Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 80

ślub bez wesela? dobrze czy źle?

Polecane posty

Gość kasia 80

planujemy sie pobrać ale nie koniecznie robić ślub. Dla mnie bedzie to najważniejszy dzień w życiu i liczy sie sam fakt ze przysięgi w kościele. Chciałabym mieć tylko obiad na ok 20 osób ( rodzice,rodzeństwo i dziadkowie)po obiedzie karzdy do domu i tyle,ale czy nie bede załowała?

Gość ja tak
ja tak mialam i zalowaloam i nie zaluje... a rodzina i znajomi byli zachwyceni obiadem (chociaz na poczatku nie byli przekonani do tego pomyslu)

Gość ja wlasnie tak mialam
dokladnie 20 osob bylo planowanych. Rodzice i rodzenstwo z rodzinami:) Po kosciele do lokalu. Tyle ze mielismy jedzenia co naprawde na weselu. Obiad,zimne plyty, torty, kolacja itd:)

Gość ananani
🖐️ przemyśl to dobrze, czy nie będziesz żałować.Ja też chciałam cichy ślub bez wesela i tylko dla najbliższych, ale rodzice nam pomogli i zrobili przyjęcie weselne.Było ok.30 osób,ale bawiliśmy się do samego rana.Teraz mamy co wspominać i nie żałuję.

ja tak miałam i nie żałuję. Najbliższa rodzina i kilkoro znajomych... no może z delikatną różnicą, że mieliśmy poprostu przyjęcie jednodniowe z menu jak na normalnym weselu, a impreza trwała do 01.30 :) jestem, bardzo, bardzo zadowolona :)

Gość racjaa
macie racje nie sztuka robić wesele na 100 osób ja miałam na 46 bez zadnych poprawin i wszyscy wspominają do dziś normalnie orkiestra itd. a tera nie którzy tak wydziwiają ,że szok