Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Linger

Topik dla smutnych tak jak ja w tym momencie

Polecane posty

Jest mi przeraźliwie smutno, nie wiem co ze sobą zrobić, nic mnie nie cieszy i nie jest w stanie uradować. Jeśli czujecie się tak beznadziejnie jak ja, to wpisujcie się. Może choć troszkę Wam ulży.

Gość
brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś :(

Gość rozowa chmurka
mi jest tak cholernie smutno.......:( chce mi sie wyc juz nigdy nie bede dobra dla nikogo;(

Gość hmmm.........
tak się zastanawiam...czy nie oszaleję niedługo..tyle nieszczęść mnie dotyka...choroby, seks do dupy, brak kasy, pracy, pogoda pod psem...i cała masa innych kataklizmów...

Neurosa-->chciałabym żeby to był mój jedyny problem. Chmurka-->mam dokładnie to samo. :(

Gość nie czuje sie az tak źle
bo jestem zbyt zmęczona, poza tym gimnastyka przyspieszyła mi trochę krążenie krwi co od razu zwiększyło poczucie ilości życia w życiu poza tym mogę się przytulić do moich ukochanych zwierzaków

Hmm-->ja już chyba oszałałam i nie widzę dla siebie nadziei na poprawę. :( Został mi tylko ten stan, nawet łez już nie ma.

Nie czuję się aż tak źle-->dobrze, że potrafisz znależć przyjemność i radość w drobiazgach.

a co się stało linger? skąd ten smutek?

Gość
to był taki żarcik :D

Neurosa-->wiem o tym, ale mi nie chce się dziś żartować. Jest mi źle i nie umiem sobie z tym poradzić i ułożyć życia.

Gość Kikaaa
dół, dół i jeszcze raz dół! :(

Gość hmmm.........
ja też łez już nie mam, ale smutek w oczach...i w sercu...czy się podniosę????...coraz mniej siły...

Gość rozowa chmurka
to jest takie na maksa przykre ze kazdy wykorzystuje moje dobre serce...... zawsze jak tylko trzeba pomoc a potem w d....

Gość
może zespół napięcia przedmiesiączkowego?

Więcej jest takich smutnych jak ja, to nie pocieszenie, chciałabym żebyście mogli napisać coś optymistycznego, nawet ten, co wygrał życie dziś się smuci :( Przytulam wszystkich, szkoda że nic już się nie da zrobić.

podobno najlepszym sposobem na jesienną depresję - która każdego dopada w mniejszym lub większym stopniu jest solarium, sport i spacery, dużo snu brzmi dramatycznie banalnie wobec "nie mogę ułożyć sobie życia"... ale może od czegoś warto zacząć? poza tym im mniej czasu na rozmyślania tym mniej okazji do wyciągania pesymistycznych wniosków...

Mnie spacery, solarka i sen (który nie przychodzi) nie pomogą. Jestem przypadkiem beznadziejnym, to nie jesienna deprecha, to coś, co trwa już znacznie dłużej i jest coraz gorzej.

Gość hmmm.........
nawet chudej laski z h&m nie ma...i normaderm już poszedł w odstawkę...teraz jest radar:D..kupujemy lodówkę??:classic_cool:

Gość hmmm.........
nie chce mi się ani solarki, ani snu, ani spacerów...za zimno..

Gość rozowa chmurka
mi tez to nie pomaga poniwaz JESTEM ZNUDZONA WSZYSTKIM:( to jest straaaaaszne

" Mnie spacery, solarka i sen (który nie przychodzi) nie pomogą." - dajesz mi słowo honoru, że wiesz to bo próbowałaś? z tą jesienną deprechą nie chodziło mi o umniejszanie problemu - nawet jeśli masz regularną depresję to ta pora roku ją potęguje wlasnie - masz depresje?

linger mam dokladnie te same mysli co Ty :( a jeszcze nidawno bylam szczesliwa :( Moze to jeszcze wroci ... W najblizszych dniach sie wszystko roztrzygnie ...

Gość hmmm.........
i do tego święta niedługo...w samotności...