Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinciaaaa

Baby disign

Polecane posty

Gość karolinciaaaa

Czesc wszystkim:), czy któraś z was może wyrazic swoją opinie na temat tego fotelika samochodowego? http://www.allegro.pl/item266304610_fotelik_baby_design_dumbo_0_13kg.html nie mam zbyt dużo pieniędzy na fotelik, a dzidzia na dniach się pojawi i muszę szybko sie zdecydować... no i najwazniejsze czy takie foteliki łatwo montuje się w samochodzie i woge jak to się robi? Bo ja kompletnie niewiem :P?

Ja tez nie zdecydowałabym sie na ten fotelik,co z tego ze niby ładny ma ten \"design\",skoro NIC o NIM nie wiadomo,nie przeszedł zadnych testów,po prostu nie ma renomy,a wlasnie za to sie płaci:)Design liczy sie na koncu.Pozdrawiam.

Gość karolinciaaaa
czyli nei polecacie :O kurcze to jzu neiwiem co zrobic ... fotelik bedzie mi potrzebny praktycznie tylko do przejazdu ze szpiatala do domu, i ewentualnie do lekarza ... tak to bede używała w domu jako nosidełka a dlaczego ten fotelik waszym zdaniem wydaje sie nie bezpieczny ?

Gość karolinciaaaa
to jakie foteliki polecacie?

Gość karolinciaaaa
ten chicco jest bardzo podobny do tego co podałam ale tutaj to płaci sie za marke - tak uważam ... ja chyba jednak zdecyduje sie na ten co podałam ... ten fotelik bedzie mi potrzebny ok 3 razy więc uwazam ze na 3 przejazdy nei opłaca sie wydawac 270 zł

Gość Babybaby
czyli rozumiem ze nie posiadasz auta,potrzebny tylko by dziecko wrociło taksowka bezpiecznie do domu?to przeciez juz wybrałas i zdecydowałas:)czemu wiec słuzyło zalozenie tego topiku?;-)

mam ten fotelik i jest super-zapinam na przednim siedzeniu i nic sie nie dzieje, wazne zeby dobrze zapiac pasem i jest ok

Też mam ten fotelik już ponad 3 miesiące i jestem zadowolona. Synek też:) Łatwo się montuje w samochodzie. Polecam

Gość karolinciaaaa
samochodu nie mamy ... ewentualnei jak tescie do nas przyjadą i bedą chcieli zabrac do siebie ale to tez pewnie bedzie rzadkość więc nie widzę sensu kupowania drozszego .. a zalozylam topik zeby poznac opinie mam które korzystają z nich ... a powiedzcie czy latwo je sie montuje z tyłu na siedzeniu?

karolincia ja nie wiem jak sie montuje bo tylko przypinalam pasami...

Uzywalam tego fotelika i bylam zadowolona Zostawilam dla drugiego dzidziusia Moze kiedys znowu sie zdecyduje:-)

Dodam ze mam jeszcze lozeczko turystyczne z tej firmy i wozek Wozek jak za 360 zl przeszedl moje najsmielsze oczekiwania:-)

a ja jestem bardzo zadowolona, dzidzia juz wyrasta wiec bede go sprzedawala, ale szczerze mowiac bardzo funkcjonalny, bo moze sluzyc jako kolyska i jako krzeselko do karmienia gdy dziecko jeszcze nie siedzi dobrze, ja polecam

Gość KAROLKA25
hej karolincia ten fotelik wcale nie jest zły.wszystkie foteliki sprzedawane w polskich sklepach muszą mieć atest mimo że nie są jakies markowe.ale pamiętaj mimo wszystko jaki by to nie był fotelik dziecko nie może być w nim dłużej niż 2h dziennie.

Gość karolinciaaaa
sandra251- a jaki miałas wózek?

uwazam ze to dobra firma, mam spacerowke i sie super sprawdza ;) http://www.allegro.pl/item266277284_walker_baby_dreams_design_4kolory_folia_oslona.html taki, a mialam do wyboru ten lub w cenie wyzszej o 10 zl Gracco i wybralam taki, bardziej mi sie spodobal, mam niebieski a gracco byl brazowy, cienki i beznadziejnie wygladal :O dodam ze wybieralam i zkupilam w sklepie ;)

ja tez mialam spacerówke baby dreams ale nie korzystalam z niej niestety bo mi sie nie miescila do auta do bagaznika :) Za to mam teraz lózeczko i jak narazie jest ok :)

Ja mam model LUCKY i naprawde jestem zadowolona Bo jest bardzo lekki wiec nie bede wymieniac na parasolke gdy synek bedzie wiekszy Fajnie sie sklada i miesci sie w bagazniku a mam male autko Wozilam malego juz od 4 miesiaca bo sie rozklada prawie calkiem na lezaco Widzialam ze sa juz ladniejsze modele Ja jestem bardzo zadowolona i polecam