Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek atomek

Badania w pracy mgr.

Polecane posty

Gość tomek atomek

Czy naciagaliscie wyniki badan do pracy mgr?? Bo ja juz mam dosc. Jesli nie naciagne ich to nie wyjdzie mi to tak jka trzeba:O

Gość tomek atomek
Moje badania na temat populacji psich stolców na osiedlowych trawnikach zostały zakłócone prze nagły opad śniegu , co robić pomóżcie ! :(

Gość tomek atomek
up

Gość ghgdddd
up:D tez mam podobny problem wiec moze ktos pomoze;)

Gość trhetnetn
napisałam prace mgr nie robiąc żadnych badań ani sond. Po prostu podpisałam się pod czymś zmyślonym. Zdałam. Obroniłam... I świenie się czuję.

W pracy mgr nie chodzi o to, zeby hipoteza sie potwierdzila, tylko, zeby przekonujaco wyjasnic, dlaczego sie nie potwierdzila. Naciaganie wynikow jest niezgodne z etyka, poza tym przy skladaniu pracy mgr podpisujesz oswiadczenie, ze dane do pracy zostaly zebrane w sposob UCZCIWY.

Gość ghgdddd
u mnie nie do konca bedzie zmyslone, ale rozumiem zalamanie kolegi romka (nie podszywu:P);) mam takie badania przeprowadzic, ktore niestety nie wyjda z moimi podmiotami badania:P;)

Gość trhetnetn
a czy ktoś te wyniki sprawdza? nie wydaje mi się. Jestem pewna ,że mojej pracy nawet nie czytano (byłam na dziennych).

Gość ghgdddd
te wyniki z mgr to i tak takie "sranie w banie". Przeciez tyle madrych ludzi robilo podobne badania na roznych grupach ludzi i ameryki tutaj sie nie odkryje. To nie doktorat albo habilitacja

Gość trhetnetn
zgadzam się.1 A te oświadczenie?...no cóż...hm... a czy jest ktoś kto nie ściągał na sprawdzianach? (niech pierwszy rzuci kamieniem).

Gość ghgdddd
Zaraz zostaniesz zjechana przez nadambitnych ludzi;) Czasami po prostu trzeba naciagnac prawde do wlasnych potrzeb;) Pisanie mgr to wg mnie skonczona glupota. Nawet gdyby sie chcialo przeprowadzic porzadne badania to nie ma ani kasy ani odpowiednich warunkow:O