Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Puszysty_korzuszek

W czym macie internet? I za jaka cene?

Polecane posty

Go艣膰 mart-enka
ech, ale jakosc UPC to jest po prostu zgroa, niestety tez sie jezcze mecze w upc, ale juz nie dlugo. jednomegowke biore jak juz pisalem w netii, swoja droga chyba wybor dobry skoro ponad 200 000 oob juz uzytkuje ten net.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kiri Kiri Kiri

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiri Kiri Kiri
nie no, tutaj nawet nie ma si臋 co zastnawia膰. netia ma najwi臋ksze promocje. je艣li oszcz臋dzamy 35% w stosunku do neo, to nie ma si臋 co zastanawia膰. jednak wola艂bym zainwestowa膰 w jednego z wi臋kszych dostawc贸w, bo maluczkim jako艣 nie do ko艅ca nadal ufam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jaruga Nowakowska
najlepsza oferta neta--->masz nas za debili?W twoim kretynskim linku jest adres.Calkiem inny niz temat tego topiku.Wiec na co liczysz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 neoo
neostrada 6144 p艂ace 195 z艂 umowa na rok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Potylius
ja mam p贸ki co tpsa za 60 z艂/mies - 1024 kB. Jest nienajgorzej, ale ju偶 wyczekuj臋 ko艅ca umowy, 偶eby do Netii przej艣膰. Jednak sporo mniej b臋d臋 p艂aci艂. zostanie kasa na piwko.

Udost臋pnij ten post

bezprzewodowy orange...predkos膰 偶贸艂wia...bo tu jest sam srodek puszczy...dobrze,ze w ogole mam...;) nie wiem ile dok艂adne to kosztuje...bo firma p艂aci rachunki;)

Udost臋pnij ten post

j mam z sieci \"gminnej\":classic_cool: mam w domu bezprzewodowy , wiec moge iec tez na kilka kompow;) wiec moge sie podlaczyc lokalnie, wtedy pokazuje mi sie tranfer 1000mb a jak , tak jak teraz bezprzwodowo, to mam ponad 500mb;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p贸艂 literka
kiepsko setunia ... 1000 mb ? czyli jakie艣 0,128 kBps - chyba z dwie godziny czekasz na otwarcie strony kafe :D

Udost臋pnij ten post