Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł radar

problem z zaręczynami

Polecane posty

Gość paweł radar

Poradźcie drogie dziewczyny, w jaki sposób mógłbym się oświadczyc mojej dziewczynie? Pierścionek już jest kupiony. Wyjazd odpada z braku czasu, niestety :( ( moje studia niestacjonarne). Chcialbym poprosic Ją o rękę przed Świętami. PS-jestem ciekaw czy miałyście jakieś marzenia związane z "idealnymi zaręczynami".. Faceci nie myślą jak kobiety, czasami:) dlatego pytam Was o radę...

Gość kiedyś słyszałam
ze chłopak zadzwonił wcześniej do rmf fm i umówił się z prowadzącym ze o godz 18;10 ON POWIE NA NATENIE nP ANETKO Kowalska mam dla ciebie wiadomośc itp czy przyjmujesz jego zaręczyny? to było przy całej rodzinie, która wiedziała o pomyśle, a ojciec tej dziewczyny wlączył na czas radio i kazał wszystkim siedzieć cicho bo niby dla rodziny pozdrowienia przesłal, i słychać było tak i łzy szczęścia

Gość paweł radar
bardzo fajny pomysł, poproszę o więcej :)

ja tu na kafe kiedyś przeczytałam, że dziewczyna gadała swojemu chłopakowi że ma się jej oświadczyć w sposób oryginalny i tak, jak jeszcze nikt się nie oświadczał. Więc on zakopał jej pierścionek w piasku, w kuwecie kotka. Znalazła go jak ją czyściła :D (dobrze że nie wyrzuciła).

Gość a ja byłam świadkiem takich
oświadczyn w Kazimierzu na rynku, tłum ludzi sie przyglądał a skrzypek grał Wielką miłość Krajewskiego

Gość to z radiem to
najbardziej debilny pomysl... chyb bym sie poryczala nie ze szczescia ale z tego jak ktos moze spierniczyc tak cudowna chwile... Zareczyny wedlug mnie nie powinny byc publiczne - to jest bardzo intymna sprawa i jakies oglaszanie w radiu, restauracji czy na forum rodziny to dla mnie kompletna porazka....

ja też uważam że to bardzo osobiste przeżycie i raczej powinno się obejść bez świadków. Ja np. się wstydzę płakać przy ludziach ;)

a masz mieszkania wlasne? Zapros ja, naszykuj kolacje,kup kwiaty, na podlodze już od drzwi ułóż ścieżke ze swiec i platkow roz(albo innych kwiatow jakie lubi) i czekaj na jej koncu z pierscionkiem.Niby troche banalnie ale napewno sie jej bedzie podobac.Ja bym byla zachwycona

Gość a ja byłam świadkiem takich
to jest kwestia gustu, jak ktoś lubi publike...

No i zgadzam sie z kolezankami powyzej ze to powinna byc wasze osobiste przezycie i to z radiem mi sie nie podoba :(

ale tak naprawdę ważne jest, żebyście się kochali. Także jeśli jest zakochana, to pewnie z każdych oświadczyn i z każdego pierścionka się ucieszy

Gość Bibetka
Moje propozycje: -kolacja(ale nie w restauracji), najlepiej przygotowana przez ciebie. Możesz umieścić w kieliszku szampana pierścionek -podczas spaceru po parku Im mniej planowania tym lepiej.pamiętaj że najważniejsza nie jest oprawa!Powodzenia

slyszalalam jak ktos kiedys oswiadczyl sie w teatrze na scenie. a kiedys na filmie widzialam ze kobieta jakw rocila do domu zastala wielkie pudelko w ktorym bylo kolejne pudelko itd az do pudeleczka z piercionkiem..a tam brak pierdcionka:D w tym momencie ukazuje sie postac przyszlego narzeczonego z piercionkiem:D do tego kolacyjka i swiece:)

Gość paweł radar
pomysl z kuweta odpada... Moja Ukochana nie ma kota i dobrze:) Przez radio - pomysl ciekawy, aczkolwiek wole bardziej romatyczna chwile, bez osob trzecich. wlasne mieszkanie - niestety mieszkam z rodzicami, po slubie dopiero mieszkac razem bedziemy, pomysl bardzo fajny:) i bez osob trzecich jest zakochana, a raczej zakochanie zastapione zostalo - pokochałam i pokochałem... park, kieliszek z szampanem - coz, sadze, ze za bardzo oklepane.... mala mi -piekne zareczyny, bardzo pomyslowe

A może zapakuj go i połóż jako prezent pod chionkę? Postaraj się, żebyście byli sami przy rozpakowywaniu i już. Wiem, że chciałeś przed świętami, ale Wigilia wydaje mi się bardziej magiczna. Jeżeli jednak spieszy Ci się aż tak bardzo, to może w prezencie Mikołakowym 6 grudnia?

No a nie mozesz zaprosic rodzicow np do kina zeby ci mieszkanie udostepnili?Napewno cie zrozumia i pomoga :) Powodzenia :)