Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wild cherry

Jaki komunikator?

Polecane posty

Proszę o małą podpowiedź:) Chcę ściągnąć nowy komunikator, ale nie wiem jaki. Otóż chciałabym aby w z gadu-gadu przetransportować listę kontaktów i zachować stary numer. Dość mam niedziałającego gadu więc dlatego chcę zmienić komunikator. Proszę o pomoc:)

Gość ijijijdij
z tego co wiem gadu (lista z gg) dziala w tlenie wejdz na www.tlen.pl i tam juz wszytsko znajdziesz

Gość lalallalalla
Konnekt....................ale jesli gg nie dziala na konnekcie gg tez nie ebdzie chodzic. tak wszedzie to funkcjonuje

Gość jesli gg nie dziala
to na innych komunikatorach tez nie dziala:) ja mam aqq a w nim tlen i gg;)

Naprawdę jeśli gadu nie będzie działało w danej chwili to inne komunikatory też nie?? Kurka bo gdzieś tam mi mignęło, że to chyba jest niezależne od tego... :/

Gość a tu coPoznaniaki
aqq

Wild - tak, bo jesli bedziesz korzystała z tlenu i wprowadzisz swoj aktualny numer gadu + kontakty - to tlen łaczy sie z sererem gadu Gadu...I jesl ten padnie - jak ostatnio często się zdarza- to przez tlena tez nie bedziesz dostepna na swoim nuemrze gadu... ale oprocz numeru Gadu - zakładasz tez swoj login Tlen...I zakladajac, ze gadu padnie a ktos z Twoich znajomych ma tez tlena - to wtedy przez ten drugi login mozesz normalnie ggadac. Słowem - jesli serwer gadu gadu padnie - to przez zaden program sie nie polaczysz ze swojego aktualnego numeru. bo kazdy z nich korzysta wlasnie z tego \"popsutego\" serwera... Mam nadzieje ze nie zamotałam...

Gość Szczesliwy facet
sciagnalem aqq a tu na koniec komunikat jakis dziwny i podejrzany i zostalem przy tlenie ten aqq taki jais niedorobiony

no juz mam tego tlena zainstalowanego, troche musze sie teraz z nim oswoic bo jakis inny troche :) Dzięki za info muffinka:)

możesz jeszcze ściagnąć z interii komunikator Stefan tez zachowasz gg :)

Gość jesli gg nie dziala
mnie sam komunikator tlen strasznie drazni i nie potrafilam sie przyzwyczaic;) aqq odrazu mi sie spodobalo;) tyle ze jednak i tak 95% moich znajomych ma tylko gg wiec jak siada to klapa na calego;)