Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztaniaaaki

do przyszlych, bylych i aktualnych... studentów

Polecane posty

Gość kasztaniaaaki
to cos czuje, ze wybor ciezki bedzie. jestem z malego miasta wiec raczej sobie nie pozwole na ciagle zmiany kierunkow i uczelni. bede musiala raz sie zastanowic i dotrwac do konca :]

Bydgoszcz, daleko i samotno mi się to widzi ;-) najlepsza byłabym stolica, kurczę. będę szukać, mam nadzieję, że znajdę.

kasztaniaaaki---ale tak w zadna stronę nie masz polotu? punktem wyjscia jest to, czy ciągnie Cie bardziej w human czy mat.-fiz.?

a skoro jestes na starcie liceum, to jestem powiedzmy na bieżąco- mam brata w takim wieku, ale coś czuję,ze on marnie skonczy, bo jego nie interesuje nic oprócz piłki nożnej:)

nauzykaa---to Ty lubisz sobie pobujac w obłokach, jak na humaniste przystało:)

to wyjedź ...i będziesz miała większe możliwości skoro jesteś z małego miasta ....:0

Gość kasztaniaaaki
o scislych kierunkach nawet nie mysle. jestem jak najbardziej umysłem humanistycznym :) ale to i tak mi nie pomoga w wyborze

Gość kasztaniaaaki
'cii' jakbym miala mozliwosci i pieniadze to bym wyjechala :) niestety ani mozliwosci ani pieniedzy :)

Gość kasztaniaaaki
moze rzeczywiscie dobrym sposobem bedzie realizowanie ambicji rodziców :) moze a nuz mi sie spodoba. mama chciala zebym poszla na medycyne, a tato namawia mnie na posade notariusza :)

A tam...:P jak się postarasz to znajdziesz pieniądze na pierwszy miesiąc poszukasz pracy i dasz rade :)

ja też w sumie umysłem jestem humanistycznym ...więc dlatego archeologia historia sztuki i etnologia a nie np. medycyna...po prostu się tym trochę interesuje i jestem dobra z chemii ale ...