Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie katuje

DZIŚ NIEDZIELA A JA JADLAM TYLKO TO?CZY WG WAS ZJESC COS WIECEJ NA OBIAD?

Polecane posty

Gość ale sie katuje

jadlam od rana tylko 3 kromki chleba z 3 plasterkami konserwy wieprzowej i jedno jajko gotowane orAZ TERAZ NALESNIK Z DZEMEM .. zjesc cos wiecej na obiad?

Gość tylko 3 kromki
??? :O Chyba AŻ 3...

Gość ale sie katuje
aaa jeszcze zjadłam trzy cukierki czekoladowe do tego!!ale tego nie licze bo to chyba znowu nie ma az tyle kalorii.

Gość raczej prowokacja

Gość ale sie katuje
DARUJ SOBIE TO ZE PROWOKUJE BO TO ŻALOSNE.. pisze prawde to prowokuje??ludzie.. ja mam zdanie ze 3 kromki chleba to malo bo ja jem cienkie te kromki krojone juz w sklepie a nie jak wy grube kromy!

Gość no coz...
Kochanie wiekszosc ludzi z lenistwa kupuje chleb krojony juz w sklepie i te kromki wcale nie sa takie cienkie, moim zdaniem jesli jestes na diecie to zjadalas juz bardzo duzo, dla porowania ja zdjadlam dzis jeden filet z kurczaka + kawalek kalafiora, a nastepny posilek czyli 2 jajka z jakims zielskiem planuje przed godzina 18 i to tyle by bylo na dzisiaj...

Gość ale sie katuje
no chyba se jaja robicie? czy wy anorektyczki jestescie| przeciez ja nie zjadlam wiecej niz 600 kcal a planuje zjesc mniej niz musze bo 1300!!

Gość no coz...
słuchaj po prostu zle robisz... pomysl zeby zjesc chleb nie nadaje sie do diety, a jaki to wlasiwie byl chleb?? mam nadzieje ze przynajmniej razowy, mielonka tez nie jest najlepszym pomyslem, lepiej jakas chuda wedline z kurczaka, indyka... co to nalesnika?? no coz... nie lepiej bylo zjesc cos porzadniejszego ale nie tak naszpikowanego kaloriami? a do tego te 3 cukierki... te 3 cukierki to moze byc nawet 150 kcal? mozna sie bylo bez nich obejsc...

Gość ale sie katuje
no cholerka dziewczynki ale ja jem to teraz an ie wieczorem wiec nie utyje przeciez bo zdąze spalic do nocy nawet nic nie robiac i siedzac przed tv chyba te kalorie chleb jadlam bialy niesttey .

Gość no coz...
skroa tak wszystko doskonale wiesz i potrafisz sobie wytlumaczyc to dlaczego sie odchudzasz???? przeciez zgodnie z Twoimi wymowkami powinnaś byc miss anoreksji...

otóż nie nie spalisz tego, chlebi biały= masa węglowodanów, naleśnik=masa węglowodanów, cukierki= masa węglowodanów... to raczej nie jest nic co pomaga w odchudzaniu...

Gość DO KKKKKKKKKKKK
DZIEWCZYNY CO WY JEJ PIEPRZYCIE? WŁASNIE ZE SPALI JAK TYLKO NIE ZJE KOLACJI I WTEDY ZA NOC SPALI BO BEDZIE GŁODNA I SPALI WSZYSTKO.ZROZUMCIE

Gość no w sumie słyszalam cos o tym
nawet doda mowila w wywiadzie co słyszalam na własne uszy ze stosuje to ze je ile wlezie do 18stej a potem nic i chudnie!!!to takie proste.

a nie lepiej jakby zjadła 5 posiłków ale małych bez głodzenia się też można schudnąć, po co rano ma wpychać w sibie nie wiadomo ile żeby wieczorem głodować, trzeba umieć sobie rozłozyć jedzenie na cały dzień

Gość ale sie katuje
ale ja wieczorem nie bede glodowac bo zjem danio przed samym snem i tylko tyle więc nie martwcie sie:)

Gość ale sie katuje
czytalam tutaj ze danio zjedzony na noc pozwoli schudnac bo zawiera bialko które sprawia ze sie chudnie czy coś takiego.mam nadzieje ze to coś da.

Gość naturalny
przecież DANIO też lekkie i od tego nie utyje!

Gość ej kahaaaa
to jedz obiad

No moze i sie chudnie jak sie nie je po 18, ale niestety z miesni. A danio niby duzo kcal nie ma, ale jest tam cukier, ktory na pewno nie sprzyja odchudzaniu, szczegolnie gdy sie go wpycha na noc. Zeby w nocy organizm mogl cos spalic, nalezy ostatni posilek zjesc na 2-3 godz przed snem (nie wczesniej, bo metabolizm zwalnia!!) i musi byc on czysto bialkowy czyli np bialka jaj albo jogurt nat badz ser bialy. Wtedy jest gwarancja, ze miesnie dostaja odpowiednia ilosc budulca i to nie one sa w nocy palone a tluszcz.

Gość O.o. nie.
A ja na sniadanie zjadłam150 g sałatki i na obiad 200 g sałatki. uważam że to nie duzo zwłaszcza kiedy nie podjadałam miedzy posiłkami.