murb 786 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, +RC+ napisał: Przydałoby się: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni wiosenny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Przydałoby się: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni wiosenny... A u mnie słońce, choć deszcz byłby potrzebniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 786 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: A u mnie słońce, choć deszcz byłby potrzebniejszy. U mnie też słońce. I chyba już czas, żeby rozpoczynać jakiś taniec deszczu czy co. I klima padła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: U mnie też słońce. I chyba już czas, żeby rozpoczynać jakiś taniec deszczu czy co. I klima padła. klima jest, gorzej z suszą. Najpierw przymrozki potem susza i będzie zdziwienie, że w sklepach drogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 786 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: klima jest, gorzej z suszą. Najpierw przymrozki potem susza i będzie zdziwienie, że w sklepach drogo. U mnie padły truskawki. Wiśnie zmrożone do połowy. Winogrona to na dwoje babka wróżyła. Może coś będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 552 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, taka_pokraka napisał: A u mnie słońce, choć deszcz byłby potrzebniejszy. Mam tak auto obklejone pyłem z drzew że się poddałem z myjnią, bo co umyje to znów się zasyfi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 552 Napisano 2 godziny temu Szymon Majewski... Nic do nie go nie mam, wydaje się sympatyczny, ale to fenomen dla mnie jak on mógł komikiem zostać... Typ jest tak drętwy, że głowa mała xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 248 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, taka_pokraka napisał: klima jest, gorzej z suszą. Najpierw przymrozki potem susza i będzie zdziwienie, że w sklepach drogo. Oj tam drogo, się z Brazylii sprowadzi za grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 786 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, +RC+ napisał: Szymon Majewski... Nic do nie go nie mam, wydaje się sympatyczny, ale to fenomen dla mnie jak on mógł komikiem zostać... Typ jest tak drętwy, że głowa mała xD On nie jest komikiem. On po prostu jest. I albo się uważa, że to co mówi i jak to robi jest zabawne albo nie. Był idealny w duecie z Joanną Kołaczkowską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, murb napisał: U mnie padły truskawki. Wiśnie zmrożone do połowy. Winogrona to na dwoje babka wróżyła. Może coś będzie. U mnie wszystkie kwiaty z drzewek osypało, uj będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, +RC+ napisał: Mam tak auto obklejone pyłem z drzew że się poddałem z myjnią, bo co umyje to znów się zasyfi... Ale czym usyfione? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 239 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Oj tam drogo, się z Brazylii sprowadzi za grosze. Bida, misiaczek się trochę naora traktorem jak plony szlag strzeli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Oj tam drogo, się z Brazylii sprowadzi za grosze. Sprowadzane są tanie póki mamy swoje. Jak nie będzie to poznamy prawdziwą cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 552 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, murb napisał: Joanną Kołaczkowską. Chyba jej nie kojarzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 786 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Chyba jej nie kojarzę Kabaret Hrabi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 552 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ale czym usyfione? Drzewa i krzewy teraz mają pylenie... Wypuszczają nasiona i to spada I wydziela masę pyłu, wiatr niesie i wszystkie auta w takim żółtym proszku... Moje szczególnie, bo czarne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 552 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, murb napisał: Kabaret Hrabi. Aha... Nie cierpię kabaretów bo włażą Tuskowi w zad jak Ani Mru Mru i ten Górski Edytowano 1 godzinę temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 786 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Aha... Nie cierpię kabaretów bo włażą Tuskowi w zad Hrabi nie miał wątków politycznych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 248 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Drzewa i krzewy teraz mają pylenie... Wypuszczają nasiona i to spada I wydziela masę pyłu, wiatr niesie i wszystkie auta w takim żółtym proszku... Moje szczególnie, bo czarne To sosny tak najbardziej brudzą, bo ich pyłek ma takie fajne banieczki do dalekich lotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Drzewa i krzewy teraz mają pylenie... Wypuszczają nasiona i to spada I wydziela masę pyłu, wiatr niesie i wszystkie auta w takim żółtym proszku... Moje szczególnie, bo czarne A może. U mnie pyłków nie widać bo wszystko w pustynnym pyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 552 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: To sosny tak najbardziej brudzą, bo ich pyłek ma takie fajne banieczki do dalekich lotów. O widzisz... A sosen u mnie multum w okolicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 552 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: A może. U mnie pyłków nie widać bo wszystko w pustynnym pyle. Ma być deszcz, to zaoszczędzę na myjni haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Hrabi nie miał wątków politycznych. To dobrze, nasza polityka dawno przestała być śmieszna, żal na to patrzeć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 786 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: To dobrze, nasza polityka dawno przestała być śmieszna, żal na to patrzeć. Nawet nie wiem kto jest teraz premierem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Ma być deszcz, to zaoszczędzę na myjni haha Oby popadało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Nawet nie wiem kto jest teraz premierem. Szczęściara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 786 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, +RC+ napisał: Ma być deszcz, to zaoszczędzę na myjni haha I słusznie. Trzeba oszczędzać wodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 248 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, murb napisał: Nawet nie wiem kto jest teraz premierem. To już podchodzi pod lekkie upośledzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 313 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Nie wiem jak w innych regionach, u mnie dzisiaj wieczorem ma padać i jutro od rana. Edytowano 1 godzinę temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach