Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuptup tup

czy twój facet skrytykował kiedyś twoją figurę?

Polecane posty

Gość tuptup tup

obojętnie w jaki sposob - żartem (np. "mój słodki pączek"), naśmiewając się (np. "masz tyłek jak hipopotam") lub wprost ("jesteś za gruba, powinnaś schudnąć"). Obojętnie też czy po alkoholu czy będąc trzeźwym, obojętnie też po jakim czasie znajomości. Jak zareagowałyście?

Gość mąz nigdy mnie nie krytykuje

mi czasami w zartach wypomina, ze jak sie poznaliśmy to miałam duży tyłek :P :D :D :D i w sumie ma racje bo miałam :P

Gość olosuys6
mój przez cały rok zachwycał się moim ciałem, wciąż mnie dotykał, wciąż chciał się kochać, wciąż mówił jakie mam kobiece kształty. Aż kiedyś się upił i powiedział że jestem grubą świnią. Nastepnego dnia powiedział że kłamał i na nowo zachwycał się moją pupą. Wierzyć w tamte słowa czy nie?

Gość olosuys6
teoria -> szczupła na pewno nie. 170/70. Ale zawsze gdy chciałam się odchudzać, podnosił raban że nie lubi chudych i mam taka zostać. Jednak tamte słowa wciąż we mnie tkwią.... Nie wiem czy wierzyć że naprawde tak mysli.

Gość
Jak facet żartuje na temat nadmiaru ciała, lepiej tych sugestii nie puszczać mimo uszu. Mój ostatni związek rozpadł się z powodu seksu. A seksu nie było bo luba przekroczyła masę krytyczną jeśli idzie o moje libido :o ... O Bogowie, jakież dantejskie sceny się odgrywały kiedy wkurwiony, an pytanie mczemu jest jak jest odparłem krótko: \"Bo jesteś za gruba.\" :D :D :D. Wolałem się do niej plecami nie odwracać :P

Gość dgfsagfdsadajnf35aktgrfedws
apostol: tzn ile wazyla?

Gość matko jedyna
ja mam 169 i 50, gdzie ty masz te 20 kg ? :| i od kiedy ktoś ma decydować czy dbasz o siebie czy nie ?

Dżajna --> tenks ;) wyszło mi 18.645 ..... :P :D olosuys6 ---> tzn wiesz jest taki pogląd, ze po alkoholu mówi sie to co się naprawdę myśli :P takżeeeeeeeeeee tegoooooooooo :classic_cool:

mi wyszlo więc takie 23.4375 :O czyli za duzo? ja uwazam ze powinnam schudnąc jakies 5-7 kilo waze stanowczo za duzo 😭 ale nic z tym nie umiem zrobic, zero silnej motywacji :O

nie ma za co :) chudziutka jesteś, ja mam 21 hehe no wlasnie in vino veritas ;)

Gość matko jedyna
18 - nie jestem na diecie, nigdy nie byłam, ćwiczę około 30 min dziennie plus spacer 30 min :)

Gość olosuys6
tak, tylko że jak zacznę się odchudzać "bo wtedy mi dożarł" to znów będą wrzaski że nie powinnam, bo on lubi trochę ciała. wtedy po alkoholu strasznie się kłócilismy i dogryzalismy sobie i padły te słowa "a ty jestes grubą świnią". Boże, straszne. :O Przez rok mamił mnie iluzją że kocha każdy cm mojego ciała.

czyli co ja mam niedowagę ???????? 😭 😭 :O ej bez kitu :O przeciez ja wpierdzielam jak dzika świnia :P :D :D olosuys6 ---> eeee może on tak w nerwach powiedział bo mu argumentów zabrakło i tyle ? ;)

Gość matko jedyna
a dobrze Ci z ta wagą ? Tobie, nie jemu ? ciało ok, trochę ciała ok ! ale niekoniecznie więcej tłuszczu, ćwiczysz coś ? masz sporo mięśni czy tłuszczyku ?

Gość wieszzzzzzzzzzzz
45 olosuys6 po pijanemu ludzie czesto mówią to co myślą a czego nigdy nie odwazyli by sie powiedzies na trzezwo po pijanemu to z nich wyłazi

Gość
70 kg na 170 wzrostu. Drugi podbródek zanikająca talia itd. Zrozum, że wszystko jest kwestia odniesienia. Jeśli bierzesz laseczkę szczupłą, której tyłek, jak panna ustawi się na pieska podnieca tak, że możesz sobie zęby wybić chujem, a widzisz później zanikającą talię, tyłek nie wyglądający wcale, i drugi podbródek, to raczej się nie chce :o. A \"charakterek\" pozostał, a nawet się wyostrzył ( bo niezaspokojona). I tak jebło.

Gość ikisis
kiedyś podczas jednego związku przytyłam prawie 10 kg.... nawet nie wiem jak i kiedy i gdy kiedyś spytałam faceta czy uwazasz że przytyłam, a on powiedział - trochę, płakałam całą noc i nie chcialam z nim rozmawiac. Łudziłam się że tego nie widzi, a jednak widzial...... No.... mialam wtedy straszne kompleksy.

Gość
sorki 75 zapisywałem sobie kiedyś. Kiedyś w miesiąc zrzuciłem 10 kilo. Jak słyszę, ze to jest ciężkie, że się nie da, albo, ze komuś brakuje woli, a marudzi na swój wygląd to mnie szlag trafia :o

Gość wieszzzzzzzzzzzz
przedewszystkim ni epatzy sie na to co facet lubi alejak ty sie czujesz.nie moze być tak że facet mówi lubie ciut tezsze kobiety a nie lubie szczupłych to ja sie nie odchudzam.Jezeli jest cio z tym zle i masz sie codziennie zastanawiac czy on ci tak tylko mówi czy naprawde tak mysli schudnij chociaz 7 kilo!

Gość matko jedyna
ikis, a co miał powiedzieć? 10 kg się widzi, miał kłamać jak debil, że nie przytyłaś ? Pytanie bez sensu. gdybyś zapytała - nadal ci się podobam i powiedziałby, że nie, byłby powód do płaczu. Czy ten śnieg jest biały ? nie kochanie, jest absolutnie zielony :o

Gość hefswsdthfjfdsaasdf
no 75 to sporo, a jak sie poznaliscie?

Gość podpatrującccc
apostoł - zapisywałeś sobie jej wagę w zeszycie? .... :O czy wy wszyscy nie macie paranoi? 170/70 to wg tabel waga prawidłowa dla kobiety

Gość hefswsdthfjfdsaasdf
ja np waze 60kg przy 172 a talii nigdy nie mialam taka mam figure, małe biodra maly tylek chude nogi ali talii nie mam :o

Gość tp BMI to troche taka sciema
ja mam 20 czyli dolna granica ale mam taka figure ze u gory kosciotrup biust mikroskopijny a na biodrach i posladkach mam troche tluszczyku do zgubienia. a paatrzac na BMI to prawie juz blisko niedowagi jestem a to bzdura