Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

rzuccie jakis oryginalny pomysl na urodziny zony

Polecane posty

juz za miesiac moja zona bedzie miala urodziny i niechcialbym zeby wygladaly tak jak zawsze - tradycyjne kwiaty, jakis perfumik i winko wieczorem... chcialbym zeby byly inne te urodziny, oryginalne budzet 200 zl.

ale frajerzy odpisuja wrrr podszywacze idzcie w pizdu do szafy :P:P powiedz co twoja zona lubi, jakie wczesniej jej prezenty robiles?? a moze daj jej te 200 na kosmetyczke i fryzjera, moj znajomy tak ropbi np na walentynki, zonka zadowolona on tez :)

Najpierw to musisz zrobić tak, żeby myślała, że zapomniałeś:) Tylko nie przeciągaj, żeby się nie wkurzyła wkońcu. Potem o jeszcze odpowiednim czasie (czyli o takiej godzinie, żeby mogła przed wyjściem jeszcze coś ze sobą zrobić) stań przed nią w garniturze i wręcz jej małego misia i ręcznie robioną laurkę (mnie by to rozbroiło) i zakomunikuj, żeby zrobiła się na bóstwo bo wychodzicie:) A teraz to już zależy gdzie mieszkasz no i od tego Twojego budżetu. Ale skoro macie takie stroje to pozostaje tylko dobra kolacja w restauracji (w której wcześniej zamówisz stolik oczywiście). PS: a przy kolajcji wręcz jej w pudełku Durex Play;) hehe - na pewno nie powie \"nie\":) Powodzenia.

Gość
może jakiś weekend w górach tylko we dwoje? :)

Gość
nie doczytałam o budżecie :( za 200 zł to wycieczka jednodniowa ;)

Gość do dziewczyna mnie by to
np nie pasowalo- w koncu restauracja jest za ich w s p o l n e pieniadze, to mazejej byc szkoda wydawac kase. Juz by lepiej upiekł ciasto albo zrobił obiad. Laurka moze byc, misia odradzam. Moze zrobic niespodzianke zapraszając ludzi ( stary kawal, wiem wiem) , którzy wyskocza z katów , ale poprosic,zeby kazdy przyniósł cos do zarcia- jako prezent , baloniki czy co tam - bedzie mial z glowy przyjecie, facetowi ludzie nie odmówia. A za te 200 zl - no juz musisz wiedzic, co akurat JEJ sie marzy, nie nam.

Gość precz z misiem
:p nie wszystkie kobiety są infantylne i lubią bzdty 😠

Gość precz z misiem
nie... zestaw figurek z porcelany , bo kolekcjonuję kurz :p

na ostatnie urodziny dostałam buty które chciałam tzn pokazałam wcześniej. Lepsze od kolejnych perfum. Ale chyba bardziej cieszyłabym się z jakiejś wspólnej kolacji czy weekendu.

Gość tak naprawde
a ja dostalam sliczne kwiaty i czekoladki,i obietnice skorzystania z karty zebym sobie kupila co chce , tylko czasu nie mam juz tydzien sie wybrac, ale moze w piatek...

powtarzam: chodzi mi o cos oryginalnego, o cos innego, fajnego, cos dalekie od tradycyjnosci jak dotad pomysl neurosy podobal mi sie najbardziej, ale niestety dwie stowki nie wystarcza na wycieczke w gory... tym bardziej ze jestem z okolic poznania:)

aga:) pogadalbym z toba ale ide juz spac, napisz cos fajnego, napiszcie ludzie cos fajnego:) jutro odswieze temat:) pa

Gość
co fajnego :o siedzę w pracy do rana, spać mi się chce ale postanowiłam że wytrwam na posterunku choćby niewiem co :p ja nigdy nie dostawałam oryginalnych prezentów ale przychodzi mi do głowy zwierzak - może malutki piesek albo kotek - oczywiście jeśli żona lubi gady :)

a moze rozsypac platki kwiatow, zaswiecic duzo swieczek, winko, ballady stinga....

Gość reczniczeeek
ja tam uwazam, ze kazdy pomysl bedzie dobry. misio nie misio - wazne ze pamietasz i sie starasz :) a te platki i ballady to dobry pomysl, niby takie "oklepane i filmowe" ale wiekszosc kobiet o tym marzy :)

ale ile tych kwiatow musialbym kupic???? ma moze ktos kwiaciarnie? sprzeda mi ktos z dwa wiadra platkow rozy?

dalej, dalej bo zostaly mi juz tylko trzy tygodnie:)

chcialbym jej kupic jakas pizamke satynowa, ale sa podobno strasznie drogie? znacie jakis inny - podobny do satyny - material? i moze przy okazji znacie jakis link z pizamkami?

mozsz kupic lekka, zwiewna seksowna pizamke/koszulke nocna, zapakowac to w taka jakby tekturowa torebke, wrzuic do srodka troche platkow roz, moze jakies kulki z olejkiem do kapieli itp. w domu zapalic swieczki, mozesz jej zrobic super masaz itd. zalezy jaka Twoja zona jest, ja bym wolala jakis spontaniczny wypad, zrobic cos szalonego, pobawic sie, bo takie romantyczne rzeczy na mnie nie dzialaja :P:P

Gość gość
moj maz zabral mnie do parku dinozaurow www.park-dinozaurow.pl zawsze o tym marzylam, dosc nietypowy pomysl, potem pojechalismy za miasto i bylo rownie fajnie :)

Gość Kamil1239
Witam, Moj pomysl na urodziny jest taki: Butla z helem Balony czerwone w ksztalcie serc 50szt. (30cm) (wisza sobie pod sufitem) Platki roz 500 szt. Łaczny koszt okolo 140zl (allegro) Do tego wiadomo jakies wino,swiecie no i prezent juz w zaleznosci od tego co wasza kobieta lubi ewentualnie czego jeszcze nie ma a chcialby dostac :) Serdecznie Pozdrawiam

Gość gość
A moze kupon na fiutkowanie z innym facetem.

Gość gość
A co twoja zadowolona była ze proponujesz ?

Gość gość
Kamil1239 dziś - jak dla mnie dno, o ile ma więcej niż 12 lat. Myślałabym nieustannie "za kasę wydaną na te badziewne g****a, można by przynajmniej butelkę wina kupić". Widzę, że oprócz tego napisałeś o prezencie, ale naprawdę szkoda wydawać tyle pieniędzy na... jakiś kicz. Lepiej zrobić coś niebanalnego, np. pójść na basen, do spa na masaż czekoladą.