Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka34

telefon dla córci??

Polecane posty

Gość kasienka34

mam pytanko co sadzicie o kupnie telefon dla dziecka 7letniego poszło teraz do szkólki, wiemy ze teraz to jest nby standart ale jeszcze sie wachamy no jaki model kupic jesli juz, takiemu malichowi??pomocy:)

Gość ale wlasciwie po co
chyba i tak ja odprowadzasz i przyprowadzasz, a w razie jakich zmian w programie nauczyiele powinni zawiadamiac rodzicow tak malych dzieci.

owszem, powinni zawiadamiać, ale czy to robią to już inna sprawa ;) Ja kupiłam pierwszej córze telefon w IV klasie a drugiej córze już w II klasie. Nie żałuję, bo są sytuacje, gdy się przydaje. Choćby wcześniejsze zakończenie lekcji, o którym NIGDY nauczyciel mnie nie informował :) Trzecia dostanie zapewne już do I-wszej klasy, bo doskonale sobie radzi z telefonem, to wynik posiadania starszego rodzeństwa.

Gość Arenna
Lipenka Masz nadzieję na chlopczyka? :) Próbujecie z mężem do skutku? ;) Ja zagroziłam męzowi, ze będę rodzić aż do wymarzonej córci. Dwóch chłaoków juz mam. :P

Gość trudna młodzież
Jakis taki bez bajerów, raczej z tych starszych modeli, bez kolorowych wyświetlaczy itp. po prostu zeby można zadzwonic i wysłać smsa raz ze nie będzie jej korcic, zeby sie tymi idiotyzmami bawic na lekcjach, dwa - jak ktos ja skroi, to nie bedzie taka strata i przykaż jej, zeby telefon był wyłączony albo ustaw jej tak, żeby jeden bip było słychać jak ktos dzwoni - sprawdzi sobie na przerwie; ale raczej wyłączony, włączyć sobie może po lekcjach tak czesto znowu sie awaryjne sytuacje nie zdarzają

Arenna mam nadzieję na Kalinę a mąż na Huberta ;) ALE jak będzie syn to bardzo dobrze, bo jednak facet w rodzinie też musi być. Chcę mieć najwyżej piątkę dzieci. Więcej nie dam rady :D \"trudna m.\" masz rację, żadnych bajerów, tylko sms i możliwość zadzwonienia.

Gość majania42
Ja tez proponuje kupic jakis nie naj droższy ale tez nie kilogramowa cegłe której bedzie sie wstydzic w szkole, moze byc niewielki i poreczny, ale zgadzam sie ze n ie musirobic zdjec i mec miliona bajerów na to pewnie jeszcze przyjdzie czas:] my tez niedawno kupowalismy naszej Zuzi telefon i wybralismy LG KG275, popdaje linka obczaj model jest niedrogi ale wydaje sie bardzo fajny:) http://www.ceneo.pl/categories.aspx?search=yes&categoryID=469&searchText=lg&inDesc=False&minPrice=0&maxPrice=99999999&index=0-20-0-343-0-0-0