Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radarka

Co Chrzesnicy na 18 urodziny???

Polecane posty

Gość radarka

Wogole nie orientuje sie, co mozna dac na taka okazje? Lepiej prezent czy pieniadze? Jeżeli pieniadze, to ile? Dodam,ze to bedzie rodzinne przyjęcie na 22 osoby.Moze jakies prpozycje?

Gość radarka
Wystarczylo by 200zl?

Gość nieszczęśliwaa
może jakaś biżuteria?

Gość radarka
zegarka nie ma. bylby to dobry pomysl,a ze srebra to nosi tylko piękny naszyjnik od swojego chlopaka inigdy go nie zmienia...

Gość aneteńka
jezeli nie stac Cie na wiecej to spokojnie 200 zl wystarczy ale jezeli duzo zarabiasz i rodzina o tym wie to lepiej daj jakies 300 zł i bedzie ok

Gość radarka
z pieniedzmi tez nie mam problemu i wydaje mi sie ze to bylby najlepszy pomysl.Wydalaby je na co zechce,azprezentu moze nie byc zadowolona

Gość najlepszym preznetem
na taka okazje sa pieniadze bo wiaodmo nazbiera sie od wsyztkich i jest na cos konkretengo:) sama niedawno mialam 18nastke od chrzestnyuch dostalam 1000zl ale oni sa malzenstwiem wiec na glowe wychdozi po 500:) do pieniadzy mzoesz kupci jakas pamiatke teraz pelnio takich w sklepach;)

ja od swojej chrzesnej dostalam kase i pismo swiete. choc dopiero po 2 latach ja otworzylam i dojrzalam do tego zeby ja przeczytac.

a może poprostu zapytaj ją co chciałaby dostać? ja zawsze uważam, że chciane i oczekiwane prezenty sa najlepsze :)

Gość radarka
Pism Swiete dostala ode mnie na Komunie.Moglabym dac jej500zl. alewydaje mi sie ze to za duzo jak nataka okazje...

w dzisiejszych czasach 500zl to wcale nie sa duze pieniadze;/ moze kiedys to bylo duzo..;/ zaniedlugo ide na 18nastke kuzynki tata jest chrzestnym i tez tyle dajemy

Gość radarka
a uwazacie,ze moja corka,ktora idzie tam z narzyczonym tez powinna dac osobno,czy ja 500 za nas wszystkich?

corka moich chrzestnych byla z narzyczonym u mnie dostalam od niech srebrne kolcyzki i duzy bukiet kwiatow:)

jesli twoja corka jest jej kuzynka to raczej prezent a nie kase. skoro biblie juz dostala to jakas inna ksiaze, jakas z sentencjami czy cos? nie wiem ja lubioe pezenty praktyczne i takie ktore zachowaja sie na dlugo. albo napisz jaka jest i czym sie interesuje.

Gość apo
wydaje mi sie ze 200zl to za malo, jesli Cie stac to daj 500 i bedzie ok, a moze ladne złote kolczyki lub brabsoletke(teraz jest taki wybór)

Gość apo
bransoletke- mialo byc

Gość ja napisze co dostał
moj syn na 18nastkę we wrzesniu : od chrzestnej dostał 500 zl, od chrzestnego 100 zł i do tego w takim prostkątnym( prostpoadloscian) przezroczystym szkiełku jego znak zodiaku, ktory się podswietka na rzone kolory i obraca na podstawce - piękna rzecz od innych gosci od 100 zł do 300 , do tego całą mase roznych gadzetow jakie się daje takim mlodym ludziom ( gigantyczna kartka z zyczeniami, puszka piwa ale skarbonka, duzy drewniany słon na szczescie , itppp

Gość ja napisze co dostał
* podświetla na różne kolory