Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKOLKA

BEDE DRASTYCZNA ODPOWIEDZCIE MI

Polecane posty

Gość SKOLKA

jesli bede pila kawe i palila fajki plus jadla jakies male sniadanie to schudne w miesiac z 5kilo???do sylwestra???zadne diety na mnie nie dzialaja mowie o tych racjonalych

polecam Ci dietke SB. Nie decyduj sie na zbyt drastyczne diety bo potem jojo gwarantowane. Na SB chudnie sie przez 2 tyg od 3-6kg...pozdrawiam

schudniesz napewno!!!i to nie 5 kg. do sylwestra ale chyba 15!! ale po 1 to nie wytrzymasz 1,5 miesiąca na kawie i fajkach i na śladowej ilośći pokarmu(śniadanie) po 2 nie bedziesz miała siły po 3 nie dasz rady funkcjonoweac po 4 lepiej weź się za racjonalną diete a nie głodówka...z kawą i fajkami

Gość piurka
schudniesz ale nie wytrzymasz

schudniesz a i owszem ale cera i wlosy beda wygladaly fatalnie wiec nic ci z tego schudniecia nie przyjdzie. zaden facet na sylwestra na ciebie nie spojrzy. 5 klo moglabys schudnac racjonalnie, jedzac te 1200 kcal i codziennie cwiczac. racjonalne diety dzialaja tylko na kazdego w roznym czasie.

Gość sprobuj tego
W specjalnym wydaniu "Super linii" jest taka dieta: "minus 5 kg w 5 dni" dzień 1: 1 kg gotowanych ziemniaków + ew.0,5l kefiru 0% dzień 2: 1 kg surowej startej marchwi skropionej cytryną .................(marchew można zastąpić kalafiorem) dzień 3: 1 kg białego sera dzień 4: 1 kg piersi drobiowych ugotowanych dzień 5: 1 kg owoców z wyjątkiem winogron, bananów i gruszek Obowiązkowo należy wypijać 1,5 l wody niegazowanej (co godzinę 1 szklanka), 2 małe czarne kawy, stosować tylko przyprawy ziołowe. Dietę można stosować co drugi tydzień.

Gość jukka23
schudniesz, odwodnisz się, rozregulujesz metabolizm, a potem przytyjesz 7 kg jak zaczniesz narmalnie jeść. Więc nie polecam... aha nie ma osoby na którą nie działałyby racjonalne diety, ja na 1200 kcal leciałam 1kg tygodniowo i wage teraz utrzymuję. Lepiej poczekać i schudnąć trwale.

Gość maluka mimi
ludzie nie czytjcie takich bzdur jak "super linia" opisuja jakieś chore diety, obiecują sukces a tak naprawde oni odnosze sukces bo zyskują klientów. To co napisałaś to jakaś chora dieta, może i doprowadzi do chwilowego spadku wagi ale gwarantuję ci że kilogramy wrócą...

Gość czyli diete kawowo-fajkowa
schudniesz i to wiecej. chyba ze malo wazysz no to mniej zrzucisz. moja kolezanka byla na tej "diecie". nie z wyboru bo nie chiala sie odchudzac tylko sie zakochala. nie mogal nic jesc. palila faje i pila kawe. czasem cos zjadla. schudla chyba z 20 kg. w niecale 3 m-ce. a moze i krocej. jest za chuda. wyglada jak chora. tyle ze jak narazie cera super, wlosy i paznokcie tez. no ale jest za chuda.

Gość czyli diete kawowo-fajkowa
schudniesz i to wiecej. chyba ze malo wazysz no to mniej zrzucisz. moja kolezanka byla na tej "diecie". nie z wyboru bo nie chiala sie odchudzac tylko sie zakochala. nie mogal nic jesc. palila faje i pila kawe. czasem cos zjadla. schudla chyba z 20 kg. w niecale 3 m-ce. a moze i krocej. jest za chuda. wyglada jak chora. tyle ze jak narazie cera super, wlosy i paznokcie tez. no ale jest za chuda.

Gość Nidmfa
No schudniesz. I to wiecej niz 5kg. Tylko ciekawa jestem jak dlufo tak pociagniesz... jesli chcesz jesc tylko sniadanie ,pic kawe i do tego palic fajki to zaliczysz glebe w ktorys dzien. I uwierz mi ze w Sylwester bedziesz okropnie wygladac. Twoja cera bedzie okropna i pod make-upem tego nie ukryjesz. Po za tym bedziesz tak oslabiona ze nie bedzie Ci sie chcialo tanczyc na imprezie;/ Jedz 1000 kcal i efekty beda (zdrowe !)