Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajomi

zaginął 19 letni chłopak z OLKUSZA. . .

Polecane posty

Ciekawe do jakiej gazety przyjęli Cię z taką ortografią..... ech... wiesz, nikt nie neguje Twojej historii, ale po co siać zamęt i niepotrzebną histerię, kiedy może Michał żyje??? Po co się w ogóle zastanawiać, czy może ktoś go porwał w celu wycięcia organów??? Trzeba założyć, że żyje i się odnajdzie. Nie ma innej możliwości.

Gość Ja jestem z woj. sląskiego
nie chce Cie straszyć, ale koło mojego domu znaleźli zwłoki młodej dziewczynki, właśnie bez narządów:O W sąsiedniej okolicy także znaleźli dwa ciała- Zawiercie. Pewnie wiesz gdzie to jest. Także wszystko mogło się zdarzyć, psychole wszystko zrobią dla kasy. W każdym bądź razie życzę aby kolega odnalazł się cały i zdrowy.

Ja pierdolę, ludzie, ktoś się tu zgłosił z prośbą o pomoc, a wy co????? Powiesił się w lesie, wycięli mu narządy...... I to dodatkowe \"nie chcę cię straszyć\". Wy chyba sumienia nie macie. Po co takie rzeczy piszecie??? Mało się rodzina stresuje o niego? I pewnie zagląda na internet,czy czasem ktoś nie znalazł chłopaka, może gdzieś widział. Zastanówcie się kurwa mać 5 minut zanim coś bezmyslnie napiszecie, bo potem już nie ma odwrotu.

Gość no niestety takie realia
:(

Gość * * *
Mam zle wieści ;( znaleźli ciało Michała, powieszone na drzewie w lesie, zostaje pytanie tylko czy popełnił samobójstwo czy mu ktoś w tym pomógł,. Tak jego auto znaleźli lekko rozbite koło cmentarza, jedni mówili że kogoś potracił i uciekł, inni że miał długi u dilerów.... że brał, nie wiadomo komu wierzyć, teraz i tak już się nie dowiemy...... dziękuje wszystkim za zainteresowanie.

Gość boze
chcialabym zebyscie zartowali...............myslalam ze juz sie odnalazl bo od kilku dni nie widzialam tematu......jest mi strasznie przykro.........daj znac jak bedzie wiadomo co sie z nim naprawde stalo.......szczere wspolczucia:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość festiwal
wygląda, że jadać autem przed kimś uciekał i nie wyrobił , rozbił auto i miał pecha, dorwali jednak jego i prawdopodobnie zapytali - gdzie jest kasa ? widocznie zaczął kręcić i odpowiedzi nie udzielił , więc SZEF zarządził - powiesić i niech ma za swoje. Chyba za bardzo jednak kręcił i oberwał. Co zrobił z forsą ?

Gość * * *
narazie wiemy tylko tyle że auto rozbił sobie sam pod szkoła swą.... i tyle....uderzył w coś jak cofał czy jakoś tak.... nie było jednak żadnych sladów krwi w aucie.... niestety kontakt z narkotykami miał, i prosze nie nazywac go narkomanem,bo nim nie był, każdy chyba lubił lub lubi czasem coś wziąść,spróbować......jednak wezwania na pogotowiu mieli dwa razy do niego,i mojego kuzyna :/ o przedawkowanie %%% i narkotyki tez były :( ale to bylo rok temu. Poza tym nikt z nas nie wierze w to jego samobójstwo, nikt nie wie dlaczego, nie miał motywu, nie miał powodu ;( a jenak już go nie ma z nami.

Gość * * *
a i nasza szacowna policja zaczęła go szukać dopiero po 9 dniach od zgloszenia zaginięcia i prawdopodobnie dostali cynk że tam jest i dlatego tam poszli......jak ktoś jest obeznany z okolicą Olkusza, to stało się w lesie,na harcówce, za SP1 i niedaleko cmentarza