Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frutitella

jutro mam egzamin na prawo jazdy a nikt o tym nie wie..

Polecane posty

Gość frutitella

i nie mam komu sie wyagdac:O wlasnie wrocilam z jazdy i sama nie wiem jak to bedzie, bo robie takie gafy czasem:O i to przy instruktorze, ciekawe co bedzie przy egzaminatorze.niby sie na raze nie denerwuje, czuje jak an razie lekkie zobojetnienie, jutro sie zacznie stres albo dzis wieczorem.musze trzymac fason, zeby rodzina sie nie kapnela itp. jakies rady dla mnie?

jakie gafy? \"oznacza nietakt, pogwałcenie niepisanych reguł danej społeczności. To co jest przyjęte w jednej kulturze może być uznane za gafę w innej.\" źle się zachowujesz?

Gość aaa...
a czemu sie niku nie przyznalas ze masz egzamin

Gość frutitella
ferry-->ale pierniczysz od rzeczy, idz stad poczytac encyklopedie. nie przyznalalm sie, bo nie chcialam czuc na sobie presji, nie chcialam zeby mysleli ciagle itp. gorzej bedzie, jesli tzreba bedze powiedziec, ze juz jestem po egzaminie a wynik jest negatywny:P ale ok, dam rade.

a czemu nikomu nie powiedziałas ze masz ten egzamin ?? ja mam 27 listopada i zabieram ze soba na szczescie az 2 kolezanki jak zdam beda sie ze mna cieszyc a jak nie to razem ze mna beda płakac :D lepiej bys sie czuła jakbys komus powidziała

Gość ej maturzysci
ech ferry, osobie która nie wie co to gafa, ty serwujesz zwrot "bez inwektyw". Zastanów się czasem co piszesz ;)

hehehe, wiem, a żeby było śmieszniej: pracuję w liceum :classic_cool:

ferry - podziwiam, ja po praktykach zrezygnowałam z pomysłu pracy w szkole :D Respect :D

Czasami bywa śmiesznie: \"Chopin to pisarz\" (tylko mnie to już przestało śmieszyć).

Gość w jakim mieście zdajesz

Gość frutitella
ferry ale super jestes po prostu taka inteligentna i uszczypliwa, super.prawie jak wojewidzki.rozumiem, ze stajesz w obrone jezyka polskiego ale takie czepianie sie jest bez sensu, chcesz sie popisac czy masz zly dzien?

jakie czepianie? :O czym jest gafa według autorki (o ile teraz to nie ona sama :D)? nie umie nawiązać kontaktu z instruktorem i jest tak czerwona/przejęta/zdenerwowana, że nie potrafi wykonać poleceń, co jeszcze bardziej ją denerwuje? zamiast \"Dzień dobry, proszę pana\", powiedziała: \"cześć\"? To jest gafa.

Gość frutitella
kobieto:O wez idz sie poseksic.o sory,idz kopulowac.tzn nie "sorry" a przepraszam:D :O