Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niespełniony mąż

Żona to moja jedyna partnerka seksualna, ale ja dla niej pierwszym nie byłem

Polecane posty

Gość Niespełniony mąż

Długo byłem prawiczkiem, bo do 22 roku życia.Byłem niezbyt śmialy oraz romantyczny. Pierwszy raz przeżyłem z moją przyszłą żoną, ale ja dla niej pierwszy nie byłem. Miała 3 facetów przede mną. Z czasem zaczęło mnie to mocno trapić. Dla mnie to przykre, że ja byłem prawiczkiem i czekałem na tą jedyną, a ona miała wcześniej 3. Boli mnie to strasznie. Zawsze marzyłem o dziewicy. Czuję się jakbym stracił w życiu szansę przeżycia czegoś niepowtarzalnego. Kocham żonę, ale jako facet nie czuję się spełniony, mam z tego powodu kompleksy, nie czuję się zbyt męsko. Nie dość, że miałem i mam tylko jedną partnerkę to jeszcze nie byłem dla niej pierwszym, ani nawet drugim

Gość a co dokladnie masz na mysli
"Czuję się jakbym stracił w życiu szansę przeżycia czegoś niepowtarzalnego. " ? niepowtarzalne byloby miec więcej panien na koncie czy rozdziewiczyc zone?

Gość typowe myślenie ofiar losu

Gość Niespełniony mąż
Albo mieć więcej kobiet, albo mieć żonę, dla której byłbym pierwszym. I nie jestem ofiarą losu, bo dobrze sobie w życiu radzę i dobrze zarabiam, dlatego wypraszam sobie. A żonę mam ładną, atrakcyjną, inteligentną i z klasą

Gość ja ci poradzę i to najlepiej
zostaw żonę, zrobisz jej tym przysługę

Gość Niespełniony mąż
Nie chcę zradzić żony, ale smuci mnie to

Gość --aniol---
mialem w zyciu3 dziewice i ci powiem ze wiecej meki niz pszyjemnosci mialem

Gość donatka2222
a ja tez mialam 3 facetow przed męzem ,on mial kobiety przede mna i tak powiedzial ze jestem jak dziewica taka ciasna:)

no tez mi Twojej zony szkoda i to cholernie....pociesz sie, ze pewnie z litosci z Toba jest, mialam przez pare lat syndrom zabierania sie za niesmialych, \'bo to tacy fajni chlopcy, tylko ich trzeba wyciagnac ze skorupy\'......a bleeee, konczy sie zawsze tym samym, nienawidza siebie, nienawidza seksu, kobiet, swojego wlasnego ciala i maja cholernie wysokie wymagania bez cienia samokrytyki - nigdy wiecej!

Gość Kapitan Kloss Hans
kup sobie w sexshopie dziewicza vagine szt 3 i komisyjnie zdeprawuj je bo na prawdziwe dziewice tos za cienki bolek, i zostaw troche kasy dla lekarza psychiatry bo bedzie ci potrzebne

Gość masz rację że nie czujesz się
żomę masz jaką masz bo ona cię kocha debilu dlatego nie widzi twoich wad a niebycie ofiarą losu nie ma nic wspólnego z ilością zarabianej kasy śmieszny jesteś że tak uważasz... mój mężczyzna zarabia 1500 zł i co? ma mnie - dziewicę... (to znaczy już nią nie jestem:P) tylko że on nigdy nie robił sprawy z tego czy nią jestem czy nie.. jest z tego zadowolony ale nie jest to dla niego punktem jakiegoś chorego i fałszywie rozumianego honoru a jestem z nim bo go kocham i przyjmij to swego dupo-wołowatego łba że twoja żona też cię kocha a ty możesz jej zniszczyć życie

Gość Na mnie nie licz
Wojny i choroby na tym świecie to nic w porównaniu z twoim mazgajstwem Kolejny prymityw co uważa że liczy się ilość a nie uczucie... Współczuje twojej żonie...mówiąc w ten sposób o niej obrażasz ją To teraz bzykaj każdą której zechcesz...no przecież musisz nadrobić straty...poczuj się facetem i ulecz swoje kompleksy...może trafisz na dziewicę :P

Gość Niespełniony mąż
Poza tym uczucie nie wybiera, pokochałem żonę taką jaka była. Ale nie czuję się z tym dobrze. Nie chcę jej zradzać, ale czuję, że straciłem już wiele w życiu, a ono nie potoczyło się tak jak chciałem

Gość autorze jakże żałosnego topiku
Abssinthe - 100% racji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Niespełniony mąż
Nie jestem bezkrytyczny wobec siebie i z żoną mi dobrze, a seks z nią uwielbiam

Gość nie no to musi być prowokacja
buuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaahhhhhhhaa

"Nie jestem bezkrytyczny wobec siebie i z żoną mi dobrze, a seks z nią uwielbiam" no to w takim razie musiało ci się od tej ilości kasy w głowie poprzewracać że masz pretensje do losu matko co za człowiek ma żonę któa jego kocha którą on kocha, seks jest zajebisty a jemu kooorwa źle na świecie

Gość Niespełniony mąż
I nie jestem miernotą, świetnie sobie w życiu radzę, jestem już smiały, uchodzę za przystojnego i rozrywkowego, zabawnego faceta i dobrego męża. Nieśmiały byłem tylko co do podrywania dziewczyn

Gość --aniol---
jesli ja kochasz i cenisz to poco te zale ze niema cnoty--teraz cnote traci sie w 15 roku zycia albo i wczesniej--a gdzies ty sie uchowal

Gość donatka2222
to wiesz co pojedz do Indii i tam rozdziewiczysz za mala kase jakos mlodziutka dziewczyne co ma 18 lat oczywiscie i wrocisz do zony spelniony ,a sex z ta dziewczyna niech ci dziala na wyobraznie ze wlasnie rozdziewiczasz wlasna zone

Gość no właśnie za dobrego męża
to ty TYLKO UCHODZISZ

coś mi się wydaje że takim wspaniałym to cię zrobiła twoja żona i powinieneś jej być za to wdzieczny do usranej śmierci

Gość Niespełniony mąż
Zawsze uznawałem seks tylko z miłości, chciałem poczekać na dziewczynę, z którą połączy mnie uczucie, ale liczyłem, że dla niej też będę pierwszym

Gość Na mnie nie licz
Ale powiedz otwarcie że chcesz zerżnąć inne doopy Tak dla porównania i wyrównania rachunku... Zawracasz głowę takimi bzdurami...

oj aniele z ciebie to też jakiś niewydarzony "mężczyzna" cnotę traci się w wieku 15 lat? chyba w pewnych specyficznych środowiskach... ja straciłam w wieku 22 lat - mój facet twierdzi że to była dla niego nieziemska przyjemność i będzie to pamietał do końca życia (a ty się biedaczku męczyłeś 3 razy - ja ci powiem że dla mnie to też była czysta rozkosz, żadnego bólu, no ale do tego potrzeba MĘŻCZYZNY)

Gość no właśnie za dobrego męża
a może ona KOCHAŁA kogoś przed tobą frajerze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość głupi jesteś
moja zona była dziewica ja jej pierwszym, teraz już nie jedynym, niech lepiej ma tych trzech ogonków przed slubem niz po wali Ci na łeb bo chodzi ci osiebie ze tylko jedna szparę widziałeś

Gość Niespełniony mąż
A na mój sukces sam ciężko pracowałem

no i dobrze żę pracowałeś tylko ze po drodze dorobiłeś się chyba ciężkich kompleksów i syndromu perfekcjonisty może jakbyś luźniej podchodził do życia i nie obnosił się ze swoimi sukcesami to nie miałbyś takich problemów a i jakaś fajna dziewica by się trafiła bo jako był dziewica z długim stażem powiem ci że nic tak nie odstrasza dziewic jak facet z manią posiadania dziewicy - jesteście gorsi od smoków!!

Gość Niespełniony mąż
Bo to moim zdaniem niesprawiedliwe, że dla mnie ona jest jedyną, a sama wcześniej 3 miała. Poza tym wiem, że z 1 z nich przespała się dla czystej przygody wakacyjnej, a to nie jest moim zdaniem zachowanie naprawdę szanującej się kobiety