Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocne wstawanie

CZY WASI PARTNERZY WSTAJA DO DZIECI W NOCY????

Polecane posty

Gość nocne wstawanie

Z tego co tu często czytam to jestem przerażona, bo często kobiety sie żalą, że wszystko robią same. Czy wstają do dzieci w nocy, czy przewijają je, czy robią obiady itp słowem czy Wam pomagają???? Chyba muszę chronic mój skarb bo mój facet mimo tego, że pracuje, wstaje w nocy do dziecka (3miesiące), gotuje czasami obiady, przewija synka, odkurza jak ma czas, słowem super mi pomaga.

Gość ciotka a
Żarcik????????????

mój mąz nie wstaje do dziecka- o 5 rano wstaje do ciezkiej harówki- wiesz jest praca i praca- i trzeba też zrozumieć drugą stronę- oczywiscie normalnie po powrocie zajmuje sie małą razem ze mną

moj mąż nie wstaje do naszej miesięcznej córeczki, ale nie mam do niego o to żalu:) jak przychodzi weekend i ma wolne to pomaga mi w czym tylko może:)

Gość nocne wstawanie
mój ma do pracy na 8, musi wstac o 8 bo o 7 wychodzi a mimo to mi pomaga, może to kwestia tego, że nasze dziecko było tak wyczekane i że naprawde kocha mnie i synka tak mocno, że tak się poświęca

Gość nocne wstawanie
sorki musi wstac o 6 naturalnie:)

Witam Cie!!! Wlasnie nudze sie i skacze po roznych topikach. Na jednym to mozna boki zrywac co wypisuja. Chodz na Nasz topik!!!

Gość sandra255
mój mnie totalnie olewa mamy 2 miesieczna coreczke, raz na tydzien ja przewinie lub nakarmi tylko, wstawanie w nocy?hahaha nigdy, za zadne skarby, on wychodzi z założenia ze to domena kobiety:(

Gość ololololololol
sandra- 😭 to mamy podobnie bo mój tez jest takim lewusem, zazdroszcze autorce, a ja juz sama nie wyrabiam

mój pomaga mi jak moze, wstajemy razem bo brzdąca, rowniez czasem zdarzy zrobic mu sie obiad i posprzatac, to chyba normalne nie, nie wiem jak mozna zrzucac ciezar odpowiedzialnosci za dziecko na kobiete, przeciez razem go stworzyliscie i razem powinnyscie sie opiekowac, powodzenia

Czasem wstaje, ale najczęściej robię to ja, bo on musi w dzień pracować. Ja zawsze mogę sie kimnąć jak Zuzka śpi.

soko81 - ja zgadzam sie w 100% z twoja opinia, nie wiem jak facet moze odmowic pomocy przy dziecku, ba nawet sie do niej nie poczuwac!!!

wstaje w nocy. Jak wroci z pracy nawet nie je tylko bierze malucha na rece. Ja moge spokojnie zjesc. Potem on je wspokoju..:) pracuje od 7 do 17. I prace ma nie tyle meczaca co stresujaca.

Gość biedronella
przestańcie sobie wciskać kit, że wasz facet wstaje, bo tak strasznie i potwornie was kocha. wstaje bo może, jak widzicie, nie każdy może sobie pozwolić żeby zarwać noc, a to wcale nie znaczy, że olewa sprawę. amen.

M oj nie wstaje ...bo ...Go nie ...:( pracuje za granicą .... ale jak by l w domu to te z nie wstawał bo rano szed l do pracy ... za to w sobote i w niedziele sie wysypialam jak bak ... zawsze zajmował sie mała od rana :)

moj tez pomaga nawet w nocy jak wstaje o 5...ja tez musze byc wyspana (troche) bo jak padne w dzien to kto sie zajmie dzieckiem...niestety podzielone to jest......prawde mowiac to moje dzieci by mnie nie potrzebowaly hihihih tatus robi i za mame i za tate...i odwrotnie :)

a dlaczego to niby robi biedronna? dlatego ze kocha nas i dziecko, to fakt nikt tego nikomu nie wmawia, twoj cie nie kocha???????????????

Gość to oczywiste ze
jak facet wstaje to dlatego ze kocha dziecko, zone, jakby nie kochal to by mial w dupie, olal i myslal tylko o wlasnej wygodzie

jak mial wolne to wstawal rowno ze mna, pomagał w kuchni, sprzatał, jedzonko podawał, dziecko musialam tylko nakarmic. Ale teraz jak jest w pracy od 7 do 21 to chcial nie chcial wszystko spadlo na mnie. W nocy nie budze go, karmic musze cycem, a przewijam w 5 min wiec po co ma wstac?? lepiej by sie wyspał bo haruje jak wół. Ale jak ma wolne to pomaga aż miło;)

Gość biedonella
o to własnie chodzi, że nie każdy ma takie możliwości. Ale jak już ma, to uważacie, że dlatego, że was kocha tak strasznie i najbardziej, i w ogóle jakby chodził na nocki do pracy to też by przybiegał przewijać :) A jak czyjś mąż nie pomaga, to pewnie nie kocha tak jak wasz, bo wasz to przecież kocha tak że och ach ojejej :P