Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werraaa

proszę o pomoc w przetłumaczeniu z angielskiego

Polecane posty

Gość werraaa

kartoteka (mebel) system dokumentacji szafka na akta rozszywacz prowadzic rachunki wystawic fakturę biuro główne biuro handlowe sumienny zorganizowany "ja niżej podpisana" akt notarialny filia dowód rejestracyjny wymeldowanie

Gość werraaa
upupupuu

Gość ice - ice
kurde co to wszyscy pyt o ang????? Zadania domowe czy co? Brać słowniki w ręce i szukać, quźwa! :o

szkoda ze w tych smutnych czasach wygineły słowniki .😭 nawet te elektroniczne (dla przypomnienia www.ling.pl ) tam mozna z angielskiego na rozne jezyki potlumaczyc:D a nawet z polskiego:D

Gość werraaa
szafkę na akta znajdziesz w słowniku?O branżowego nie mam

tak jak wczoraj tak i dzies bardzo chetnie ci pomoge, jesli przetlumaczysz co dasz rade i czegos nie bedziesz wiedziec. to nie jest wyzsza matematyka tylko wyrazy , ktore znajdziesz w slowniku

Gość black..
file ? ? ? ? raise an invoice head office trade office hard-working,dutiful well organized signed below ? branch registration certificate check out

Gość Ania co nie chciała Anglika
papercabinet system of documents cabinet of acts ? play busines facture end room central rom shopings frick organzacionest aim aj grebnyet act seralin packsliks passport chuman deportationeting myślę ze większość jest dobrze ;)

kartoteka (mebel) - file cabinet system dokumentacji - filing system szafka na akta - file cabinet rozszywacz - stapler remover prowadzic rachunki - booking wystawic fakturę - issue an invoice biuro główne - main office biuro handlowe - retail office sumienny - zorganizowany- \"ja niżej podpisana\" akt notarialny - filia dowód rejestracyjny - car registration card wymeldowanie dobra cos tam sprawdzasz to ci pomoge troche

Gość bystry chłopak z Irlandii
coś mi trochę nie pasuje ale to zależy chyba od dialektu :o

moze chlopaku z Irlandi, ja staram sie wladac amerykanskim angielskim , wiec to bylo wedlug tego dialektu :)

Gość bystry chłopak z Irlandii
ja umiem angielski ale pisać nie umiem więc nie pomogę...najlepszy słownik pisać a mówić to co innego... co nie ? :)

Gość świnski ktoś
uważam że dziewczyny dobrze przetłumaczyły , więc śmiało :) ;)