Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaa na pi

Ile od Odstawienia tabletek zaszłyscie w ciąze

Polecane posty

Gość mamusiaa na pi

bo ja 2miesiace po dowiediza lma sie ze zostane mam ale moja kolezanka ju 6 miesiac sie stara i nic myslicie ze moze to byc wina tabletek ? ja brałam 2lata a ona prawie 5 wiec moze to jest przyczyna?!

jeżeli koleżanka zanim zaczęła brać tabletki robiła sobie badania dotyczące płodności i one wyszły dobrze, to jest to wina tabletek. ale szczerze wątpię aby takowe badania robiła ona i jej partner.skoro tak to nie ma podstaw do twierdzenia że to wina tabletek. ja jeszcze nie mam dziecka, ale moja lekarka twierdzi, że należy odczekać co najmniej pół roku zanim rozpocznę starania (biorę długo - 5,5 roku).

Gość mamusiaa na pi
no nie robiła zresztą kto robi takie badania przed braniem?! ona biedna sie naczytała ze tabletki powoduja bezpłodnosć dlatego ja sie pytam czy to rzeczywiscie tak jest bo w moim przypdku akurat tabletki nie zaszkodziły jestem w 8miesiacu i jest wszystko wporządku :)

gratuluję!!! a kto twierdzi że to tabsy powodują bezpłodność? - głównie osoby które brały i teraz nie mogą zajść, tylko że one nie mają pewności czy bez tabsów też nie byłoby takich problemów. :)