Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Blond Bond

Ambitny plan- dieta 500 kcal

Polecane posty

Go艣膰 Blond Bond

Dzie艅 dobry wszystkim :) Od jutra zaczynam diet臋 500 kcal- czy kt贸ra艣 z dziewczyn chcia艂aby mo偶e poodchudza膰 si臋 ze mn膮? Wiadomo, 偶e razem ra藕niej :) Oczywi艣cie wiem, 偶e to niezdrowe, 偶e jojo i w og贸le i w og贸le, ale... Jestem tak zdesperowana, 偶e nic mi nie straszne! Wierz臋, 偶e przy stopniowym zwi臋kszaniu kalorii jojo mnie ominie, tym bardziej, 偶e zamierzam zar贸wno w czasie diety jak i po niej du偶o 膰wiczy膰. Do zrzutu mam du偶o, bo ok. 25-30 kilo. Mam cich膮 nadziej臋, 偶e uda mi si臋 pozby膰 tylu kilos贸w w ci膮gu ok. 4 miesi臋cy. My艣licie, 偶e to mo偶liwe? Pozdrawiam i czekam na jak膮艣 bratni膮 duszyczk臋 (tudzie偶 duszyczki :) ), kt贸ra rami臋 w rami臋 ze mn膮 chcia艂aby powalczy膰 o zgrabne cia艂ko :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Blond Bond
Na dobry pocz膮tek... Dekalog zdesperowanej odchudzaczki :) 1.B臋d臋 jad艂a nie wi臋cej ni偶 500 kcal dziennie. 2.Je艣li zdarzy mi si臋 jaka艣 wpadka nie b臋d臋 z tego powodu robi艂a tragedii i rzuca艂a diety ("o nie! zjad艂am ciasteczko! ca艂a dieta na nic! r贸wnie dobrze mog臋 zje艣膰 teraz kolejne, ca艂膮 paczk臋 i jeszcze czekolad臋, pizz臋, chipsy etc etc. a diet臋 zaczn臋 znowu od jutra/poniedzia艂ku/przysz艂ego miesi膮ca") tylko wi臋cej po膰wicz臋, 偶eby spali膰 dodatkowe kalorie i po krzyku :) 3.W og贸le b臋d臋 jak najwi臋cej 膰wiczy膰. Ambitnie marz臋 o 2 godzinach dziennie. Obowi膮zkowo p贸艂 godziny jazdy na rowerku stacjonarnym rano- podobno przed 艣niadaniem spala si臋 najwi臋cej t艂uszczu. 4.B臋d臋 si臋 stara艂a, 偶eby w moich 500 kcal znalaz艂y si臋 same zdrowe rzeczy- oczywi艣cie duuu偶o warzyw, owoce, chudy nabia艂, ryby, piersi z kurczaka, pieczywko pe艂noziarniste itp. Slodyczom, fast-foodom i innemu "艣mieciowemu" jedzonku m贸wi臋 nie :) 5.偶eby nie wiem co nie b臋d臋 jad艂a po 18.00. 6.B臋d臋 艂yka艂a witaminki, 偶eby moje w艂osy, sk贸ra i paznokcie jak najmniej ucierpia艂y. 7.B臋d臋 pi艂a duuuu偶o wody, zielonej i czerwonej herbaty. 8.B臋d臋 wciera艂a w sk贸r臋 balsamy uj臋drniaj膮ce, robi艂a masa偶e i naprzemienne natryski ciep艂膮 i zimn膮 wod膮. Boj臋 si臋, 偶e mimo sportu przy tak szybkim (w ka偶dym razie mam nadziej臋, 偶e szybkim ;) ) spadku wagi moja sk贸ra b臋dzie wygl膮da艂a 艣rednio 艂adnie. 9.Przestan臋 je艣膰 w stresie/z nud贸w/z powodu z艂ego humoru itp. Je艣li b臋d臋 mia艂a ochot臋 rzuci膰 si臋 na s艂odycze z powodu gorszego dnia znajd臋 sobie inne zaj臋cie: p贸jd臋 na spacer, zadzwoni臋 do przyjaci贸艂ki 偶eby si臋 wy偶ali膰, wezm臋 d艂ug膮 relaksuj膮c膮 k膮piel itp. itp. Wszystko byle nie zmasowany atak na lod贸wk臋 :) 10.Codziennie rano stan臋 przed lustrem, u艣miechn臋 si臋 do siebie i powiem z przekonaniem: "WIEM, 偶E TYM RAZEM MI SI臋 UDA" :) :) :)

Udost臋pnij ten post

nie chce Cie krytykowac, ale skoro masz tak duzo do zrzucenia, spokojnie mozesz \"jechac\" na 1000 kcal. Zakladam ze jesli chcesz zrzucic tyle kg, wazysz ok 75 lub wiecej, innymi slowy nie zalowalas sobie dotad jedzenia. Jesli nagle zaczniesz organizmowi dostarczac 500 kcal to skonczy sie to katastrofa i wcale nie mam na mysli tutaj jojo. Mysle, ze po 2, 3 dniach (3 dnia jest zwykle kryzys) po prostu nie wytrzymasz i rzucisz sie na jedzenie, a psychicznie bedziesz czula sie okropnie. Znam to z autopsji. 500 kcal to naprawde bardzo, bardzo niewiele. Dosc powiedziec ze jedno jajko ma ok 90, jablko 55, a kromka pieczywa chrupkiego 25. Po co zniechecac sie do diety i zameczac? Przy dobrze skomponowanej 1000 kcal nie jest sie glodnym i jednoczesnie dosc szybko chudnie. Takie sa moje przemyslenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak szczerze
dieta 500kcal jest dobra jak chcsz zrzucic 5kg...przy 30kg lepiej powoli...

Udost臋pnij ten post

nie chce Cie krytykowac, ale skoro masz tak duzo do zrzucenia, spokojnie mozesz \"jechac\" na 1000 kcal. Zakladam ze jesli chcesz zrzucic tyle kg, wazysz ok 75 lub wiecej, innymi slowy nie zalowalas sobie dotad jedzenia. Jesli nagle zaczniesz organizmowi dostarczac 500 kcal to skonczy sie to katastrofa i wcale nie mam na mysli tutaj jojo. Mysle, ze po 2, 3 dniach (3 dnia jest zwykle kryzys) po prostu nie wytrzymasz i rzucisz sie na jedzenie, a psychicznie bedziesz czula sie okropnie. Znam to z autopsji. 500 kcal to naprawde bardzo, bardzo niewiele. Dosc powiedziec ze jedno jajko ma ok 90, jablko 55, a kromka pieczywa chrupkiego 25. Po co zniechecac sie do diety i zameczac? Przy dobrze skomponowanej 1000 kcal nie jest sie glodnym i jednoczesnie dosc szybko chudnie. Takie sa moje przemyslenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak szczerze
dieta 500kcal jest dobra jak chcsz zrzucic 5kg...przy 30kg lepiej powoli...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym na 500 kaloriach
dziennie pad艂a na twarz. dwie godziny cwicze艅 to sporo - trzeba mie膰 si艂臋. tak jak na m贸j gust, to wystarczy 艣mieci odstawi膰, ograniczy膰 ilo艣ci, je艣膰 cz臋艣ciej i przy 膰wiczeniach samo p贸jdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak szczerze
nie chodzi o rzucenie sie na jedzenie...moj brat teraz wzial sie za siebie...ale tez w zly sposob...114kg..i je tylko salatki...fakt,przez 2 miesiace 14kg w dol...ale teraz waga stoi,choc nadal je salatki... w diecie moim zdaniem gorsze od jojo jest zwolnienie przemiany materii,a przy 500kcal szbyko sie dopadnie...wiec schudniesz 10-15kg i waga stop...zeby sie popsuja itd...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Dzi臋kuj臋 za rady, ale mimo wszystko pozostan臋 przy swoim planie. Najwy偶ej przekonam si臋 o tym, 偶e macie racj臋 na w艂asnej sk贸rze. W ko艅cu nie od dzi艣 wiadomo, 偶e cz艂owiek si臋 uczy na w艂asnych b艂臋dach :) Zale偶y mi na szybkim efekcie i boj臋 si臋, 偶e z diet膮 1000 kcal moje odchudzanie ci膮gn臋艂oby si臋 w niesko艅czono艣膰... A tak na marginesie- zaczerni艂am nick :)

Udost臋pnij ten post

Tak szczerze ----> a Tw贸j brat 膰wiczy? Bo wydaje mi si臋, 偶e przy intensywnych 膰wiczeniach metabolizm pracuje jednak na w miar臋 zno艣nym poziomie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak szczerze
nie cwiczy,ale ma pracwe fizyczna,.wiec na jedno wychodzi:P

Udost臋pnij ten post

Jelsi bedziesz cwiczyc 2 godziny i dostarczac organizmowi 500 kcal, mysle ze po tygodniu zaczniesz potrzebowac kroplowki. Wazylam kiedys 83 kg. Wiem co to znaczy nagla potrzeba zrzucenia 20 kilo i wiem co znacza diety cud. Przerabialam je kazda po kolei (Kopenhaga, South Beach, Kapusciana etc.), ale na zadnej z nich nigdy nie wytrzymalam do konca, bo po prostu bylam glodna. Dieta nie polega na glodzeniu si臋!

Udost臋pnij ten post

Prosto z mostu: \"plan - dieta 500 kcal\" mo偶na nazwa膰 niestety jedynie IDIOTYCZNYM, a nie ambitnym :( Pochwal臋 Tw贸j \"Dekalog zdesperowanej odchudzaczki\" :) - stosuj , ale pod warunkiem minimum podwojenia dziennej ilo艣ci kalorii, je艣li ju偶 to liczenie kalorii jest dla Ciebie tak wa偶ne ...

Udost臋pnij ten post

Dzi臋kuj臋 dziewczynki za Wasze zainteresowanie i dobre rady, ale pozostan臋 mimo wszystko przy moim pomy艣le. Doskonale wiem, 偶e 500 kcal nie nale偶y do najzdrowszych diet i istnieje du偶e ryzyko jojo, ale czyta艂am na kafe kilka historii o dzieczynach, kt贸rym uda艂o si臋 schudn膮膰 i utrzyma膰 wag臋- mam nadziej臋, 偶e bedzie mi dane by膰 jedn膮 z nich. W tej chwili priorytetem nie jest dla mnie zdrowie tylko czas ;) Dzi艣 odchudzania dzie艅 pierwszy. Wsta艂am o 5.30 (!!!), 偶eby mie膰 czas na porann膮 przeja偶d偶k臋 rowerem stacjonarnym. Zrywanie si臋 z 艂贸偶ka o tak barbarzy艅skiej porze do najprzyjemniejszych nie nale偶y, ale t艂umacz臋 sobie, 偶e nie takie wyrzeczenia mnie jeszcze czekaj膮 ;) Zwa偶y艂am si臋 te偶 i na wadze zobaczy艂am 82,1 kg. Aaaaaaa! :O Mia艂am te偶 sprawdzi膰 swoje wymiary, ale stwierdzi艂am, 偶e wystarczy stresu jak na jeden poranek- zrobi臋 to jutro :) Na razie jeszcze nic nie jad艂am. Pij臋 tylko czerwon膮 herbat臋 i wod臋. P贸偶niej zamierzam skonsumowa膰: P贸藕ne 艣niadanie: 艣rednie jab艂ko (70 kcal) Obiad: serek wiejski light z dwoma pomidorkami (150 kcal) Kolacja: gotowna pier艣 z kurczaka i sur贸wka: (250 kcal). Oby wszystko posz艂o zgodnie z planem :) Wci膮偶 czekam na jak膮艣 bratni膮 duszyczk臋 (tudzie偶 duszyczki ;) ), kt贸ra wraz ze mn膮 b臋dzie walczy膰 o super lini臋 niezdrowo, desperacko, ale za to SZYBKO :)

Udost臋pnij ten post

No c贸偶 widz臋 偶e si臋 upar艂a艣 wi臋c nie pozostaje nic innego jak 偶yczy膰 Ci powodzenia. O zgubnych skutkach takiej diety zw艂aszcza w po艂膮czeniu z du偶膮 ilo艣ci膮 膰wicze艅 ju偶 dziewczyny pisa艂y. Ja chc臋 tylko napisa膰 o innym problemie. W swoim 偶yciu do艣膰 szybko zrzuci艂am jakie艣 35 kilo (i to nie na 500 kcal) i mimo 膰wicze艅, balsam贸w uj臋drniaj膮cych, masa偶y itp. strasznie ucierpia艂a na tym moja sk贸ra. Mimo 偶e figura zrobi艂a mi si臋 taka 偶e mog艂a bym spokojnie ubra膰 bikini, to z tak膮 obwis艂膮 sk贸r膮 by艂 to zdecydowanie nieapetyczny widok. Teraz po jakich艣 5 latach jest ju偶 lepiej, ale nadal nie jest idealnie, a kosztowa艂o mnie to na prawd臋 du偶o wysi艂ku. Wi臋c na prawd臋 radz臋 Ci to wzi膮膰 pod uwag臋 偶eby艣 sobie potem w brod臋 nie plu艂a (ja sama twierdzi艂am kiedy艣 偶e przecie偶 b臋d臋 dba艂a o sk贸r臋, 偶e m艂oda jestem i si臋 sk贸ra wci膮gnie i w og贸le....). Nie by艂o warto mimo wszystko... Tak w og贸le to ch臋tnie poodchudzam si臋 z Tob膮 bo znowu mam du偶o do zrzucenia, ale na pewno nie zajd臋 poni偶ej 1500 kcal, ale chyba to Ci nie przeszkadza? :) PS. Czy偶by wielbicielka Olgi Gromyko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...klucha P
A ja si臋 ch臋tnie do艂膮cze. :-) By艂am na diecie 500 kcal przez wakacje i by艂am bardzo zadowolona. Jad艂am jeden konkretny posi艂ek a reszt臋 limitu zapycha艂am owocami i warzywami. ;) 艁adnie schud艂am 5 kilo, z 69 na 64. Teraz wr贸ci艂 mi jeden kilos, a poza tym m贸j cel to 55 kg, wi臋c znowu ruszam do boju! :-) Planuj臋 je艣膰 500-600, max 700 :P kcal. Wiem, ze to niewiele, ale i ruchu nie mam za du偶o. Chyba, ze pojad臋 na narty, to wiadomo, zjem wi臋cej, bo ten sport poch艂ania mn贸stwo energii. Nie m贸wi膮c o tym, 偶e nie lubi臋 diet, o. ;] Jedzenie jest za dobre, 偶eby wci膮偶 sobie go odmawia膰. Ca艂e 偶ycie by nam uciek艂o, gdyby艣my wci膮偶 偶y艂y na sa艂acie, czy befsztyku z kopenhaskiej (fuj!). Diety niskokaloryczne daj膮 t膮 mo偶liwo艣膰, by je艣膰 praktycznie wszystko, tylko z umiarem. Mam nadziej臋, 偶e te偶 staniecie do walki! ;)

Udost臋pnij ten post

Przepraszam, 偶e si臋 nie odzywa艂am, ale nie mia艂am dost臋pu do netu. Agatu艣19 -----> Dietka dobrze idzie :) Zacz臋艂am si臋 nawet zastanawia膰 czy ja dobrze licz臋 kalorie, bo wydawa艂oby si臋, 偶e 500 kcal to ma艂o, a tymczasem ja jestem najedzona i mam du偶o energii. Dzi艣 zjad艂am: 艣niadanie: serek wiejski light z pomidorkiem, kilkoma rzodkiewkami i 0,5 papryki (150 kcal) Obiad: spore jab艂ko (100kcal) Kolacja: serek wiejski light i ca艂e opakowanie mro偶onych warzyw (250 kcal) I powiem Wam, 偶e ju偶 nic wi臋cej bym w siebie nie wcisn臋艂a ;) Z 膰wiczonkami te偶 na razie nie ma problemu. Ale jak to m贸wi膮 \"nie chwal dnia przed zachodem s艂o艅ca\", wi臋c dop贸ki na wadze nie ujrz臋 wymarzonej wagi 55 kg b臋d臋 czujna :) Neit-----> No niestety taki ze mnie uparty osio艂ek ;) Mam nadziej臋, 偶e ja nie b臋d臋 mia艂a 偶adnych problem贸w ze sk贸r膮. Znam kilka os贸b, kt贸re te偶 do艣膰 szybko schud艂y i maj膮 super j臋drn膮 sk贸r臋. Do wsp贸lnego odchudzania oczywi艣cie zapraszam! Przecie偶 obie d膮偶ymy do tego samego celu- 艂adniejszej sylwetki. Dzieli nas tylko skromne 1000 kcal :) ...klucha P----> Witaj witaj :) Im nas wi臋cej tym lepiej :) Oczywi艣cie 偶ycz臋 powodzenia i mam nadziej臋, 偶e b臋dziesz cz臋sto tu zagl膮da艂a! A pami臋tasz mo偶e ile czasu zaj臋艂o Ci schudni臋cie tych 5 kg? A teraz zmykam jeszcze po膰wiczy膰. Na razie by艂a tylko godzinka, wi臋c czeka mnie jeszcze drugie tyle :) Do zaklikania jutro ;)

Udost臋pnij ten post

Blond Bond - zaj臋艂o mi to 1,5 tygodnia. :D Swoj膮 droga, p贸jd臋 chyba w 艣lady Lady In Red i zaczn臋 skaka膰 na skakance. ;)

Udost臋pnij ten post

Aha :) no to swietnie bo myslalam juz ze sie poddalas:) a bede obserwowac Twoja walke i naprawde wierze ze sie uda....chetnie dolaczylabym sie,ale nie wiem czy dam rade....moze od piatku...zobacze:)

Udost臋pnij ten post

Podda膰 si臋??? W 偶yciu :) Tym razem jestem naprawd臋 zawzi臋ta :) Dietka idzie ok. Dzi艣 zjad艂am: 艣niadanie: 2 marchewki, 0,5 jab艂ka, szklanka ma艣lanki (130 kcal) Obiad: sur贸wka (pomidor, broku艂y, 2 艂y偶ki kukurydzy z puszki) + 2 \"tekturki\" (czyli pieczywo Wasa :) ) (150 kcal) Kolacja: ryba pieczona w folii + kapusta kiszona + fasolka szparagowa (200 kcal) Do tego 2,5 godziny 膰wicze艅- 1,5 godziny na rowerku stacjonarnym, 0,5 godziny skakania na skakance, 0,5 godziny 膰wicze艅 na mi臋艣nie brzucha. Na razie czuj臋 si臋 dobrze, a na wadze jest ju偶 (uwaga, uwaga...) 1 kg mniej :)

Udost臋pnij ten post

Chcia艂am tylko zameldowa膰, 偶e u mnie wszystko ok :) Ju偶 4 dni na dietce i na razie nie narzekam :) Czuj臋 si臋 lekko, jestem pe艂na energii. Nie ma mowy o 偶adnym os艂abieniu, a przy tym nie jestem wcale tak bardzo g艂odna jak my艣la艂am. Dzi艣 na przyk艂ad zjad艂am... 艣niadanie: sa艂atka z tu艅czyka (0,5 puszki tu艅czyka w sosie w艂asnym, sa艂ata, pomidor, papryka, og贸rek kiszony) (150 kcal) Obiad: jogurt naturalny 0% + jab艂ko (150 kcal) Kolacja: 0,5 opakowania warzyw na patelni臋 podsma偶onych na 艂y偶eczce oliwy z oliwek (120 kcal) Naprawd臋 nie jest 藕le :) Z 膰wiczonkami te偶 na razie nie mam chwil s艂abo艣ci. Codziennie 2 godzinki. Poza tym w drodze do i z pracy wysiadam 2 przystanki wcze艣niej, a zamiast wysy艂a膰 maile do wsp贸艂pracownik贸w ka偶dego odwiedzam przy jego biurku. Poniewa偶 niekt贸rzy maj膮 biura pi臋tro wy偶ej w ci膮gu 8-godzinnego dnia pracy robi臋 niez艂y dystans i na pewno spalam troch臋 kalorii ;) Na razie utrzymanie diety nie sprawia mi 偶adnych trudno艣ci i jak tak dalej p贸jdzie nied艂ugo b臋d臋 laska jak sto pi臋膰dziesi膮t :D

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 cze艣膰 :) Trzymam si臋 dzielnie dalej. Troch臋 mi przykro, 偶e nikt tu nie zagl膮da, ale nic to- sama do siebie te偶 mog臋 pogada膰 ;) Zawsze to przyjemnie porozmawia膰 z kim艣 inteligentnym :P Dzi艣 id臋 na imprez臋, wi臋c na razie jeszcze nic nie zjad艂am, bo oszcz臋dzam kalorie na wiecz贸r. Pozwol臋 sobie na jednego drinka i 3-4 艂y偶ki sa艂atki i mam nadziej臋, 偶e nie przekrocz臋 500-600 kcal. Musz臋 zaraz wyszuka膰 w necie ile kalorii ma w贸dka. Dzi艣 膰wiczy艂am tylko godzink臋, ale mam za to w planach przeta艅czy膰 ca艂膮 noc, wi臋c to nadrobi臋 ;) Pozdrawiam wszystkie odchudzaczki :* :* :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pidzyn
O jak fajnie, 偶e kto艣 wpad艂 na ten sam pomys艂 co ja! Zacz臋艂am dzisiaj rano. 500 kcal, nie wi臋cej. Narazie wystarczy mi 7 kg, potem mo偶e 5? Zobacz臋, mam dziwn膮 figur臋. No, to trzmajmy si臋 razem!

Udost臋pnij ten post

Ja jestem :) Pe艂na jestem podziwu dla twojej wytrwa艂o艣ci :) No chociaz nadal uwa偶am 偶e to masochizm :) Ale spokojnie nie b臋de Cie przekonywa艂a. Te偶 kiedy艣 przerabia艂am r贸偶ne ekstremalne diety. Zawsze to wzbogaca 偶yciwe do艣wiadczenie. Ja to dzisiaj chyba troch臋 przegi臋艂am z kaloriami :) Znowu mnie krewetki w cie艣cie prze艣ladowa艂y. CO prawda je upiek艂am zamiast sma偶y膰 w oleju, ale mimo wszystko na pewno si臋 nacyka艂o tych kalorii :) A co mi tam. Nie b臋d臋 liczy膰, co si臋 b臋d臋 stresowa膰 . Jutro zamierzam by膰 grzeczniejsza. Tylko nie wiem co zrobi膰 z moj膮 drugim po艂贸wkiem, kt贸ry ci膮gle mnie podpuszcza. No i przez ta paskudn膮 pogod臋 strasznie ci臋偶ko mi si臋 zmobilizowa膰 do 膰wicze艅. Jak zwykle :D A i taka rada: je艣li zamierzasz pi膰 alkohol, zw艂aszcza w nieco wi臋kszej ilo艣ci to koniecznie zr贸b \"podk艂ad\" i nie pij na pusty 偶o艂膮dek!. Lepiej 偶eby艣 przekroczy艂a dawk臋 kalorii ni偶 si臋 tru艂a. Takie picie przy g艂odzeniu si臋 potwornie wyniszcza organizm. No i 艂atwo si臋 pochorowa膰. Ja w艂a艣ciwie nie pij臋, ale kilka razy widzia艂am kole偶anki kt贸re pi 艂y np podczas Kopenhaskiej i np strasznie wymiotowa艂y po 3 drinkach. No na pewno zale偶y od organizmu, ale po co ryzykowa膰?

Udost臋pnij ten post

Witam w sobotni poranek ;) pidzyn ----> Suuuper, 偶e si臋 tu zjawi艂a艣 :) Zagl膮daj cz臋sto i je艣li mo偶esz wpisuj swoje codzienne menu. Mo偶e co艣 od Ciebie podgapi臋 ;) Neit ----> Masz racj臋 je艣li chodzi o ten alkohol. Sama jako艣 o tym nie pomy艣la艂am. I tak ju偶 mocno nadwyr臋偶am m贸j organizm niskokaloryczn膮 dietk膮, wi臋c nie b臋d臋 go jeszcze katowa膰 piciem na pusty 偶o艂膮dek. Zw艂aszcza, 偶e nie pij臋 cz臋sto- raz na tydzie艅, czasem dwa tygodnie. Je艣li przekrocz臋 wtedy 500 kcal to nic si臋 w sumie nie stanie i napewno nie przytyj臋. 偶ycz臋 Ci powodzenia w gubieniu kilogram贸w- nie daj si臋 krewetkom w cie艣cie ;) Ja dopiero wsta艂am i po wczorajszej imprezie jestem troch臋 zmarnowana, ale licz臋 na to, 偶e si臋 rozkr臋c臋 ;) Na dzi艣 planuj臋... 艣niadanie: 2 wafle ry偶owe, grejpfrut, 4 mandarynki (210 kcal) Obiad: ma艂y kawa艂ek gotowanej piersi z kurczaka + sur贸wka (200 kcal) Kolacja: 0,5 opakowania mro偶onki warzywnej (\"mieszanka wiosenna\" czy co艣 w tym stylu, z kalafiorem, brukselk膮, fasolk膮 szparagow膮, marchewk膮... pyszniutka :) ) (80 kcal) Wczoraj przes艂ali mi pi艂k臋 stabilizacyjn膮, kt贸ra zam贸wi艂am kilka dni temu w necie i ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰, aby j膮 wypr贸bowa膰! Uwa偶am, 偶e r贸偶norodno艣膰 w 膰wiczeniach to podstawa. A wieczorem id臋 ze znajomymi na 艂y偶wy :) A Wy 膰wiczycie, dziewczyny?

Udost臋pnij ten post

Je艣li kto艣 by si臋 zastanawia艂 nad zakupem pi艂ki stabilizacyjnej to polecam bardzo, bardzo. Mo偶na na niej 膰wiczy膰 po prostu wszystkie partie cia艂a i naprawd臋 czu膰, 偶e daje si臋 mi臋艣niom niez艂y wycisk ;) Ja w艂a艣nie zrobi艂am sobie godzinny trening z pi艂k膮 i hantlami o wadze 1,5 kg, wykonuj膮c wszystkie 膰wiczenia, jakie uda艂o mi si臋 znale藕膰 w gazetach (od jakiego艣 czasu kupuje Shape\'a, poza tym od kilku miesi臋cy wycinam i wklejam do specjalnego zeszytu 膰wiczenia, na kt贸re natkn臋艂am si臋 w innych gazetach i kt贸re wyda艂y mi si臋 ciekawe- wiedzia艂am, 偶e kiedy艣 zmobilizuj臋 si臋 do intensywnego treningu ;) ). Chocia偶 trenuj臋 ju偶 od tygodnia to mam dziwne wra偶enie, 偶e jutro b臋d臋 mia艂a zakwasy ;) 膰wiczenia s膮 nie tylko ci臋偶kie, ale te偶 ciekawe- wydaje mi si臋, 偶e nie b臋dzie mi trudno si臋 do nich zmobilizowa膰. Mmmm... Nied艂ugo b臋d臋 mia艂a brzuszek jak deska i pup臋 wart膮 grzechu :D A teraz czas na obiadek i kubek gor膮cej, czerwonej herbaty o smaku jab艂kowo-cynamonowym... Co艣 w sam raz na pochmurne zimowe dni i wieczory :)

Udost臋pnij ten post