Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareczekkk.

Właśnie zjadłem pizze z da grasso

Polecane posty

Gość mareczekkk.

Powiem wam szczerze że dawno takiej dobrej niejadłem wjejska z dużą ilością kiełbasy i podwujnym serem. A w Zgierzu trudno o dobrą pizzerie. PS pozdrawiam panią z czerwonej kii picanto która mi przywiozła placek.

Gość mniamimniamimniami
Też bym zjadła taką dobrą hawajską z ananasem. Da grasso rzeczywiście robi dobre pizze i wspaniały mają sos czosnkowy.

bleeee...pizza z da grasso dobra? usmialam sie:o albo nie znacie innych pizzeri...

Gość mareczekkk.
To naco czekasz, zamów sobie i niepatrz na kalorie.

mmmmmmm ja tez chce uwielbiam pizze z da grasso na retkini ale za daleko,, DAJ KAWALEK :D

Gość nie rozumiem tego
ja co to znaczy podwujny?

Gość mareczekkk.
Ellinka gdzie jadłaś pizze? Tzn w jakim mieście?

gdzie jadlam z da grasso? w lodzi z roznych miejsc,piotrkow,trojmiasto.w kazdym ciasto za cienkie, skladniki jakby stare. z racji czestego jedzenia w nocy zamawiam z calodobowej grubego benka. jedyne co dobre to rzeczywiscie sos czosnkowy jest calkiem niezly:

Gość mareczekkk.
Ja zawsze zamawiam pizze z da grasso i nigdy się nie naciołem, czasem trzeba poczekać na dowóz ale to tylko znaczy że mają dużo zamówień.

Gość Włosi powinni się ubiegać
o to żeby pizza byla nazwą zastrzezoną... słabo mi się robi jak widze te syfiaste polskie zapiekanki, które ludzie dumnie nazywają pizzą, a koło prawdziwej PIZZY to to nawet nie stało... :o

Gość mniamimniamimniami
Ja też jestem ze Zgierza, mareczekkk narobiłeś mi smak na pizze.

dobra jest daj gryza :) ja wlasnie zjadlam zapiekanke sama zrobilam z pomysl na tez sa dobre

Da grasso ma beznadziejne ciasto, niedobre strasznie :o Ale za to rozmiar pizzy się bardzo podobać :classic_cool:

Gość mniamimniamimniami
Mareczekkk podasz mi nr tel do nich?

bedac we wloszech jadlam tamtejsze pizze i uwazam ze niewielka ich czesc byla rzeczywiscie dobra:o

ellinka , ale to nie o to chodzi czy tobie smakowała prawdziwa włoska pizza tylko o to żeby tego co nią nie jest tak nie nazywać...

Mieszkam w niedużym mieście, dużego wyboru to ja nie mam :classic_cool:

Gość Mareczekkk.
tel. 042 7154255, ale lepiej wpaść bezpośrednio do nich na Powstańców śląskich 1c. Pozdrawiam i życze smacznego

Gość mniamimniamimniami
Dzięki już dzwonie i zamawiam.

sa smaki i smaczki ja lubie cienkie ciasto dlatego da gasso mi odpowiada nie znosze pizzy na grubym ciescie, chociaz w poznaniu kolo browaru bylam w da grasso i pizza byla beznadzoiejna, nie moge sie doczekac kiedy w lodzi bede :D

cienkie ciasto mozzarella, a nie jakaś pizzarella czy inne przemysłowe cudo cała reszta oryginalnych włoskich składników, których nie da się zastąpić podróbkami piec na drewno, a nie jakiś elektryczny Tobie włoska pizza możenie smakować, ale ludzie na całym świecie się nie zachwycaja i potem bedąc w innych krajach i idąc do pizzerii są w pewnym sensie oszukiwani bo pod szyldem PIZZA dostają jakieś zapiekanki, które nic z oryginałem nie mają wspólnego

Gość mniamimniamimniami
już tak nienażekaj możesz przecierz niezamawiać, i niepsuj smaku innym na dobrą pizze.

Gość mniamimniamimniami
Już zajadam się pyszną hawajską, teraz pizze rozwożą kobiety, pierwszy raz się z tym spotkałam.

Gość Kiła i mogiła
Jadlam w Warszawie nie raz w roznych knajpach i faktycznie pizza z da grasso jest pyszna. U mnie w miescie tez zreszta smakuje kazdemu i jadlam we wszystkich pizzeriach w miescie. Knajpa godna polecenia.

Gość lolkaalol
pizza z dagrasso jest najlepsza a wlasciwe ten sos czxosnkowy do niej, lubie tez pizze dubaj z pizzahut z zserowymi koncowkami . pozdrawiam

Gość
Da Grasso podobno dobra, ale nie stać mnie 😭 czasem zamawiam z pobliskiej pizzerii też dobrą i znacznie tańszą, a co najważniejsze szybko ją przywożą. problem w tym, że moja ulica jest mało znana, ciężko trafić i jak zamawialiśmy pizze z centrum miasta to często przywozili już zimne :(

Gość lolkaalol
nie stac cie na pizze z dagrasso, to gdzie ty kupujesz pizze ktora musi kosztowac chyba z 8 zeta, bo w dagraso dobrą pizze zjeesz za 15 zł :) ja zawsze biore dwie rozne polowki i nie mowie nazwy tylko mowie jedna z kurczakiem a druga z papryka srednią i place 15 zl z groszami :0