Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam

Co sądzicie o dziewicy po oralu???

Polecane posty

Gość pytam
tzn o dziewczynie, ktora robila facetowi loda ale nie uprawiala seksu, nie bylo stosunku... Czy ona nie moze juz uwazac sie za dziewice??

Gość pytam
a w mym... moze nie jest juz czysta... ale utrata dziewictwa bo jest przetwanie blony dziewiczej czyz nie??

Gość mozna w tym wypadku
mowic o czyms takim jak dziewictwo fizyczne i mentalne, po oralu mentalnie nie jest juz dziewica, lecz tylko fizycznie nia pozostaje

Gość pytam
w sumie tez tak mysle... ale nie uprawialam jeszcze seksu... czyli jak moge siebie nazwac?

Gość sex oralny to tez sex-------
dla mnie to zadna dziewica, nie jest juz czysta

Gość madzia.lenka.
technicznie jesteś dziewicą, psychicznie nie.

Gość lelek k
Jak ma płachtę w pochwie to nadal jest dziewicą i tyle

Gość błona jest
jest ] jakby ci nie powiedziała że ciągnela to bys ją uważal za dziewice :D

Gość Dziewictwo mentalne
moze stracic nawet jak zobaczy penisa ??????

Gość oj dzieci dzieci
takie pytanie moze zadać tylko pryszczaty chłoptaś z technikum klasa II B. :O

Ja tam dziewica?dziewiczość dotyczy tylko i wyłącznie psychiki.Jeżeli taka laska o kilku lat po mistrzowsku robi loda,rżnie się analnie, albo też oralno-analnie z dwoma panami to ona jest dziewicą?Smiech mnie ogarnia.

Zgadzam się z przedmówcą. A propos, przypomniało mi się takie śmieszne powiedzonko, które świetnie pasuje do tych zakłamanych porządnych: \"panną byłam, dziecko miałam, ale co to to nie\" ;)

Gość a co z dziewicą po
minecie?? jest dziewicą czy nie??

Gość Szczesliwy facet
jakis idiota tlumacz tlumaczyl hebrajskie pisma a jako ze byl eunuchem i gowno wiedzial co to pipka wiec dziewica przetlumaczyl jako kobieta niedziubdziana a to chodzilo po prostu o mloda dziewczyne i tak cala kupa durni przed wieki robi wielkie halo wokol kawalka jakiegos tam kawalka tkanki lacznej co nawet w sraniu nie jest przydatny

czyli jak to jest z dziewicą po minecie??;) a po pettingu bez zdejmowania majtek?? a po namiętnym całowaniu się z obściskiwaniem acz w pełnym ubraniu?? gdzie jest granica??

Gość
Yo, dziewictwo to nie tylko błonka. Dla mnie jakby taka poowiedziała, że jest dziewicą tobym ją chyba śmiechem zabił... Bynajmniej niezbyt życzliwym.

Czy to jest ważne jak to jest po pettingu, póki było dobrze? Uważa sie na jaki się uważa, po prostu. Jaki to ma znaczenia? W Arabii praktykują seks analny przed ślubem, to tez dziewictwo? To czy Dziewczyna nigdy nie praktykowała tego seksu też jest dziewica? To każda która nie dostała w dziurze od nosa może się tak uważać, wg toku myślenia..

pytam bo jestem ciekawy jakie jest zdanie innych osób:) dziewictwo nie ma dla mnie wielkiego znaczenia, bliższe jest dla mnie podejście naszych słowiańskich przedchrześcijańskich przodków gdzie jeśli żona po ślubie okazała się być dziewicą, mogła zostać odesłana spowrotem do rodziców, a ślub nieważny- skoro nikt wcześniej jej nie chciał znaczy że coś z nią nie tak:)

Gość Szczesliwy facet
dziewictwo kobiety to domena patrycjatu. Chlop mysli ze jak pierwszy bzyknie i to co splodzi to jego dzielo i nie wie bardzo glupi jest w tym momencie. Nawet kobieta tego nie wie o czym przekonala sie Stefa Forrester z Mody

Gość frdgsgsfgfss
a jesli dziewczyna stracila dziewictwo, na skutek np zle przeprowadzonego badania , a nigdy nawet w zaden sposob nie robila tego z chlopakiem? jest dziewicą czy nie? psychicznie tak, ale fizycznie?? jak potem wyjasnic to chlopakowi , ktory mysli ze jestes dziewicą?

Gość Szczesliwy facet
Musisz mu powiedziec zeby zbudowal sobie maszyne czasu i przeniosl sie w sredniowiecze bo jest nie z tej epoki, albo pouczyl sie anantomii