Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy znacie przypadki zerwania

zareczyny

Polecane posty

Gość czy znacie przypadki zerwania

czy znacie przypadki zerwania zaręczyn?

Gość tova123
noo... albo jak rodzice chłopaka są przeciwni, a on sam zbyt słaby, żeby im się przeciwstawić - wtedy wymyśli milion pretekstów...

szczególnie jak facet jest zakochany na zabój...w swojej Mamusi....i nie umie odciąć pępowiny, sama bym zerwała :P

Gość taka jedna ...
jak zerwałam ... przed zaręczynami był milusi etc za to po zaręczynach pokazał jaki jest naprawdę :o chyba myślał, że ma mnie już wyłącznie dla siebie i może robić co chce ... ehh pomylił się :P ... teraz jestem szczęśliwa ale też bardziej ostrożna ;)

ale po ślubie , to o ile więcej zachodu, latania po sądach, bitew przy podziale majątku...jak już to profilaktycznie zerwać przed ślubem:P

moja kolezanka zerwala zareczyny na pare dni przed slubem bo poszla do nowej pracy i zakochala sie w szefie. z szefem swziela slub po 6 miesiacach (i dalej sa ze soba szczesliwi), z chlopakiem ktorego rzucila byla prawie 10 lat.

agnessinka tknęła bardzo ważnej sprawy- na miłość nie ma recepty, i nie ma określonego czasu na narzeczeństwo. Mój znajomy chodził z dziewuszką całe liceum, całe studia, po studiach wzieli ślub i po roku rozwód. I bądź tu mądry i pisz wiersze:)))

znajoma zerwała ale to były takie zaręczyny w porywie młodego wieku.