Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada...

Jak naturalnie chociaz troszke przyciemnić skóre? Jestem blada jak snieg...

Polecane posty

Gość blada...

Nie chce isc na solarke, uzywac samoopalaczy. Mam 17 lat i nie chce za pare lat wyglądac jak 50cio latka (nie obrażajac osób w tym wieku :)). Może znacie jakies sposoby aby zadziałać od wewnątrz? Jakies tabletki albo coś? Soczki marchwiowe odpadają bo w tych ze sklepu jest duzo chemii a poza tym po nich jestem pomarańczowa bez względu na to w jakich ilościach je pije. Pomózcie!! Moja cera wygląda bardzo brzydko jak jest taka blada :(

Gość blada...
Pewnie to moj kolejny topik na ktory nikt nie odpowie.. :(

Gość samoopalacz
ja mam z diora , kupilam na alegro jest super nie smierdzi , nie ma sladow uzytkoawnia polecam

Gość blada...
Ale ja nie chce samoopalacza... Chodzi mi o naturalne sposoby (od wewątrz)

Gość babelkaa
Jak nie chcesz samoopalacza,nie chcesz soczków ani nic,no to cóż sie pytasz o rade? Są tabletki z beta karotenem,ale buzie najlepiej i najzdrowiej przyciemni ci jakis krem samoopalający i KONIEC. A jak nie chcesz,to dalej chodź biała :-O

Gość ksjhdsihd
może pij/jedz inne soki, warzywa lub owoce z beta karotenem. podobno np. brzoskwinie mają go dużo. może po nim nie bedziesz pomarańczowa. zauważyłam, że peeling kawowy przyciemnia skóre. na chwile no ale przyciemnia.

Gość blada...
co to za peeling kawowy?

Niestety koleżanko cudów nie ma...;) jak sie nie urodziłaś ze śniadą cera, to niestety ale \"naturalnie\" już tego nie zmienisz...proste...

Gość agusia 86
ja od ilku dni jem karoten w tabletkach i pije soki marchwiowe i z niecierpliwoscia czekam na rezultaty

Gość nie klikajcie na to co
napisała marchewkowa pani!!!

Gość ksdfhds
peeling kawowy robi się z mielonej kawy. po prostu garść kawy zalweasz wrzatkiem aby powstala papka. mozesz dodac do tego olejki lub oliwke i po umyciu sie w wilgotna skore wmasowujesz. pozniej splukujesz.

Gość krem masło kakaowe Ziaji
przyciemnia karnację Ziaja ma też serię kosmetyków Sopot, zawierają wyciąg z bursztynu i lekki samoopalacz (jeśli nie chcesz używac kremu z samoopalaczem spróbuj samego toniku do twarzy) podobny tonik lekko brązujący z wyciągiem orzecha włoskiego ma też Bielenda http://www.bielenda.pl/index2.php?lang=pl http://www.ziaja.com/pl/?a=pr&idCategory=25 http://www.ziaja.com/pl/?a=prod2&idCategory=1&idKind=2&idProd=71 http://www.ziaja.com/pl/?a=nowinki&idNowinka=11

Gość dziwnie tak. wyjechali.
ja nie mam ciemnej, ale ciemniejsza od Ciebie. zamieńmy się, wolałabym trochę jasniejszą/

Gość gość
Tego nie stosowałam ale ja mam bardzo pozytywne doswiadczenie jesli chodzi o My Sun Complex . Powiem Wam szczerze ze mnie to nawet pytała koleżanka czy byłam na wakacjach za granica :) Suplement daje rade.

Gość gość
Ja radzę przygotować ci mazerat z włoskiego orzecha. Musisz pociąć świeże Skórki z włoskiego orzecha i zalać je olejem. Dziennie wstrząsaj tym olejem. W ten sposób możesz wacikiem przecierać twarz. Życzę udanego wypruwa

Gość Ania

A ja to się nie myję. Po dwóch miesiącach widzę efekty.