Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niespełniony mąż

Żona to moja jedyna partnerka seksualna, ale ja dla niej pierwszym nie byłem

Polecane posty

Gość Niespełniony mąż
A cnotliwość i moralne podejście do seksu, dobre prowadzenie się to dla mnie rzeczy bardzo kobiece

jestem tylko tepym inz ale psycholog umie nazwac naukowo taki stan chce zjesc ciastko i miec to ciastko, czeka cie bratku dlugie i kosztowne leczenie. Wspolczuje

Gość Niespełniony mąż
Użyłem życia i to nieźle, bo zawsze lubiłem ostre imprezy. I napić i napiłem i naćpać się naćpałem i w mordę też dałem niejednemu, że aż zęby komuś poleciały. Więc nie róbcie ze mnie jakiegoś sztywniaka. A nie przeszkodziło mi to wszystko skończyć studiów itp. A i kobietom się podobałem chyba, a teraz mam duże powodzenie z tego co widzę, żona jest zresztą o mnie często zazdrosna, że mam dużo koleżanek i powodzenie

Gość piesek leszek
a ja mam 25 lat i jeszcze nikogo nie miałem. a ślub planujęc dopiero po 30:) więc jeszcze zdążę się wyszumic:classic_cool: i nie poszukuje dziewicy bo i tak się z pierwszą partnerką nie ożenię:D a autor tego topiku jest śmieszny mógł się nie żenic ale skoro się ożeniłeś to nie narzekaj:)

Gość Niespełniony mąż
To co do cholery miałem ją rzucić tylko dlatego, że dziewicą nie była?

Szukasz u ludzi potwierdzenia że Twoje chore problemy są prawdziwe? Na tyle prawdziwe by móc nimi usprawiedliwić zdradę ..\"Kochasiu\"?

Gość piesek leszek
ale byś się spełnił coś za coś

Gość Niespełniony mąż
Nie zamierzam zdradzić, żonę kocham i jest mi z nią super, ale nie czuję się spełnionym facetem, dla mnie to niemęskie mieć żonę jako jedyną partnerkę, a nie być dla niej pierwszym

Gość piesek leszek
to o co tobie chodzi

Gość Niespełniony mąż
Pewnie mało jest takich facetów jak ja, bo pewnie żaden mądry prawiczek nie związał się na całe życie z kobietą, dla której pierwszym nie był. Albo po niej poszukał innej, albo ta pierwsza była dziewicą. Wielu moich kolegów właśnie tak miało

Gość Kalll
Co jest w tym niemeskiego? Zupelnie nie rozumiem.

Gość Niespełniony mąż
Mieć tylko jedną kobietę, a nawet nie widzieć jak dziewica smakuje. To nie pasuje do obrazu prawdziwego samca i macho

Gość Niespełniony mąż
Poza tym żona lepiej ode mnie zarabia i lepiej jeździ samochodem, to też mnie aż tak wcale nie cieszy

Gość Niespełniony mąż
Bo nie jestem prawdziwym samcem i bardzo ubolewam nad tym, że nim nie jestem :(

O ja pierdziele Chłopie..... po co sobie robisz w życiu problemy... Trzeba było się nie żenić skoro to dla Ciebie problem

Gość Jakie to wszystko ma
znaczenie, gdy się kogoś kocha i ten ktoś też kocha :) No ja nie rozumiem. Teraz masz kobietę, ona ma Ciebie - nad czym Ty sie w ogóle zastanawiasz.

nie wiem kompletnie o co chodzi Niespełnionemu...zauważam pełne niespójności- kocha żonę, jest mu z nia super, a jednocześnie wymyśla, że nie jest zadowolony ze swojej męskości...paranoja...ludzie szukają problemów na siłe jak maja za dobrze...na Twoim miejscu cieszyłabym się, że Twoja kobieta była bardziej doświadczona od Ciebie w tych sprawach, to i szybciej Twoja edukacja seksualna szła:)

Gość Kalll
Kobiety rzadko chca byc z tzw. 'macho' czy 'samcami', bo po co?

Nie męskie? Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. Ale teraz widać że nie jest problemem że ona spała... ale że Ty nie! HEHEHEHEHE Zazdrościsz jej Ty mały mazgaju. Dorośnij! Przestań się użalać nad sobą! Przydałby Ci się porządny kop w tyłek. Albo prawdziwe problemy żebyś nie martwił się pierdołami. Nie męskie jest to co mówisz... więc przestań. Ja mam faceta który oddał mi swoją niewinność to jest mój przyszły mąż i wcale nie myślę że jest niemęski. Ilośc kobiet z którymi spał nie jest tego wyznacznikiem.

Gość Niespełniony mąż
Wołałbym żeby była czysta, niewinna i nieskalana. To ważniejsze od tego jaka kobieta jest w łóżku, zresztą żona wcale nie była taka doświadczona, bo z tego co wiem mało razy ten seks uprawiała, mimo 3 partnerów i to razem się w sumie wprawialiśmy

dawno niczego głupszego nie czytałam wiesz zastanów sie po co sie z nia ozeniłes dobrze wiedziałes przed slubem ze nie jest dziewica wiec trzeba bylo sobie darowac skoro twoje poglady sa takie a nie teraz zatruwac sobie i pewnie w niedalekiej przyszłosci jej zycie

chyba sobie żarty stroisz? Zona lepiej jeżdzi autkiem od Ciebie, to się kurna ciesz! I poszukaj sobie lepiej innej pracy, skoro jej wieksze zarobki, to kolejna zadra w oku... No nie mogę, jak ta kobieta z Toba wytrzymuje....

chyba sobie żarty stroisz? Zona lepiej jeżdzi autkiem od Ciebie, to się kurna ciesz! I poszukaj sobie lepiej innej pracy, skoro jej wieksze zarobki, to kolejna zadra w oku... No nie mogę, jak ta kobieta z Toba wytrzymuje....

Gość On i tyle...
Chopie ale płytko patrzysz... Moze bys tak pomyslal bardziej doglebnie? Czy dla Ciebie cnota to tylko blona dziewicza? Moze bys ruszyl glowa i pomyslal ze skoro za Ciebie wyszla to Ty jestes dla niej tym pierwszym!!! Oosobiscie jestem tego zdania ze kobieta moze miec z 5 przed tym jedynym, jesli sie w nim prawdziwie zakocha to dla niej bedzie ten pierwszy tak naprawde!!! Nie mysl tylko fujara i rusz ta druga glowa, a raczej zacznij czuc... Jakbys mial dziewice to i tak byloby Ci zle, by bys sie zastanawial: a moze bedzie chciala z innym sprobowac... Najpierw zrob porzadek ze samym soba!!! A wiesz ze lekarz ginekolog jej dotyka? i tak nie bylaby dla Ciebie pierwsza jesli nie byloby tamtych 3 przed Toba... Taki jest wlasnie Twoj tok myslenia!!! Zalosny!!! Watpie zebys ja rozumial... A co tam zarabiasz, radzisz sobie... Taaaaaaaaa akurat... Daj jej wiez uczuciowa ale taka pradziwa i gleboka poparta zaufaniem i przyjaznia i zaakceptuj siebie przede wszystkim!!! Nie wspominajac juz nawet o tym ze jej nie akceptujesz... Powiem Ci wiecej. Mozliwe nawet ze jej nie kochasz. Taaaa zaprzeczaj... Kochasz wyobrazenie o kobiecie z jaka chialbys byc... I w domu za ciekawie nie miales..

Gość Kalll
Twoje zachowanie jest meskie i nie wiedze w tym nic niemeskiego. Dla mnie meskie jest to, jak mezczyzna wie czego chce i ma silna wole, daje mi poczucie bezpieczenstwa itp., a nie jak notorycznie wskakuje jakiejs do lozka!!!