Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biosilk farouk

Rozcienczany jedwab na allegro

Polecane posty

Gość biosilk farouk

kto z was ma kupiony w salonie fryzjerskim jedwab biosilk farouk? kupilam ostatnio buteleczke na allegro, od sprzedawcy silmcity, komentarze wporzadku ale konsystncja jedwabiu pozostawia wiele do zyczenia. przynajmniej tak mi sie wydaje, nie mialam nigdy jedwabiu z farouka, kupowalam w drogerii z naszej polskiej firmy i ten byl tak gesty ze z trudem wyplywal z buteleczki i dawalo sie go odrobinke. a ten z allegro wylewa sie prawie jak woda :/ czy oryginalne z farouka sa bardzo geste?

Gość niebieskooookaa22
tak, mają olejowa konsystencję

Gość musialas trafic na badziew
ja zamawiam od tej samej osoby jest gesty, takie jaki ma byc. a za gesty to tez nie jest dobry! miala z innej firmy gesty jak nie wiem i co? wlosy tluste, i brzydkie

Gość są tłuste ale nei geste

Gość biosilk farouk
no to chyba mam dobry. przyzwyczailam sie do tego ze byl taki gesty, ale skoro taki jak olej no to ok. jeszcze jedno. tamten jak go roztarlam w rekach i wytarlam we wlosy i wytarlam rece w recznik do dlonie byly tluste, trzeba bylo je umyc. po tym z farouka jak wetre we wlosy to rece mam suche, czyste

ja tez kupilam u niego- i był ok...trzeba go mocno wstrząsnać...wted robi się gęstrzy...w Bytomiu w sklepie na dworcowej mam znajomego, który sprzedaje mi biosilk za 6 zl- jest to sklep zaopatrzeniowy dla fryzjerów- więc mam porównanie...i są obydwa takie same...

Gość mialam ze sklepu fryzjerskiego
biosilk farouk i byl gesty jak olej ale nie tlusty, on daje poslizg dzieki silikonom a nie tluszczowi

Gość katriinna
jakie jest działanie tego jedwabiu?