Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakardowa chusta

dlaczego mezczyzni klamia?

Polecane posty

Gość zakardowa chusta

Gość bo to klamliwe
swinie ktore chca tylko dobra dla siebie ..;/ ale jeden ma milion jest taki ze tylko i wylacznie skarbem mozna nazwac.. wiec szukaj i nie ogladaj sie za siebie ani na nikogo :)

Gość zakardowa chusta
jakiej przykrosci? ze macie kogos na boku? czy ze zebraliscie za duzo punktow karnych?

że macie grubą dupę i wyglądacie jak pokraki. Ale miłość nie pozwala mówić takich rzeczy, bo to by się mogło źle skończyć dla związku i kobity. Kobiecie trzeba mówić że jest piękna, niezależnie jak wygląda. Ot i cała prawda dlaczego kłamiemy. Kochamy Was i tyle

Gość supermodel....
bo są tchórze i boją się kobiecych reakcji na prawdę...

Gość supermodel....
ja przykładowo powiedziałem teściowej szczerze że bym ją w pysk porruchał i dobrze na tym wyszedłem. Tak więc chłopcy, nie kłamać bo nie warto

Gość rerwr
Dlaczego faceci kłamią, a dlaczego kobiety kłamią ? Przecież kłamstwo nie jest przypisane płci, tylko ogólnie człowiekowi ! Kobiety także kłamią i są dobrymi aktorkami...

Gość jasminkka
tak,ale wydaje sie ,ze klamstwo to jednak domena kobiet. a tu prosze. idzie sobie taki Pan z byla zona pogadac o jakichs tam pozostalosciach po rozwodzie do knajpy, a w tej knajpie spotyka brata aktualnej Partnerki tego Pana(czyli przyszlego szwagra). brat pary z buzi nie puscil, ze widzial przyszlego szwagra z panienka ,a ze to byla zona tez nie wiedzial . Ale Pan bojac sie , ze go szwagier wygada, powiedzial swojej aktualnejPartnerce, ze widzial swojego przyszlego szwagra jak byl w knajpie z byla zona. braciszek do dzis nic mi nie powiedzial, kiedys tylko wspomnial mamie. no i ktory klamczuch gorszy?

To tak samo jakby zapytac dlaczego kobiety kłamią :/ (albo ludzie w ogóle)

Gość jasminka przeczytaj jeszcze
tylko swoją wypowiedź. Z niej wynika dokładnie że nie kłamią 1) twój facet powiedział szczerze że był z byłą żoną i spotkał twojego brata 2) twój brat nie skłamał ani słowem (jako że nic nie mówił) Gdzie tu jest więc kłamstwo??

Gość jasminkka
nie o to mi chodzi moje drogie- tu jest glebszy sens - ze gdyby Pan nie spotkal mego brata, to nic by mi nie powiedzial. a brat powinien solidarnie szepnac slowko, a nie udawac , ze nic nie widzial. no chyba na rodzine mozna w takich przypydkach liczyc? choc to kochany brat, swoja droga.

Gość jasminkka
Pan powiedzial o tym spotkaniu dopiero Po, a nie PRZED. O to chodzi.

nie odpowiedziałaś na pytanie. Wskaż KŁAMSTWO w swojej wypowiedzi. Bo ja się nie mogę doszukać, a pytanie na końcu sugeruje, że Ty widzisz przynajmniej 2

Gość jasminkka
moje mile! mowie moze zawile, ale o klamstwie ktore by sie dokonalo, gdyby nie zbieg okolicznosci. bo 10 minut przed wyjsciem na to spotkaniePan dzwonil do mnie i nie mowil, ze jest z nia umowiony, a ona przyjezdza z innego miasta. wiec nie ma mowy o przypadku. ale , ze spotkal mojego brata, to sam sie wolal przyznac. rozumiecie?

na razie rozumiemy tylko tyle, że chciał Ci oszczędzić bólu/przykrości bo nie wiadomo jakbyś zareagowala na takie spotkanie (w końcu to była żona). Zachowywał się fair, nie miał zamiaru cię zdradzać, a jedynie uporządkować jakieś sprawy. Kocha Cię i chciał Ci zaoszczędzić katuszy, bo w głowie kobiety powstaje mętlik miliona myśli niepotrzebnych w takich sytuacjach. Ot, wszystko.