Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ktoś.....

Czy warto dać kolejną szansę...

Polecane posty

no właśnie... czy warto? nie mówimy tu o zdradzie, ponieważ uważam, że jej nie powinno się wybaczyć. Mówimy tu o błędach, które każdy z nas popełnia i każdy z nas ich żałuje. Czy warto dać facetowi kolejna szansę, facetowi, który sprawiał, że płakałam, którego często nie było gdy go potrzebowałam, ale spędziłam z nim wiele cudownych chwil i pasujemy do siebie, gdyby nadal było miedzy nami dobrze, nie zawahałabym się aby przyjąć od niego pierścionek. Gdy powiedziałam mu, że już nie ma sensu, że z mojej strony uczucia wypaliły się na tyle, że już nie mogę czekać na to jak się \"obudzi\" w końcu i zauważy, że robi źle. Wtedy dopiero zrozumiał, jakie błędy popełniał, zrobił mi serce, ze świec pod oknami, widać że zaczął się starać, ale ja boje się, że znów po pewnym czasie będzie tak samo... Choć może jednak naprawdę zrozumiał, miał dużo ciężkich chwil, ja przez dwa miesiące także byłam daleko od niego, ale widać w jego oczach, że naprawdę chce to wszystko naprawić. Czy dać mu szansę?

Dać szanse .... to coś wspaniałego co możemy zrobić dla drugiego człowieka... Choć czasem zdarza się że ktoś nas bardzo zranił ... sprawił ból ... ale czy są na świecie ludzie idealni ??? Każdy z nas popełnia błędy ... i często nawet bardzo często ich żałuje ... dlatego tak bardzo wtedy liczymy na to że ta druga - bardzo ważna osoba dla nas to zrozumie... Choć nie zawsze tak jest ... ale warto dać szanse chocby po to aby przekonać sie czy jest jeszcze jakaś szansa na poprawe ... czy osoba która zawiniła ma w sobie chęć poprawienia tego co zepsuła ... odkupienia naszych krzywd ... Wtedy dopiero możemy przekonać się jak jest naprawde ... tylko wtedy może ona nam udowodnić czy nadal zależy jej na tym co było... Nie warto tego marnować... każdy człowiek czasem robi coś źle, każdy ma wątpliwości ... Każdy ma prawo do pomyłki i błedu ... i przede wszystkim każdy zasługuje na to aby udowodnić że popełnił bład... na to aby wszystko naprawić ... Jest dobrze ... z każdym dniem wszystko powraca do tego co było kiedyś.... Tak bardzo sie bałam że bedzie źle ... ale wbrew moim obawom ... jest coraz lepiej .... Zdobyłam sie na odwage ... powiedziałam mu wszystko to co mnie tak bardzo raniło ... bolało ... wszystko to co sprawiało mi przykrość .... Bałam się ze nie zrozumie .... ale o dziwo zrozumiał .... obiecał poprawe .... Gdy tak rozmawialiśmy powiedziałam że od jego przyjazdu zastanawiam się kim tak naprawde dla niego jestem ... powiedział że jedna z najważniejszych osób w jego życiu .... od tego czasu wszystko się zmieniło ... znów jest prawie tak samo jak było przedtem .... z każda chwila wraca to co było kiedyś .... Wiem że w pewnym monecie chciałam to zakończyć ... bo już nie wiedziałam co robić... ja postępować ... taka myśl pojawiła się w mojej głowie tylko pzez chwile .... bo potem uświadomiłam sobie że nie warto rezygnować z tego na czym nam tak naprawde zależy .... teraz wiem i upewniłam się w tym że naprawde nie warto ..... trzeba mieć siłe i starac się to naprawić ....walczyć o to co dla nas ważne .... Bo teraz wiem że warto było ... warto było dać mu troszke czasu.... Może zrozumiał , może uświadomił sobie co tak naprawde jest ważne .... Mam nadzieje że z każdym dniem będzie coraz lepiej .... i że to co czułam .... to co tak bardzo mnie bolało już się nie powtórzy ... a nawet gdyby ... to znów będe walczyć .... i teraz wiem że odnajde w sobie tą siłe i wiare .... bo ona zawsze jest gdzieś w nas .... tylko czasem trzeba się bardzo postarać żeby ją odnaleźć i mi się to udało .....

Gość kobieteria
tak, aby potem nie żałować, jeśli znów nawali, to straci Cię na każdej linii.

Gość dać szansę brzydalowi
pewnie, że dać szansę! jak wiesz, że pasujecie do siebie, darzysz go uczuciem, on ciebie też kocha, przebacz! raz można, od ciebie też się więcej oczekuje, niż potrafisz dać, czyż nie? miłość ci wszystko wybaczy, więc kochaj i bądź kochaną! :) DAJ MU SZANSĘ!

Gość hehera
nie warto! sdpalic durnia na stosie!!!!

Gość szczesliwa___
mój facet, olewał mnie, nie miał dla mnie wystarczająco czasu, często przez niego płakałam. Mówił mi wielokrotnie, że się zmieni, ale nic to nie dało. Dopiero gdy powiedziałam mu aby \"spieprzał\" zrozumiał, jak to napisałaś \"obudził się\" i od tego momentu jest coraz lepiej, ciężko było znów zaufać i pozbyć sie uczucia strachu, ale warto było ;) jestem teraz szczęśliwa :):):)

Gość DAJ LINKA
nie warto nie bedziesz szczesliwa on sie nie zmieni

Gość to ten sam chyba co tu pisał
dzisiaj

wiesz ,sama nie wiem ,ja napisze ze ja dałam szanse mojemu mężwoi ,i też starał sie ,było super:):) własnie było ,po jakims czasie zapomniał ze dałam mu szanse i dalej jest tak jak było wczesniej ,tylko zostały wspomnienia...no ,ale kazdy facet jest inny:)

Gość to zależy o jakich błędach mow
a

Gość raspberrry90
warto dać szansę bo później możesz załować ze nie spróbowałaś jej dać...

Gość powinnaś bo może warto
, a inaczej sie nie dowiesz. zaryzykuj ;)