Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxkittyxx

SZOK ! NIE POZNALAM JEJ !

Polecane posty

Gość xxkittyxx

Dzis pojechalam do mojej kolezanki - nie widzialam sie z nia ponad 2 miechy . Jak zobaczylam jej mlodsza siostre to przezylam szok. Nie poznalam jej tak schudla ! Zawsze byla "puciata" na twarzy miala brzuszek a teraz jest chudziutka i nosi r 34 ! Ma 170 i wazy 48kg. I to taka zmiana w troche ponad 2 miechy ! SZOK !

Gość pomozzzzz
a jaka diete stosowala wiesz cos?

Gość szkielet
jak ma 170 i waży 48 to nawet 34 na niej wisi :P ale mówi, ze nosi 34, bo mniejszych nie ma :P

Gość pomozzzzz
pomoz powiedz jak jej sie udalo???

Gość xxkittyxx
pytalam sie jej co jadla itp. mowila ze jadla wszystko ale w malych ilosciach !

Gość pomozzzzz
co ty musiala miec twarde metody takie jedzienie malo to wiesz kazdy naczej rozumuje

Gość xxkittyxx
ona ma chlopieca budowe ciala- ma jeszcze troszke brzuszka ale nogi jak patyki !

Gość xxkittyxx
no ja sama do konca nie wiem - ale jej mama mowila ze wmuszaja w nia np. kolacje a ona mowi ze je i nie gloduje ?

Moze wpadla w jakas chorobe i nie koniecznie bulimie albo anoreksje.

Gość na miliard procent
nie ma teraz okresu jeśli schudła w tak krótkim czasie i co jej po tym?:O

Gość ijuz
no to maja klopot

Gość xxkittyxx
wlasnie ze ma okres ! pytalam sie jej o to. Noi szczeze mowiac sie zdziwialam :p najbardziej widac po buzi ze schudla naprawde jej nie poznalam ! taki szok ze masakra:P no ale np. tez mi powiedziala ze w szkole nic nie je bo jej sie nie chce i wieczorm duzo pije..

Gość lala+
a lepiej chociaz wyglada??vczy wolałas ja w wersji wczesniejszej?

jak ja byłam w liceum to w wieku 16 czy 17 lat wszystkie dziewczyny nagle zaczynały dziwnie chudnąc. ja również - ważyłam wtedy 51 kg - i jakoś mnie żarcie nie interesowało. to hormony. przejdzie jej za jakiś czas i po maturze albo jeszcze przed zacznie znowu tyć .

Gość xxkittyxx
powiem tak - nogi ma zajebiste i wogole fajna laska z niej teraz ale zmizerniala na buzi .Ale martwi mnie to ze ona chyba dalej chce chudnac :/ zeby tylko nie wpadla w anoreksje !!!

Gość do autorki topicu
weź sie jej zapytaj tak na poważnie co je w ciagu dnia? Pytam bo z tego zo napisałaś to można wydedukować ze bardzo mało je, że nie je wieczorami i w szkole, i dużo pioje plynów, ale co je jak je, ile kalorii? Może zapytaj sie jej tak na osobnosci bo przy kims to sie nie przyzna, co? i nappisz bo ja tez chce schudnać ale 20 kilo w krótkim czasie. Pozdrawiam :)

Gość xxkittyxx
pytalam jej co jadla ! Mowila mi z tego co pamietam ze na sniadanie je np. grzanke jajecznice i kakao , potem chyba jakis owoc czy jogurt potem obiad normalny(jest wegetarianka od niedawna) wiec nie je miesa tylko w sumie ziemniaki i surowke , noi chyba cos lekkiego na kolacje o ile wogole cos je bo jej mama mowila ze w nia wmuszaja kolacje a ona i tak nie chce jesc ? No ale z drugiej strony jej mama powiedziala mi ze jak np. razem ida na pizze czy frytki to ona tez je ale wydaje mi sie ze je to ale w malych ilosciach i tez sporadycznie.

Gość do autorki topicu
Dzięki, że napisałaś :) wiesz mi to wygląda na 400-500 kcal max zwłaszcza,że mówidsz że je mało to pewnie jajecznica też z 1 jajka, grzanka czyli sucharek, niech bedzie góra 200 kcal, póżniej owoc lub jogurt czyli niech bedzie 100 kcal, no i obiad, skoro jest wege to je zupe lub sałatke plusi ziemniaczek czyli znów 100 kcal czyli razem z 400- 500 max. No i ja rozgryzłysmy :)

Gość do autorki topicu
a mówiła że ćwiczy? a co ze skórą, stosowała coś? ma ładna skóre czy " wisi " jej po takim odchudzeniu?

Gość do xxxkittyxxx
Super jej się udało, a ile wazyla wcześniej, albo na ile wygladała?

Gość xxkittyxx
no wlasnie chyba nie cwiczyla i narzekala bardzo na swoj brzuch mowila ze hce dalej sie odchudzac bo jej sie on nie podoba... ze ma chyba skore nieladna na nim :/ A wydaje mi sie ze ona jadla ok 600-700kcal dziennie nie sory ona mowila ze je czesto allmette z chlebm i kakao a nie jajecznice pomylilo mi sie:p czyli to jest ok 300kcal potem jogurt 400 mamy, nast obiad 600 i mala kolacje czyli to jest w granicy 650-700kcal . Ona schudla tyle w 2,5 miesiaca a nie w miesiac wiec jest roznica :P

Gość xxkittyxx
mysle ze wazyla z 57 kg?

Gość xxkittyxx
pomyliło mi się;] ona schudła 3,5 kg w 2 miesiące ,a jadała chleb ze smalcem,kakao,obiad normalny a kolacja skladala sie z batona,nie jadala owocow

Gość do autorki topicu
no to cieszę sie ze jej sie udało, i sama biore sie za siebie :) Dziekuję Cimza odpowiedz, jesteś bardzo miła . Pozdrawiam :)