Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantha87

Największy błąd waszego życia...Wpisujcie

Polecane posty

Gość z błedow należy wyciagać
wnioski----ale nie "dołowac" sie nimi---------->:)

Gość ja teżmmmmm
żałuje zdrady,tej pierwszej....to ona pociagneła kolejne

Gość highjand
bardzo, bardzo żaluje, ze byłam 3 lata z facetem, który zostawil mnie miesiac przed slubem dla mojej przyjaciolki. Duzo bym oddala, by moc cofnac czas...

Żałuję że nie przekonałam się jak to by było z M., Minęło 8 lat, teraz jestem szczęsliwa , ale czasami w głowie słyszę ... co by było gdyby ... podobno lepiej załować tego co się zrobiło, anizeli tego czego się nie dokonało.

Gość Arlenna
Robert

Gość MMMMMMMM
Żałuję, że powstrzymałam męża przed odejściem ode mnie!!! Boże, jak ja żałuję!!!!!

kurs tańca zaczęcie odchudzania farbowanie się taniec na barze przegięcia alkoholowe mam ich troche więcej niż 1.

Gość nowa42
Nie żałuję niczego co zrobiłam. Ale żałuje czego nie zrobiłam.

zaluje tylko jedenj rzeczy zrobilam studia podyplomowe z zakresu,ktory mnie wcale nie interesuje :) trzeba bylo studiowac cos co mi sprawialo radosc i czym sie interesowalam:)

zaluje tylko jedenj rzeczy zrobilam studia podyplomowe z zakresu,ktory mnie wcale nie interesuje :) trzeba bylo studiowac cos co mi sprawialo radosc i czym sie interesowalam:)

Gość jesień za oknem
Nie wiem czy właśnie go nie zrobiłam. Czas pokaże.

wejście na czata 4 lata temu i poznanie chłopaka, z którym od tamtej pory jestem ( i nie jestem bo co drugi dzień się rzucamy, toooksyczne strasznie) ale odejśc nie umiem./ y.

Gość jesień za oknem
Ale żałuje czego nie zrobiłam.... Nie zrobiłam ... I codziennie schodzę w życiu o te kilka szczebli niżej żeby się dostosować.

Gość magdzidło
Niczego nie żałuje no może troszkę tego że tak wiele mam gdzieś... Ale chcę przeprosić. -Mamę za to że dałam jej tak do wiwatu przez ostatni rok -Całą swoją rodzine za to że okazuje wobec nich totalna obojętność i brak zainteresowania.Miesiącami nie dzownie do domu.Ale to nie jest tak.Nie jestem taka zimna.Myślę o was.Ale nie umiem okazać. -Marlenę koleżankę z która mieszkałam w jednym pokoju.Marlenko przepraszam że tak cie dręczyłam psychicznie przez cały rok.Masz prawo sie nie odzywać. -Droga pani od Przedsiębiorczość Nienawidzę pani tak samo jak kiedyś i to się nie zmieni ale przepraszam za to że okazywałam i za te utrudnienia... -od dziecka lubie niebezpieczne zabawki.mojego sąsiada za to że wżuciłam mu mega petarde przez okno prze co mało nie spłoneło mu mieszkanie.za ten dywan spalony. -drugiego sąsiada za to że motorem rozwaliłam mu płot -Panią B. Tak to ja wybiłam pani te okno. -Monikę której połamałam nos.Zasłużyłaś ale sory. No i na koncu przepraszam wszystkich którym jeszcze dam popalić :)