że nie chciałabym ważyc więcej hehe. Zmartwiłam sie po prostu, że troche mi przybyło

Gość crazyyyyyyyyyyyyyyyyyy
majka ty jestes za chuda!!!!!!dziewczyno!!! dobrze by bylo bys utyła!!! jakie masz wymiary>>?

to nie tycie ! organizm magazynuje wodę i tyle nie ma sie czym przejmować

Gość majka25
powiem ci szczerze, że nie wiem jakie mam wymiary. moim zdaniem wyglądam mormalnie, mam prawdiłową wagę. Ale prosze o odpowiedźi na moje pyt. jesli można ;)

no woda sie zbiera i sie wyglada jakby sie spuchlo przynajmniej ja, normalnie pirsi to juz wtedy masakra brrr