Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

jesteśmy w mistrzostwach Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dwa zero
:D

Gość propolka
Baaardzo słaby mecz!!!! Wygraliśmy tylko dlatego,że pomagały nam ściany,jak to zawsze na Śląskim bywa.Gdyby ten mecz nie odbył się w \"kotle to możemy się pożegnać z EURO. Cieniutko,cienutko,już zaczynam się bać..jak nam dokopią

nie dziwie sie ze wstyd za polakow poza granicami kraju :O co to za postawa? :O pierwszy raz w historii weszlismy do mistrzostw europy a tu takie czarnowidztwa? nawet jesli to co? do k... nedzy czy my pierwsi? zawsze gdzies są ci najslabsi!!! to dla nas przelomowe wydarzenie, cieszcie sie!!!!!! zalosne są apele w stylu \" no i co z tego\" a to z tego ze nawet jesli bedziemy najslabsi nie kazdy sie tam dostal !!!!!!!!! i co do smolarka, czy to ze dobrze mowi po niemiecku uwlaszcza czemus naszej druzynie? :O:O:O chyba skończony dureń musi pisać takie \" mądrości \" :O ja tam trzymam kciuki 🖐️

Sweet popieram! Polacy tylko marudza, wygraja zle nie wygraja tez zle, pesymisci, ja wierze w naszych mamy dobrego trenera i tak juz duzo osiagnelismy patrzac na to co bylo wczesniej

Ariane84> nie wiem, czy mnie pamietasz, ale nie na kazdym topiku sie zgdzamy choc cie bardzo lubie ;) ty mnie nie zawsze ;P ;) dzisiaj zgadzamy sie w 100 % ;) pozdrawiam serdecznie :)

Sweet szczerze? nawet nie zwróciłam na to uwagi, i wierz mi ze nie darze Cie antypatią, nic sobie nie przypominam takiego, raczej pozytywne mam odczucia:) pozdrawiam;)

mysle ze bys miala bardzo pozytywne gdybys wiedziala o autorstwie mojego topiku na pomaranczowo, ale go nie zdradze ;) moze kiedys i to prywatnie, ale nie tutaj wiem, ze popeiramy jedną i ta samą akcję pomagania zwierzetom ;)

Gość propolka
A co poweicie o Stadionie śląskim?jesteście za meczami tam czy nie?

YYYYUUUUPPPPIIII to byly dwie piekne bramki!!!!!!!!! Smolarek jest niesamowity!!!!!

Sweet to tym bardziej nie moglabym nie lubić takiej osoby, dla mnie to jeden z priorytetów, w zyciu i na tym forum, a to ze w innych kwestiach sie nie zgadzam to pikuś:)