Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość ciotka a
ten trzeci,bodajże Tako.Poniewaz ma super duże koła to bedziesz moglą nim pokonywać nawet najcięższe szlaki...a nie tylko alejki parkowe.Pozdrawiam.

Gość ten drugi
miałam taki dobry i zwrotny.. a kółkami się nie przejmuj ja kwyżej napisane chyba ze mieszkasz na wsi i same błoto.. tylko ja za niego e hurtowni dałam około 500zł ..

no ale teraz zbliza sie zima i właśnie chodzi mi również o to by łatwo było przejechac po sniegu no mamusie wpisujcie się, bo zostały mi 3 dni na zdecydowanei się a kompletnie neiwiem co wybrac:O

Gość ciotka a
O przepraszam...Ja akurat mieszkam w Krakowie ale często wyjeżdżamy na wycieczki lub weekendy w góry i akurat na takich górskich wybojach sprawdza sie super.

Gość ciotka a
polecam duze koła bo wózek który uzywam jest trzecim wózkiem jaki kupiłam dla kolejnego dziecka.Mam więc przegląd i porównanie:)

mnie też przekonał trzeci, ale sama nie miałam, więc z praktyki nie mogę nic powiedzieć

czyli narazie wiekszość za wózkiem firmy TAKO ... w tym wózku właśnei przekonują mnei koła ... ale te z baby design wydają sie tak wizualnie chyba lepsze .. no w sumie sama niewiem :O dlatego pytam was:P mąz ma juz dosyc i powiedział ze mam sie zdecydowac i kupimy i juz a ja kompletnie nie moge wybrac:O

wozkom baby design mowie nie!porazka!koleczka beznadzieja,ciezko podjechac pod kraweznik a co dopiero spacer po sniegu... mam,nie polecam.zdecydowanie wole tako,

no więc chyba zdecyduje sie na ten tako wiecej głosow bylo za nim:)