Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulek2222222

przykre skutki alkoholu

Polecane posty

Gość Kasiulek2222222

W trakcie imprezy frmowej znacznie przesadziłam z alkoholem i obudzilam sie w łóżku z nowopoznanym facetem (z konkurencyjnej firmy) -niec nie pamietam, nie mam pojecia czy z nim spałam czy nie. Rano od razu uciekłam cała czerwona ze wstydu. Nie amm pojecia czy powinnam sie do niego odezwać czy nie -znalalam w kurtce jego wizytówkę.... Najgorsze jest to że wiem że go na pewno jeszcze spotkam na jakiejś innej branzowej imprezie...

obudziłaś się w łóżku obcego faceta, nic nie pamiętając i nawet go nie zapytałaś, co się między wami wydarzyło? no nieźle

Gość Kot Behemot
No to masz już przejebane zostaniesz oskarżona o szpiegostwo przemysłowe na rzecz konkurencji

Gość kwietniówka80
o kurcze, trochę rzeczywiście przesadziłaś. Myślę,że nie masz obowiązku się do niego odzywać,ja raczej bym pomyślała, czy byłam zabezpieczona w tę noc, a za pół roku zrobiła bym sobie test na HIV.

Gość Kasiulek2222222
mówiąc szczerze -jak sie obudziłam nie byłam do końca trzeźwa i nie myslałam logicznie -on tylko sie zapytał czy pamietam jak tu dotarłam a ja stwierdziła że tak bo nie chcialam żeby sie wydało że jednak nie pamietam

Gość
test na HIV a wcześniej test ciążowy :D

Gość Kasiulek2222222
Co do ciąży to raczej mi nie grozi bo biore pigułki

Gość Kasiulek2222222
ale HIV mnie przeraża-najgorsze że tyle trzeba czekać na badania... Starsznie mnie korci zeby go zapytać co między nami zaszło ale chyba sie nie odwarze bo już zupelnie sie pogrąże

Gość Kasiulek2222222
Nie -nie mam męża ani stałego chłopaka pigułki biore żeby nie mieć problemów z cerą i włosami

Gość no to ładnie...
kasia o nic go nie pytaj, spytasz na kolejnej imprezie :)

Gość
najgłupszy sposób na utrzymanie ładnej cery :D

co znaczy, że sie pogrążysz? Pierwsza rzecz, którą powinnas zrobić, to właśnie zapytać - nie ma nic gorszego niż taka nieświadomość nie zachowuj się jak dziecko i pogadaj z nim - faceci nie są aż tak pruderyjni, walnij prosto z mostu, a on Ci prosto z mostu pewnie odpowie i po sprawie

Gość Kasiulek2222222
hmmm tylko mam problem bo nie wiem jak sie z nim skontaktować na wizytówce nie ma komórki -przecież do biura nie zadzwonie. Maila też nie napisze bo mamy monitoring poczty :(

Gość Kasiulek2222222
Najgorsze w tym wszytkim jest że to był taki fajny facet-przystojny i sympatyczny....

Gość Kasiulek2222222
a ja mam ochotę się zapaść ze wstydu pod ziemie -bo takiego numeru to jeszcze nigdy nie miałam

Gość Kazda matka...
spoko,wyluzuj ....przeciez nikogo nie zabiłas , prawda? ja bym poczekała , moze to on Ci znajdzie?

Gość Kazda matka...
Cię znajdzie-miało być..

Gość Kasiulek2222222
Gdyby chciał znaleść toby juz znalazł - w końcu od soboty kiedy to była impreza minelo 3 dni !! więc szansa że sie jeszcze odezwie jest żadna. Tak mi sie przypomina że chyba ja sie obiecałam odezwać ale jakoś sobie tego nie wyobrażam. Zreszta gdyby mu zależalo toby znalazl jakis spsooób zeby sie ze mna skontaktował