Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantha87

Największy błąd waszego życia...Wpisujcie

Polecane posty

Gość samantha87

Gość mam już wszystko gdzieś
dawno temu pewna dziewczyna kiedy chciałem odejść dała mi w twarz i zmiękło mi serce było to z 8 lat temu dziś tego żałuję że takie miękkie serce miałem

Gość ich
moim największym błędem w życiu było....hmmm myślę że nic ze wszystkiego się cieszę jak się potoczyło ... Życie uczy żyć a błędy da się naprawić...więc .......nie mam żadnego błędu ....nikogo nie skrzywdziłam jestem wyrozumiała dla osób......i wszytko jest do przebaczenia ....to tyle...:)

Gość hmmm.........
ja mam całą listę...i pewnie za jakiś czas będzie większa, nie uczę się na błedach..

Gość pierwszy slub drugi slub

Gość urodziłam się

wiele takich błędów mogę wyliczyć...ale proponuję ten topic przekształcić w pokój zwierzeń...kto ma ochotę coś napisać, co go gryzie, to może zrobić to tu- anonimowo...tak jak ja: Mamo, przepraszam za mój przedłużający sie bunt młodzieńczy Sieć sklepów \"Żabka\" przepraszam, ze pare lat temu ukradłam chałwe sezamową...ale pyszna była;) (też błąd młodości) Przepraszam S. za M., postąpiłm chamsko, nie powinnam robić Cię w trąbę, ale krew nie woda (i to też apropos tego buntu:) ) Piotr- a Ty sie ode mnie odczep w końcu-denerwują mnie Twoje głupie uwagi na mój temat, kto Ci dał prawo oceniania mojego zachowania? tyle, dziekuje:)

Gość najwiekszy hmmmmmm
zaluje tylko niewykorzystanych okazji

Gość ulenkaaaaaaaaaa
chyba liceum... glupia milosc i niezbyt udane zycie uczuciowe choc pewnie gdybym miala szanse, nic by sie nie zmienilo :(

Gość kasandraaaa
zaluje chyba wyboru studiow , a w sumie nie samego wyboru tylko tej sytuacji ktora do tego doprowadzila :/

Gość pod pomaranczowym
zaluje tego, ze kiedys nie zareagowalam na prosbe exa o spotkanie..... teraz jego nie ma, i juz nigdy z nim nie porozmawiam :( a byl moja bratnia dusza...... to wszystko potoczylo sie nie tak. jestem z kims innym ale tego pierwszego nigdy nie zapomne. NIGDY

Gość hmmm.........
żałuję ....seksu bez sensu...

Gość a jaaaa
zaluje, ze zaufalam i pokochalam kogos kto okazal sie bezdusznym oszustem :(

Gość hmmm.........
i wydawanej kasy na bzdety...

Gość hmmm.........
i że moje projekty nie wychodzą jak chcę...i brakuje mi konsekwencji....

pierwszego razu...z facetem, który okazał się totalnym palantem...gdzie ja miałam oczy- nie wiem...chyba myślałam nie tą częścią ciała, którą powinnam;)

Gość ulenkaaaaaaaaaa
dokaldnie...wydana kasy na bzdety chociaz gdybysmy nie kupili tego to kupilibysmy cos rownie beznadziejnego i niepotrzebnego...

Gość zalujeeeeeeeee
ze nie walczylam o milosc :( kto wie moze bedzie nastepna ale na razie jeszcze zaluje:)

Gość hmmm.........
ten pierwszy raz był u mnie fatalny, głupota, naiwność,brak asertywności...głupol i tyle...ze mnie...

Gość poszukiwany poszukiwana
ze nie mialam dobrego kontaktu z Mama..teraz juz jest za pozno

Oooo...lista moich błedów jest bardzo dluga ,jedne sa male drugie powazniejsze ale nie jestem Bogiem i mam prawo je popleniac .Zreszta takie male „przewinienia”dodaja życiu troche kolorów W sumie zadnego nie zaluje błedu choc wolalabym w mniejszym stopiniu odczuwac ich konsekwencji. Moje małe grzeszki : -„ucieczka” z kolega z domu w wieku 9lat , ale nie dlatego ze mama się martwila tylko dlatego ze pierwszy raz w zyciu dostalam lanie ,oj dupa bolala  -przepraszam kofanego braciszka za to ze tarmosiłam go za kudly , bilam a potem bieglam rycząca do mamy i mówiłam ze mnie bije (wstyd mi za to) -żaluje że spuściłam łomot koledze z podstawówki mimo ze zasłużył(świnia miala jeszcze czelnośc poskarżyć się nauczycielce ) -rozwalanie kasy na lewo i prawo- .zeby to chociaz na cos pożytecznego a to nie na same głupoty - przepraszam nauczyciela historii z gimnazjum za to ze go molestowałam(psychicznie) ale to nie moja wina ze był taki przystojny a ten tyłeczek mniam… - I’ m sorry Dyrektora LO za…w sumie nie wiem jak to nazwac ale można to tak ująć: uprzykrzanie życia i pracy w szkole -rozmawianie godzinami przez telefon czego skutkiem sa gigantyczne rachunki (mama kiedys mnie z domu za to wyzuci  ) -nie wybacze sobie tego ze się spotkałam z osoba z która nie powinnam mieć żadnego kontaktu  oraz ze nie wygarnęłam ojcu tego co o nim mysle , nie powiedziałam ze jest wielkim sku*****nem i ze nigdy mu niewybacze tego co zrobil mamie (teraz jest już za pozo) Jeszcze można by tu duzo rzeczy wymienic ale wstyd mi a poza tym mimo ze to co robiłam i robie jest niepoważne, głupie i pozbawione sensu ale taki jest mój już podly charakter a co najgorsze nie udalo się mnie zreformowac ale kto wie może kiedys spowaznieje a jak nie to trudno się mowi ,beczec z tego powodu nie będę 

praktycznie chyba wszystkie tzw. ważne decyzje życiowe i wiele innych to błędy :O za dużo żeby się zastanawiać, wymieniać i psuć sobie resztki humoru bo można sobie tylko pomyśleć co by było gdyby :O e tam 🖐️

Gość samantha87
podnoszę

Gość frk-0999
wszedłem na kafeterię :p

Gość bnmb
ze unikalem ludzi

zaluje ze dalam sie wciągnąc w jakąs glupią gre, w glupi romans, ktory tak samo szybko jak sie zaczal to sie skonczyl, ale zaluje to bylo dawno temu, wiem ze ten męzczyzna mial rowniez inne kobiety(oprocz swojej stalej>tej jedynej) ale co z tego skoro ja i tak czuje sie z tym obrzydliwie, bardzo go lubilam i pewnie gdyby nie to moglibysmy sie dalej spotykac i rozmawiac, a tak... przeszlosc staje mi przed oczami,zaluje tego co zrobilam, moze nie byla to najgorsza rzecz, nie bylam ani męzatką ani matką, on zresztą tez nie mial z tym jeszcze nic wspolnego, ale mial narzeczoną i chyba tego najbardziej zaluje, ze zrobilam jej takie swinstwo (chociaz jej nie znalam) to jest mi przykro ze przyczynilam sie do tego, co on robi to jego sprawa, ale ja n ie powinnam

Gość a ja..
ze wyjechalam z Polski:(

Ja żałuje ze bylam 2 lata w mega toksycznym związku, czego nie potrafilam dostrzec bo kochalam tego drania jak glupia :O:O

Gość straconej przyjaźni