Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera dlaczegooooo

CZY KTÓRAŚ Z WAS WAŻY MNIEJ NIŻ 60 KILO A JEST WYSOKA??

Polecane posty

ile wazycie i macie wzrostu i jak sie z tym czujecie??czy dokuczaja wam kolezanki ze jestescie za chude ??

Gość ja ja ja ja ja ja ja
:)

bo mnie kurwica trafia jak slysze nonstop te docinki ze nic nie jem chyba bo taka szkapa ze mnie ..mam tego serdecznie dośc. wazylam 60 kilo bylo dalej zle teraz waze 56 to juz nie chce nawet sie spotkac z nimi bo masakra..

schudlam przez stres i mam doła.. DLACZEGO DO CHOLERY GRUBASOM SIE NIE WYPOMINA WAGI A CHUDYM LASKOM CIĄGLE? CZEMU MOJE GRUBE KOLEZANKI NIGDY NIE SŁYSZĄ ZE SĄ ZA GRUBE A JA CIAGLE SŁYSZE ZEM ZA CHUDA..TO NIE FAIR ..

ja mam 170cm i waze 50 kg nie uwazam ze jestem za szczupla, mam fajna figure i jestem wdzieczna rodzicom za rewelacyjne geny ;)

I NIKT NIE MOWI CI ZE JESTES ZA CHUDA??NIE WIERZE\\ CHYBA ZE MASZ WYMIARY SPOKO I CYCE I PUPE DUZĄ :)

Gość sweetnesssss
ja mam wymiary podobne do agusi i tez nie uwazam,ze jestem za chuda.ale od kolezanek slysze czesto,ze powinnam przytyc,a za moimi plecami to juz nie wiem ile razy o tym gadaly xD

Gość waga sie nie liczy ludzie
Najwazniejsze są wymiary autorko.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja waze 65 kilo i mierze 170 cm i jestem chuda jak patyk a me wymiary sa takie: 87-69-90 a kolezanka moja wazy tylko 52 kilo do tego samego wzrostu i ma super wielki biust i takie wymiary: 97-68-96 WAGA SIE NIE LICZY ALE WYMIARY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jessuu czy ty kiedyś przestani
esz?????:O:O:O:O:O

Gość sweetnesssss
racja,wiele tez zalezy od genow(w ktorym miejscu tluszcz sie bedzie szybciej odkladal) i od tego,jakie ma sie kosci

Gość FAJNY TOPIKy
dokladnie jest tak jak napisalas autorko.grubi maja łatwiej

nie, nikt mi nie mowi ze jestem za chuda (poza mama i babcia ale to chyba normalne ;)), mam fajne wymiary, dosyc duzy biust, pulchne policzki :)

Gość FAJNY TOPIKy
agusia i co z tego ze masz pulchne policzki skoro masz pewno wąskie bioderka i chude nogi i ręce. jakie masz wymiarki??

Gość ejejejeje
dajcie spokój agusi........... pewno nie ma jeszcze 20 lat a w tym wieku dopiero zaczyna sie tyć po 20stce ...

mam 1.70 i ważę 47 :O źle mi z tym, ale nic nie mogę na to poradzić: ani na \"źle\" ani na wagę

91 tu roznie, zalezy czy przed czy po jedzeniu ale 69 w porywach do 74 ;) 94 nog nie mam chudych :) a latek 21 ;)

Gość agusia nie ściemniaj
z takimi wymiarami to nie ma bata, na pewno nie ważysz tylko 50kg tylko więcej jeśli masz 170cm wzrostu

nie sciemniam ale szczerze mowiac nie wiem dokladnie ile waze ale moja waga nigdy nie przekroczyla 52kg w sumie ostatnio wazylam sie u lekarza jakies 2 miesiace temu i wazylam 50,3 a jak jest teraz to nie wiem, moze minimalnie przytylam, moze schudlam, nie wiem, napewno nie wiecej niz 52

masz spore wymiary jak na tę wagę

Gość ejejejeje
BUHAHA AGA ALE SCIEMNIASZ JA WAZE DOKLADNIE 62 KILO I MAM 170 CM WZROST W DODATKU CIENKIEI LEKKIE KSOCI I MAM TAKIE SAME WYMIARY JAK TY. WAZYSZ WIECEJ NA BANK.

spore?? no nie zartuj sobie :D zaraz sie zmierze tylko musze poszukac miarki ;) w sumie dawno nie sprawdzalam swoich wymiarow..

Gość ejejejeje
A MASZ METR GDZIES W DOMU ALBO PRZY SOBIE? ZMIERZ ILE MASZ W UDZIE NAJSZERSZYM MIEJSCU ?I POSRODKU UDA ORAZ W KOLANIE..CIEKAWA JESTEM JAK CHOLERKA.

jezu ale ograniczenie :o ciemnogród :o mam 172 i 54 kg i wcale się za \"szkapę\" nie uważam :o kwestia sylwetki :o

Gość do waga sie nie liczy
tez dziwne, bo ja mam172 ważę 63 w porywach 65 mam o więcej od Ciebie w róznych miejscach ;) cos nie tak z wagą (urządzeniem)

Gość ejejejeje
PODAJ WYMIARY NADGARSTKA TEŻ BO TO POKAZE JAKIE MASZ KOSCI .CZY LEKKIE CZY CIEZKIE.

Gość wg mnie ta cala aga kłamie
albo jest cioś nie tak z nią i jest mutantem hehhee nie wierze ze ma takie wymiary i wazy tylko 50 kilo. TO JEST NIEMOZLIWE ABSOLUTNIE\!!

podaj mi ile masz centymetrów w nadgarstku i w kostce (mierzymy jakieś 2 cm nad kostką) to do osoby, która twierdzi, że ma drobne kości:)

ja mam 181 cm i 59-60 kilo .. ja sie czuje jak wielkolud bardziej niz ze jestem za chuda.. ale slysze od ludzi zeby mogla w koncu zczac jesc.. heh