Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szatynka111

dziwny brzuszek

Polecane posty

Własnie jestem w 30 tygodniu ciąży maluszek oczywiscie bryka sobie już nieżle ale trochę mnie zaniepokoił fakt że mam taki nierowny brzuszek.Od czasu do czasu mam już skurcze tzw. przepowiadajace i gdy właśnie mi twardnieje brzuszek to jest bardzo nierówny zawsze z tej samej strony To nie jest moja pierwsza ciąza ale nigdy czegos takiego nie miałam.....Moze to trochę głupie ale sie zastanawiam czy to może mieć zwiazek z torbielem który mam po przeciwnej stronie ?W poprzednich ciązach przy takich skurczachbrzuch był zawsze okrągły i równiutki....chyba ze to może być też spowodowane tym ze maluszek bardziej przesiaduje z jednej strony....ale czy to możliwe??

a moze maluszek sie wierci za bardzo albo wypina cos :) ja tak mialam :D:D

Gość ja tak mam
maluch jest po prostu bardziej po prawej stronie i tyle...

Gość --------------------

ja mialam tak ze moj syn ulozyl sie po prawej stronie i np. jak sie polozylam to po lewej stronie mialam plaski brzuch a po prawdej duzy... tak sobie po prostu po prawej stronie lezal... i nawet nie mial sie gdzie przesunac ani przekrecic bo juz byl za duzy wiec zawsze brzuch mialam po prawej stronie... tak troche dziwnie krzywo to wygladalo ale bylo ok wg.lekarza...