Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dobra Energia

Przylącz się, wyraź protest!

Polecane posty

\"Światowi liderzy pragną, abyś przylączył/a sie do protestu przeciw islamskim fundamentalistom. Zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału w ogólnoświatowej demonstracji przeciw reżimowi Al Kaidy, w ten piątek o godz. 12.00. Powszechnie wiadomo,że islamscy fundamentaliści są fanatycznymi przeciwnikami picia lkoholu , oraz nie znoszą widoku nagich kobiet. Dlatego zachęcamy wszystkie kobiety aby w piątek o godz. 12.00 biegały nago po biurze lub miejscu pracy, a w tym samym czasie męzczyźni, z piwem w dłoniach będą próbowali , jez złapać. Naszym zdaniem jest to najlepszy sposób okazania sprzeciwu wobec terroru Al Kaidy i, co równie ważne w ten sposób zdekonspirujemy ich zwolenników wśród nas! Osoby które nie przyłączą sie do protestu, to prawdopodobnie islamscy fundamentaliści!!! Bądźcie czujni i gotowi na wszystko! Pamiętaj! Ty też mozęsz pomóc w walce z terroryzmem!! Nie bądź obojetny/a! Uczyń świat bezpieczniejszym! W piątek - w samo południe!! \"

Energy ja się przyłączam :P w koncu może taki protest powstrzyma Osamę :D:D:D

Gość tu w Polsce
???? biegaj se nago przed oczami tych fundamentalistow a nie w zapyzialym kraju, myslac tylko o "zepsuciu" moralnym europy :O

Gość bnmb
pomysl dobry, ale rozebrac powinny sie ladne dziewczyny 🖐️

nieee kochana konkurencja zawsze wskazana tylko ciekawe czy Panowie po pracy z piwem w reku będą mieli odwagę chidzić ;)

ja o 12 idę majty ściągać a piwo to dla chętnego pana w torebce mam :D

Gość Szczesliwy facet
Czyzbys sugerowala ze nazwijmy ich talibowie to tacy niepijacy geje czy tacy co im fiuta rytualnie skrocili o zolodz i kobitki to im raczej do noszenia workow z piaskiem pustynnym sa potrzebne??

Gość Szczesliwy facet
no qrcze powiedz wiecej i nie ziewaj bo ci szczeka z zawiasuw wypadnie

nic z tego żona :( nawet na piwo nikt się nie skusił :( a mam je dziś w torebce;)

wtedy na pewno za mało tego piwa będzie :) Ja np przyjdę i jeszcze parę osób się znjadzie chętnych do podziwiania taka estetka jestem nie to że na krzywy ryj do piwa...

Heineken w butelce ale takiej 650 ml ;) Jak coś to do sklepiku nago się przespacerujemy ;)