Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w parze

Ile wydajecie dziennie na jedzenie - dla 2 osób??????

Polecane posty

z tym purem to chyba spróbuję :) a co do proszko to tylko Dreco - 3 kg za 9 zł :) piorę na tym juz od paru ładnych lat - idealne pranie! mam nadzieję że go nie wycofają ze sklepów. I w ogóle to lubie niemieckie proszki - białe pranie jest po nich naprawdę białe - czasem można w kraku, w niedzielę \"na okrąglaku\" dostać :)

Gość upppppppppp

nie no, nie leje go wałkiem.. jeszcze:D:D:D ale czasami do szału mnie doprowadza.. Ostatnio jednak stwierdziłam, że musimy kawałek \"świata\" zobaczyć, więc w to będziemy inwestować.. Jak mu powiedziałam, że na weekend majowy chce w Bieszczady jechać, to spojrzał się na mnie co najmniej dziwnie i powiedział \"Madzia, to dopiero za pół roku. Weź Ty już zaplanuj najlepiej, co będziemy tam jedli\".. A ja wiem, że jak nie zaczniemy odkładać drobnych kwot co miesiąc, to w życiu tam nie pojedziemy.. Nie ukrywam, że czasami zaszalejemy, jakaś impreza, wyjście do knajpy, a powszechnie wiadomo, jak szybko kasa się rozchodzi w takich miejscach.. To też trzeba zmienić:)

ja wlasnie przed chwila zaszalalam ,kupilam sobie szaliczek za 20 zl z takimi fredzelkami wyglada jak boa :) na nic wiecej juz dzis nie wydaje bo przed chwila jakas diabelska sila ;) ciagnęla mnie do sklepu po bluzke z a99 zl ale fajna z takiego futerka :)

Gość ja sie nie podziele
:D:D:D:D:D Bo moja rodzina to 2+2 i jakos ciagniemy za te marne 4 tysiaki :O.splacajac kredyty itepe itede

ooo... ja bym nie wyrobia z czterema tysiacami... i mowie to serio ps. i to mowiac ww. udala sie po zeszyt aby zaczac zyc oszczedniej :)

dziwne...rzucilismy z facetem ajkis czas temu fajki i wcale nie mamy wiecje pieniedzy:( chyba za duzo jemy:( on na dodatek nie pije wogole alkoholu, a ja od siweta piwo grzane,ewetualnie do pizzy... chyba kupie nam skarbonke:D

Gość uppppppppppppppppppppp

Gość duzo niestety
:) ciekawy temat

czesc dziewczyny, nie mialam internetu :) postanowilismy, ze od dzis bedziemy zyli za 20 zloty dziennie, i nie wiem kompletnie co mam zrobic, mam 20 zl i za nie zrobic obiad na 2 dni, nie wiem jak sie do tego zabrać, szok :o macie jakies pomysły?