Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaannaa

Czy zdradzie mozna w ogole zapobiec?

Polecane posty

Gość a_dusia
no ale jak on albo Ty - bo to też możliwe - zacznie się dusić w tym Waszym związku - a wcześniej czy później to nastąpi to masz jak w banku, że zdradzi

ale mój mąż jest domatorem, a ja lubię się spotykać z ludźmi... nie będę go ciągnąć na siłę, ale sama pójdę na piwko (no może nie do nocy) i nie mam zapędów do zdrady

Gość a_dusia
oooooooooooooooo!!! chyba już zaczynasz sie dusić :O

Gość sabrina .w.
kto się dusi ? mój ? w tym sensie, że jesteśmy zawsze razem nie licząc pracy czy że normalna monotonia przyjdzie ?

fantazjowanie o kimś innym, realnym jest już dla mnie kontrowersyjne...

Gość a_dusia
Ty :)

Gość sabrina .w.
nie, ja to zawsze tak miałam, że miałam duże powodzenie u facetów i podobało mi się kokietowanie.

Gość sabrina .w.
Tylko myślę, że nie warto rujnować wszystkiego dla jakiejś przygody z której cholera wie co wyjdzie. A ja chce mieć kogoś bliskiego a nie sama wegetować.

Gość a_dusia
sprecyzuj : co to znaczy duże powodzenie u facetów :)

Gość a_dusia
wegetować można również będąc w związku :)

Gość sabrina .w.
znaczy, że nieskromnie mówiąc mogłam mieć każdego (99%) wiesz, blond włosy, niebieskie oczy, zgrabna, dobre ciuchy i te duperele

czyli gdybyś byłą pewna, ze z przygody coś wyjdzie, to nie zastanawiałabyś się anwet?

Gość sabrina .w.
gdybym była pewna, że ten facet chce być ze mną na poważnie a nie przeżyć romans to ......................... ale pewności nigdy nie będzie a tu jest bardziej pewne z tym moim.

Gość sabrina .w.
on gdyby poznał fajną dziewczyne / kobiete to kto wie co by zrobił. Cholera wie takiego faceta. Każdy taki sam.

Gość sabrina .w.
może to w ogóle jeszcze nie ten właściwy ?

Gość rzeczywiscie
to nie jest ani przewidywalne ani nie udaje sie chyba temu zpobiec. Pomijajac facetow typowych pantoflarzy, wiekszosc jednak bedzie miala problem ,by odmowic sobie 5 minut przyjemnosci. moze i milosc do kobiety jest w stanie wiele zapobiec, jednak uwazam , ze jak jakas panna( atrakcyjna, zadbana ) uwezmie sie na faceta, to on sie jednak oprze. ja tak prawde nie wierze facetom ani na kropelke, bo wiem , ze 99% nie odmowi. dlatego trzeba byc od nich finansowo i co gorsze, i chyba malo wykonalne ,ale psychicznie niezalezna.

Gość ponosze bo temat ciekawy

Gość Tajemnicza i zasadnicza
To moze ja krotko przedstawie swoja sytuacje. Zawsze bylam pewna, ze ja nigdy nie zdradze, ze kocham itp. Faktycznie nie zdradzilam wczesniej zadnego faceta i ostatniego przez 3 lata, ale... No wlasnie i tu jest problem. W moim przypadku mozna bylo zapobiec zdradzie. Jak? No wiem zdradzilam. Zrobilam to dlatego, ze moj facet wyjechal za granice i nie widzialam go przez 8 miesiecy. Przez ten czas bylam pewna, nie zdradze, zaden inny mi si ena tyle nie spodoba bo kocham mojego faceta. Hmmm... Zycie potrafi byc przewrotne, dlatego przestalam juz byc czekokolwiek pewna w 100%. Poznalam kogos, kto dzialal na mnie jak magnes i w koncu stalo sie. W moim przypadku mozna bylo zapobiec zdrady. Chlop mogl nie wyjezdzac, nie zostawiac mnie samej i byc przy mnie tak jak zawsze, a nie szukalabym ciepla w ramionach innego. Smutne i okrutne, ale prawdziwe.

Gość można zdradzie zapobiec
tylko trzeba tego naprawdę chcieć. to znaczy trzeba unikać sytuacji umożliwiających zdradę, proste.

Gość a jakie to sa unikajace
nie puszczac meza do pracy?

Gość generalnie
nie mozna. mozna probowac, nie dopuszczac do niedwuznacznych sytuacji, dbac o siebie, rozmawiac - ale w 100% zapobiec sie nie da.