Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysty_korzuszek

W czym macie internet? I za jaka cene?

Polecane posty

Gość Puszysty_korzuszek

Jak w temacie.

Gość Puszysty_korzuszek
daruj sobie :O. Prosze o powazne odpowiedzi, konczy mi sie umowa z neostrada i nie wiem co robic. Interesuje mnie internet na potrzeby domowe, najnizsza predkosc za jak najnizsza cene.

Gość ja mam w gniazdku RJ45
ceny nie znam, bo w akademcu jest defaultowo :)

Gość neo strada

Gość agniechaaaaaaaaaa
netia 2 lata pierwsze pol rok uza darmo pozniej 59 1 mb

Gość jaktotak*
Ja mam neoZdradę ;) 512. Umowa na 2 lata. Pierwszy rok 33 zł, drugi 66.

Gość nnnnnnnk
orange freedom tel stacjonarny 28 zeta -mam komore w Orange to dodatkowo 20 zeta do wykorzystania i 1 mega za 49 zl

Gość lkuglfgljy
radiowy. Stawki ok: 39zł; 50 zł, ok:70zł Ale stawki pewnie są naliczane lokalnie. Korzystasz do woli.

ja też mam lokalny radiowy tak jak Nauzyka tylko ja mam za 30 zł :P :D :D

ja mam radiowke-512 za 50 zl,ale podobno neostrada 6 MB kosztuje 120 zl,a mozna to rozdzielic...

Gość taki lokalny chyba
radiowy ( nie znam sie) placilam 39 zl za pakiet mini na poczatku jakies 2,5 roku temu to bylo 98 czegos tam potem zwiekszali tak stopniowo az do 512. teraz zalozylam od nich telefon podpisalam umowe na 3 lata i neta mam ( predkosc 2 cos tam ale w praktyce to chyba roznie bywa) za 26 zl i telefon za 10 zl w tym 30 minut darmowych.

Ja mam transfer 256/80 kbit/s, płacę 48 zł. Za 512 musiałbym zapłacić 55 zł. Internet z kablówki. Jestem zadowolony.

Radiówka... 59 zł miesięcznie. Ciągle się psuję, ale nie mam zbyt dużego wyboru. Płacę za 1 Mb, ale w rzeczywistości zamula i chodzi wolno.

mnie tez sie gibie i w dodatku mam ograniczenia w sciaganiu-od 23 do 9 00 rano...zreszta,zadnego filmu nie sciagne przy tej predkosci:(

Gość Nałęczowiankę
Netia na 2 lata po 43 zł/mc. W umowie 512, a chodzi 320 mbit/sek. Skandal. A oczywiście dodzwonić się do nich nie można, formularz reklamacyjny w necie zablokowany. Przestrzegam przed Netią

Gość Nałęczowiankę
320 kb/sek. Jeżeli ktoś się nie domyślł:)

A jeszcze Wam powiem, że ciekawe jak będzie w wojęwództwie kujawsko-pomorskim... Wchodzi tam KPSI (Kujawsko-Pomorska Siec Informatyczna). Wszystko niezależnie od TP S.A., ma to być konkurencja dla monopolisty, ale... Na razie na to się nie zapowiada. http://www.kpsi.pl/ Ruszy to wszystko, jeśli nie będzie poślizgów może marzec 2008.

Gość radiówka za 60zł...
różnie z nią bywa...ale jak się nie ma zbyt dużego wyboru... tak w ogóle to jakieś tanie macie te radiówki...u mnie coś podejrzanie dużo kasy chcą na miesiąc:o

Gość
ja mam w komputerze i w komórce :p

Nie wiem za ile bo ja nie płacę. W domu mam sferie \"XL\" a w pracy neostrade. Niestety sferia, która niby to powinna być szybsza szybsza nie jest. 😠 W szczycie na załączenie zdjęcia 20 kb nie można się doczekać.

Gość franczesia
mam neo i kończy mi się umowa, przechodzę do netii. raz, że ofertę mają dużo lepszą, dwa, że jakość usług też jest in plus, trzy, że o takiej obsłudze klienta tp może tylko pomarzyć - i to jest mimo wszystko najważniejsze. znajomi w każdym razie mają netię i bardzo ją chwalą pod tym względem.

Gość przestarzale kanikuly
z kablowki 49zl

Chciałam sobie sama założyć ale nie ma \"warunków technicznych\" :/ Obsługa neostrady to tragedia. Taki debil co tam obsługiwał, jak skadałam wniosek to w ogóle go nie wysłała (zapomniał albo nie wiem co), potem taka baba przekręciła moje nazwisko (literówka) i ogólnie same dałny tam pracują.

Gość janek pijanek
net w tesie teraz, ale umowa sie wlasnie konczy wiec przechodze na netie, na 1mb, fajny tani necik, po lacach tepsy na socjalce w tp, wiec zaoszczedze i na samym necie i na tanszym abonamencie.

multimedia 3 w 1 tzn kablowka internet telefon=160 zl w tym HBO, 50 godzin W MIESIACU NA STACJONARNE ,DLATEGO GLOWNIE Z NIMI PODPISALAM UMOWE WYCHODZ 1,45 GADANIA DZIENNIE ZA FREE!!!! 512 mb internet po roku place mniej

Gość jaa...
a ja mam w UPC 512 i place 39zl,a w marcu jak minie rok bede placic 69 i predkosc tez sie zwiekszy