Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mary Lou

bardzo proszę żeby każdy forumowicz odpowiedział na to pytanie!!

Polecane posty

Gość Mary Lou

a pytanie brzmi: czy lepiej wierzyć w przeznaczenie w życiu i czekać na to się i tak wydarzy, czy lepiej być kowalem własnego losu i w nic nie wierzyć tylko samemu brać życie w swoje ręce... to pytanie nurtuje mnie od dłuższego czasu... well?

Gość jagooo
a czy jedno wyklucza drugie?

Gość tak zwyczajnie po prostu
najlepiej być niebieskooką blondynką z ciasną pupą i sporym biustem, a nie żadnym kowalem

Gość kiedyś babcia mi mówiła
no tak, zamknij się w szklanej wieży i czekaj na rycerza na białym rumaku. Tylko nie przegap tego przeznaczenia przed 80 :-)

Gość ha ha45554545
wszystko co sie ma stac sie stanie. wszystko jest juz zaplanowane co jest i co sie stanie za 50lat

kowal...ale w przeznaczenie wierze...jak inaczej wyjasnic ze milosc mojego zycia spotkalam na drugim koncu swiata...przypadek??nie sadze

Gość ja wierze....
ja wierze w przeznaczenie, ale szczesciu trzeba pomoc, wiec do dziela :)

Gość ciezkie pytanie
i nie ma na nie jednoznacznej odpowiedzi. Sama czesto sie nad tym zastanawiam i dochodze do wniosku, ze owszem - istnieje przeznaczenie, ale musimy mu troche pomoc... wiec warto byc kowalem :)

Gość Mary Lou
dzięki wielkie za odpowiedzi, podnoszę temat, chętnie poznam jeszcze inne opinie..

Zawsze nie moge uwierzyc,gdy ktos pisze o sprawach typu przeznaczenie.Czy ta osoba mowi powaznie?Przeciez bardzo latwo samemu sie przekonac ze zadnego przeznaczenia nie ma.A zatem pewnie ze zawsze w zyciu trzeba cos robic,a nie czekac nie wiadomo na co?

\"rzeciez bardzo latwo samemu sie przekonac ze zadnego przeznaczenia nie ma.\" w jaki sposób? co nie zrobisz \"takie było twoje przeznaczenie\"... nie udowodnisz własnym działaniem że nie.... :D