Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niespełniony mąż

Żona to moja jedyna partnerka seksualna, ale ja dla niej pierwszym nie byłem

Polecane posty

Gość On i tyle...
Dlugo zamierzasz sie uzalac nad samym soba??? Nie puszczales sie bo mama mowila ze to be, czy czules ze tego nie chcesz??? Zamiast skupic sie na tym co jest teraz, rozpamietujesz... Zycie Ci ucieka!!!!!

Gość Niespełniony mąż
22:07 Niespełniony mąż Nie warto, bo moje zasady może by miały sens jakby się okazało, że trafiłbym na dziewczynę, dla której byłbym pierwszym. Tak się składa, że często (czy nawet przeważnie) faceci, którzy się naprawdę szanują wcale niestety nie trafiają na dziewice orleańskie To nie jest sprawiedliwe Może i jestem przewrażliwiony, ale po prostu drażni mnie to, że żona wypomina mi to z grymasem, że bronię jej zdaniem bydlaka (mojego dobrego przyjaciele), który jej zdaniem zniszczył tamto małżeństwo i jeszcze sugeruje, że to nie jest dobrze, że trzymam stronę faceta, który był świnią dla własnej żony, że sam się mogę upodobnić przez to do takiego. A co mnie obchodzi jaki kumpel jest dla żony, mnie obchodzi to, że dla mnie jest dobrym, szczerym, zaufanym pomocnym przyjaciele i dobrze mi się z nim pije i świetnie się rozumiemy :(

Gość Niespełniony mąż
Nie puszczałem się, bo sam tego chciałem. Chciałem mieć porządną dziewczynę, dziewicę i też chciałem jej dać swoją czystość. Wtedy to by miało sens, ale nie stwierdzam, że dzisiaj nie warto się facetowi szanować, bo małe prawdopodobieństwo, że czekając na tą jedyną trafi na idealnie cnotliwą kobietę

Gość Niespełniony mąż
Poza tym puszcza to się kobieta

Gość a facet co robi
pewnie nabywa doswiadczenia (!)

Gość On i tyle...
Ja pierdziele ale jestes ograniczony... Skoro twierdzisz ze kobieta sie tylko puszcza... Egoistyczny, prosty samiec!!!!!!

Mój mąż jest moim pierwszym i z tego powodu nie narzekam że nie miałam innego lub innych przed nim... Nie zamierzałam robić tego byle jak...byle gdzie ...i z byle kim Twoje żale są bezsensowne....powtarzasz się w każdej wypowiedzi I już nie wiadomo o co ci chodzi... Ciesz się tym co masz bo szczęście może w jednej chwili zmienic się w ból i łzy I waż słowa wobec kobiet...

Gość a facet co robi
Niespełniony, gdybyś był dla niej pierwszym, nadal odczuwałbyś to samo "niespełnienie", wielu facetów odczuwa... żal za straconymi okazjami co z tym "żalem" zrobisz?

Gość Niespełniony mąż
Facet to może się łajdaczyć, zaliczać czy nawet szmacić się, ale słowo puszczać się raczej lingwistycznie nie pasuje ;)

Gość piesek leszek
ŻONA CO UWIELBIA SEX .........a twój facet ile miał przed tobą??????

Gość piesek leszek

Gość piesek leszek

Gość Niespełniony mąż
Dobra, już wam nie truję, kocham żonę, może niepotrzebnie robię widły z igły, ale trochę mnie poniosło, a takie myśli mam tylko czasem, bardzo rzadko, bo wiem, że żona przecież krzywdy nikomu nie zrobiła, nie zdradziła, raz dała dupy obcemu facetowi, ale raz puścić się to nie przestępstwo, a jest dla mnie wierną, czułą, wspaniałą, kochającą, zabawną, kochaną żoną i najlepszą przyjaciółką i akceptuję ją w pełni, bo jest w zasadzie dla mnie prawie ideałem. W każdym razie dziękuję wam za terapię i przepraszam za straszne żale. Miałem zły dzień i musiałem się przed kimś otworzyć, pozdrawiam was ciepło i serdecznie

Gość Niespełniony mąż
Dobra, już wam nie truję, kocham żonę, może niepotrzebnie robię widły z igły, ale trochę mnie poniosło, a takie myśli mam tylko czasem, bardzo rzadko, bo wiem, że żona przecież krzywdy nikomu nie zrobiła, nie zdradziła, raz dała dupy obcemu facetowi, ale raz puścić się to nie przestępstwo, a jest dla mnie wierną, czułą, wspaniałą, kochającą, zabawną, kochaną żoną i najlepszą przyjaciółką i akceptuję ją w pełni, bo jest w zasadzie dla mnie prawie ideałem. Zmieniła się przy mnie na lepsze i jest teraz naprawdę porządną kobietą. Ja też dzięki niej wiele zyskałem, zmieniłem się, wiele się od niej nauczyłem i stałem się lepszym człowiekiem. W każdym razie dziękuję wam za terapię i przepraszam za straszne żale. Miałem zły dzień i musiałem się przed kimś otworzyć, pozdrawiam was ciepło i serdecznie

Gość Niespełniony mąż
Dobra, już wam nie truję, kocham żonę, może niepotrzebnie robię widły z igły, ale trochę mnie poniosło, a takie myśli mam tylko czasem, bardzo rzadko, bo wiem, że żona przecież krzywdy nikomu nie zrobiła, nie zdradziła, raz dała dupy obcemu facetowi, ale raz puścić się to nie przestępstwo, a jest dla mnie wierną, czułą, wspaniałą, kochającą, zabawną, kochaną żoną i najlepszą przyjaciółką i akceptuję ją w pełni, bo jest w zasadzie dla mnie prawie ideałem. Zmieniła się przy mnie na lepsze i jest teraz naprawdę porządną kobietą. Ja też dzięki niej wiele zyskałem, zmieniłem się, wiele się od niej nauczyłem i stałem się lepszym człowiekiem. W każdym razie dziękuję wam za terapię i przepraszam za straszne żale. Miałem zły dzień i musiałem się przed kimś otworzyć, pozdrawiam was ciepło i serdecznie

Gość dfds
straciles prawictwo w wieku 22 lat i twierdzisz, ze to pozno? :o a co maja powiedziec ci, ktorzy maja po 25-29 lat i nadal sa prawiczkami? :o

A jestes pewny, ze Twoja zona miala tylko 3 facetow przed Toba? Wiesz, one lubia zanizac statystyki...

Gość piesek leszek
ja jestem prawiczkiem ale tylko z własnej winy ale napewno się z pierwszą dziewczyną nie ożenię dodam że mam 25 lat . uważam że każdy ma wybór albo chcesz miec jedną partnerkę lub kilka (ale ze zdrowym umiarem) decyzja należy do ciebie :)

Gość dfds
piesek leszek - chyba kazdy prawiczek, jest prawiczkiem z wlasnej winy? :D

Gość piesek leszek
ja jestem specyficzny musiała byś mnie poznac osobiście i byś się zdziwiła:D

Gość piesek leszek
i zamierzam odmienic swój los

Gość piesek leszek
pozatym wstyd się przyznac ale ja generalnię siedzę w chacie przed kompem i to pewno przez to

Gość upupupupupupupupupupupupup

Gość
Ta, każdy facet co pierwszy raz zamoczy to się wielce zakochuje i robi głupoty. A teraz gościu masz wątpliwości, a za 3 lata patrzeć na nią mógł nie będziesz. A i na początku jaj nie starczyło, żeby powiedzieć \"cześć, idę w innych pomoczyć\", czy może wiary we własne siły. Oj facet, miękka faja jesteś. Za portfel i na kurwy. Nie koniecznie każda dziewica przestraszy się rozwodnik (choć pewnikiem wiele)a, ale raczej pókiś żonaty o tej opcji w ogóle zapomnij.

Gość to jest PSYCHOL

Gość uuuuu do góry

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

Gość nie chcialbym miec tez takiej
zony. co by spala przede mna z 3 facetami i jeszcze na dodatek juz znala smak seksu dla seksu, bez milosci. interesuja mnie tylko dziewczyny co mialy maksymalnie 2 partnerow seksualnych i jeszcze nigdy nie mialy seksu bez milosci

Gość up w góre