+RC+ 552 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, yeya napisał: Nie wiem jak w innych regionach, u mnie dzisiaj wieczorem ma padać i jutro od rana. Po 17 niby u nas i już się chmurzy Edytowano 1 godzinę temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 786 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: To już podchodzi pod lekkie upośledzenie Lekkie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 248 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Lekkie? Chciałam być niemiła w stopniu lekkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 786 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Chciałam być niemiła w stopniu lekkim Chciałam poprawić na "Tylko lekkie?" ale za szybko była Twoja reakcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 248 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Chciałam poprawić na "Tylko lekkie?" ale za szybko była Twoja reakcja. Ale dokładnie tak odczytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 786 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Ale dokładnie tak odczytałam To może by przejść na telepatię. Na rachunkach za internet się zaoszczędzi i będzie na owoce z Brazylii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 248 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, murb napisał: To może by przejść na telepatię. Na rachunkach za internet się zaoszczędzi i będzie na owoce z Brazylii. Jeśli chodzi o patie, to obawiam się, że jestem zdolna tylko do em i meteoro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 786 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Jeśli chodzi o patie, to obawiam się, że jestem zdolna tylko do em i meteoro. To może skorzystam z empatii bo albo też mam meteoropatię albo zwykły sks bo plecy mnie napier/dzielają bardzo. Ups! Nie wiem czy można używać takich zwrotów w eleganckim świecie Kafeterii. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 248 Napisano 53 minuty temu 11 minut temu, murb napisał: To może skorzystam z empatii bo albo też mam meteoropatię albo zwykły sks bo plecy mnie napier/dzielają bardzo. Ups! Nie wiem czy można używać takich zwrotów w eleganckim świecie Kafeterii. Mnie dzisiaj też. Rozumiem, że to wynik empatii wobec ciebie PS. Podziwiam i kibicuję w sprawie wiadomej. Kabaretowo się to czyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 15 Napisano 38 minut temu 59 minut temu, yeya napisał: Nie wiem jak w innych regionach, u mnie dzisiaj wieczorem ma padać i jutro od rana. To musze zrobić dosiewke trawy. Już zdążyłam wypalić pół trawnika nawozem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 786 Napisano 9 minut temu 41 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Mnie dzisiaj też. Rozumiem, że to wynik empatii wobec ciebie PS. Podziwiam i kibicuję w sprawie wiadomej. Kabaretowo się to czyta Jestem mocno zawiedziona, bo akcja nie ma ciągu dalszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach