Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdwed

mam fioła na punckie białego sera, czy moje dziecko może mieć skazę białkową ?

Polecane posty

Gość dqwdwed

jem duzo białego sera, jakoś mi tak smakuje w ciąży!!czy to oznacza, ze dziecko bedzie miało skazę białkową?

Gość też tak miałam
żarłam ser kilogramami. Córka jest zdrowa i tez uwielbia wszelkie sery a ma już 23 lata. Nic się nie bój.

Gość dqwdwed
ale sama sie zatsnawiam, skąd mam fioła akurat na jego punckie?

Gość też tak miałam
organizm potrzebuje białka. Ja jadłam biały ser, rolmopsy i truskawki w ilosciach hurtowych.

jedz jak smakuje. moja gin mi powiedziała, ze mam jesc to na co mam ochote i isc zgodnie z potrzebami organizmu. ja mam bzika na punkcie owoców, jak patrzę na mięso to juz mi niedobrze, więc widocznie organizm potrzebuje tego na co masz ochotkę.:)

Gość ja na poczatku ciazy
mialam wiecznie ochote na kalarepe (co bylo o tyle dziwne, ze generalnie nie mialam ochoty na nic i ciagle wisialam nad muszla klozetowa) - potem sie okazalo, ze w kalarepie jest duzo ktorejs witmainy b i po prostu akurat tego mi brakowalo. sluchaj swojego organizmu, on najlepiej wie, czego mu potrzeba :)

Gość dqwded
ale z tego co wiem, to ten biały ser to ma bardzo mało wapnia i witamin

Dokładnie, bo wszystkie wartości zostają w serwatce. Ja w ciąży tez jadłam bardzo duzo sera. No po prostu jakos tak wyszło ze ser jadłam na śniadanie, na kolacje, a czasem nawet na obiad:o Powiem Ci ze moja córa ma skazę, ale ja myślę ze nie ma to związku z moja dietą z okresu ciąży. U niej to raczej uwarunkowane jest genetycznie, bo połowa rodziny od strony męża to alergicy:o