Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gf34

nie mam faceta...

Polecane posty

Gość gf34
waga:) 73...ale piszesz 31...to jak jest?

Gość no cóż...
".ale zawsze fajniej we dwoje..mimo wszystko..." pewnie, że fajnie :) nastawiacie się dziewczyny na....jednego :) i już myślicie, że to jest związek????? :) Moje drogie nastawcie się na towarzystwo mieszane na koleżeństwo i przyjaźń na poznawanie ludzi i utrzymywanie z nimi kontaktów iiiiiiiiii wtedy jest możliwość, że ten ktoś was zauważy i będzie chciał być kimś więcej niż kolegą. Na gruncie przyjaźni kiełkuje miłość i jak oboje o nią zadbacie będzie rosła :)

Gość gf34
to może jakiegoś podszywa przeczytałam , sorry..październikowa waga...

Gość no cóż...
"Ktośśśś A mnie mężczyzna przydałby się do tego, żebym mogła przydać się jemu." a do przynoszenia piwa?????????????

Gość gf34
ee, z paroma to bez sensu, podział energii, skup się na jednej..która ma najwięcej tego, czego szukasz...

Gość Ktośśśś
Październikowe Wagi powinny się parować ze styczniowymi Wodnikami. Ale Wodnika zdobyć trudno, także nawet Waga musi się nieźle napocić.;)

Gość Ktośśśś
Do przynoszenia piwa też. Czemu nie?;)

Gość gf34
ok:),Amancie napiszę...a teraz idę spać ..bo rano pobudka;) jutro napiszę...śpijcie smacznie, pa🖐️ a kobieta pragnie ciepła i męskiego ramienia...

Gość tez sie chetnie dowiem
a moze by tak na temat a nie karmic amanta tymi jego głupkowatymi fantazjami o znakach zodiaku

Gość no cóż...
Ktośśśś A mnie mężczyzna przydałby się do tego, żebym mogła przydać się jemu. To uważam za dobre ogłoszenie. Wrzuć je gdzieś. Chętni się znajdą :)

Gość Ktośśśś
No jeżeli dzięki temu znajdą się chętni, to przemyślę. Swoją drogą, dziękuję bardzo za poradę. Ale chyba jednak na samotność jestem skazana - i nic na to poradzę.

dlaczego ladne i mile są samotne a brzydkie i wredne mają kogos??

Gość no cóż...
dziewczyny bądźcie sobą :) "Przebieracie "się za kogoś kim nie jesteście, gracie jakieś role z seriali , bajek.... Oczekujecie miłości siedząc przed kompem w domach ????? Interesujecie się czymś? oprócz szukania ..faceta.

Gość Ktośśśś
Niektóre brzydkie i wredne (czyt.: ja) także są samotne. Ano właśnie - dlaczego? He he, wiem dlaczego - obo zarówno jedne, jak i drugie, nie mają patrnerów. I właśnie dlatego są samotne. Przecież to takie proste.;)

Gość Ktośśśś
E tam.:D Ja jestem sobą - i chyba dlatego jestem samotna. Ale można się przyzwyczaić - szczególnie w sytuacji, gdy nie miało się przyjemności doświadczyć stanu odmiennego. Ale o mnie pisać tu nie będziemy, myślę - są ciekawsze tematy.

ja wychodze, do pracy:-) na francuski, wyjezdzam z kolezankami na wakacje, po knajpach nie chodze sama podrywają mnei jakies dziwne typy, najczesciej zonaci, albo tacy do niezobowiazujacych spotkan o czym mowią od razu

Gość Ktośśśś
Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Ale żeby chcieć, to i właściwego obiektu potrzeba.

Gość Ktośśśś
Można by pomyśleć o pójściu spać. Co o tym sądzicie? Dobranoc?

wiecie co ja mysle ze ci fajni są juz pozajmowani a nam zostały jakies odrzuty, faceci niezdolni do zycia we dwojke, erotomani, nudziarze, biedni jak mysz koscielna spoznilysmy sie:-(

Gość no cóż...
"tez sie chetnie dowiem dlaczego ladne i mile są samotne a brzydkie i wredne mają kogos??" Może któraś z Was nie uwierzy ale...nie ma dziewczyn brzydkich :) to kwestia ubioru, fryzury, swoistego stylu... czyli niepowtarzalności.:) Wie czego chce, co lubi, czego nie i o tym potrafi powiedzieć. Ma własne zdanie i szanuje zdanie innych oraz jest towarzyska. Jest sobą.

ja uwazam ze są brzydkie kobiety i chodzi mi o rysy twarzy jak i o wyglad ogolny sama znam kobiety zapuszczone, nie dbajace o siebie, z fatalnym gustem bazarowym do tego czesto z porządną nadwagą mam taką kolezanke w pracy, i ona ma całkiem przyzwoitego przynajmniej z wygladu męza jak to sie dzieje to nie wiem

Gość no cóż...
no to może tak: Jaki ma być ten Twój partner?

Gość no cóż...
"tez sie chetnie dowiem i ona ma całkiem przyzwoitego przynajmniej z wygladu męza" no popatrz :) i ona mu się podobała :) znasz taką drugą?